• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimde büyü olduğunu öğrendim :(

Asabi_kiz

Ne sen nede ben, sadece adalet kazansın...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
137
64
48
Kizlar ben iki bucuk senelik evliyim ve esimin ailesi ilk gunden beri beni istemedi. 6 ay beraber oturduk beni hep esime sikayet ettiler sogutmak istediler. 6 ay sonra ayri eve ciktik ve bir senedir cok sikintim var bunaliyorum hic birseyden tad almiyorum hic birsey yapasim yok sogudum herseyden. Esimle cok tartisiyoruz hatta ayrilik asamasina bile geldik. Cunku hala bir sekilde bizi birbirimizden ayirmak istiyolar esimde onlari cogu zaman koruyor bana siddet uyguluyor. Bir hafta once bir arkadasim sende buyu olabilir hic hocaya gittin mi dedi. Yok dedim ve tanidigi cok iyi bir hoca varmis onu aradi hoca esimle benim bilgilerimi ve benim uzerimde yedirme buyusu oldugunu soyledi. Bunu bozariz ama yapanlar yine yapar. Rahat durmazlar dedi. Esime bu durumu anlattim o da ailesinin bunu yaptigini gayet tahmin edebiliyor. Cunku hocalara cok gider gelirler buny biliyor. Ama bilmemezlikten geliyor benim aileme suçu atiyor onlarinda yapabilecegini idda ediyor. Benim ailemden kimsenin hayatim boyunca boyle birsey yaptigini gormedim. Yarin hocaya gidicez bakalim ama esim bu durumdan cok rahatsiz. Boyle bir durumla hic karsilastiniz mi? :( esim bana cokol duskundu ve cok dinlerdi ama uzun zamandir duyarsiz ve asabi bir adam oldu...

Kış kış cinler, kış kış.
ALLAH tan başka şeylerden medet ummayın, hocaya gitmek nedir. Dua edin oturun. HERŞEY ALLAH in izniyle olur. Kocaniza toz kondurmamak için hemen büyü diyorsunuz.
Aklinizi bbaşınıza alin böyle evlilik mi kurtarilir. Su düşünceleri atin lütfen..e

Back