• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzdün beni KK.

Simdi böyle diyorsunda bi konuda rastgelmistim çalismayan bir kadini almis bayaaa bayaa ezikliyordun, salliyordun sende, benim bile bozasim gelmistide yapmadim.
Kimsenin ne yaptigini ettigini takip edip noldu diye sormam, eski konulari pek acmam ama bu birtek sana yapilmiyor banada oldu, baskalarinada oldu. Takmamak lazim.
Burada konusu olmayip sallayanlar zaten kendini belki ediyor.
Atiyorum Kvnin karsisinda ezilmis bir kadina " ben olsam o kvnin agzini yirtarim, sunu sunu diyemedin mi?" Diye yorum yaparken.
Hak eden kvye hakettigi gibi cirkef davranan bir kadina "o bir anne sonucta, naleet olsun sana, saygisiz" diye yorum yapabiliyor az once kvnin agzini yirtma tavsiyesi veren kendisi degilmişcesine :KK70:
Sirfff muhalefet olsun :))) Burdan ne kadar boş yorum yaptiklari belli oluyor zaten.

ben size katılmıyorum...
herkes kendi ektiğini biçer, kimse kimseye edemez yani... ne kadın kadına... ne bir ekek kadına ya da tam tersi...

sizin hayatınızla ilgili geçmişinizi okumadım, bakma ihtiyacı bile hissetmedim... nedeni ise sizin artrık geçmişte ne yaşadıysanız o olmadığınızı düşündüğümden.

dolayısıyla geçmişte yaşadıklarınızla değil, günümüzde ve gelecekte yaşadıklarınızla kendinizi ve yorumları değerlendirin.
geçmişte yaşananlar size sadece ışık, deneyim olsun....

kullanıcı hesabı değiştirmeniz, sizin geçmişinizi değiştirmez... buraya kattıklarınızı kaybedersiniz aksine....

kısacası hayata bir kere geliyorsun, bekleme yapma yola devam et...

geçmişin verdiği eziklikten ve ağırlıktan sen çıkacaksın... her kadında/ erkekte da bu gücün var olduğunu düşünüyorum...

bu maili yazan kişi yani sizde de kesinlikle bu güç var....

see you beybi...

Hiiç takma, kimse kusura bakmasın ama burda sorunları olan çok insan var. Öyle saldırıp cevap verenler gerçekten sorunlu bence. Kadının hayatı berbat gidiyor mesela, başkalarının da kötü olsun diye gelip sinir bozucu yorumlar yazıyor. Ben artık takmıyorum o yüzden.

EVlilik inişli çıkışlı olabiliyor. Bende bi gün keşke evlenmeseydim diyorum ertesi güne iyki evlenmişim diyebiliyorum :KK49: yani bunu anlayabilene ne mutlu. Anlamayanıda boşver... benmde başıma gelmişti bu. İnsanı yazdığına pişman ediyorlar. üzülüyorsun ama geçiyor snra

Sanal ortamı ego tatmini için kullanıyor herkes. Senin problemini okuyunca içten içe mutlu oluyorlar çünkü aa ben böyle bir şey yaşamıyorum diye. Normal hayatta en basit konuda bile hakkını aramaya cesaret demeyenler, karşında iki kelime edemeyecek insanlar burda ahkam kesiyorlar. Konu açarken bunların bilincinde olmak ve çok da ciddiye almamak lazım. Zaman zaman konu açarım, bazı konularım sansasyon yaratmaya da çok müsaitti. Ortalığı karıştırdığım çok oldu. O kadar alakasız, absürd yorumlar aldım ki. Ama bana faydalı olacakları cımbızla çekip aldım. Gerisini sallamadım. Öyle yapmak lazım. Sanalla gerçeği ayırt etmek gerek.

cehalet her ortamda oldugu gbi burda da var. gorgusuzluk suursuzluk kendini bilmezlk de yaninda eslik ediyor tabi. bazen muhattap oldugumuz kisi seviyemize cikamadigindan bizi o seviyeye indirmeye calisir. siz zorluklar gormussunuz ama seviyenizi insanlara karsi goruyorum ki bozmamayi basarmissiniz. digerleri kendi dertlerine yanabilir bu noktada.

Simdi böyle diyorsunda bi konuda rastgelmistim çalismayan bir kadini almis bayaaa bayaa ezikliyordun, salliyordun sende, benim bile bozasim gelmistide yapmadim.

Bir de böyleleri var. Milleti ezikleyip başkası kendisini eski konusundan vursa hemen mağdur oluyorlar.Bir kaç kişide gördüm bunu.

Back