canım ben 17 yaşındayım 18 yasında bir ablam ve bende biraz küçük bir kız kardeşım daha var.
kusura bakmayın sizede canım falan dıyorum kendı yaşıtım gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 17 yaşındayım 18 yasında bir ablam ve bende biraz küçük bir kız kardeşım daha var.
defnesum sen kaç yaşındasın
yaşım 33. peki sen canım
ben 30 yaşındayım 7 ve 2 yaşında iki oğlum var
Allah bağışlasın. bende 3 çocuk annesiyim.5,3 ve 1 yaşlarında.
ee çağan nasıl neler yapıyor fizik tedavıye nerede başlatacaksınız canım ?
fizik tedaviye özel bir hasteneyle anlaştık sayılır orada başlayacaz ama bence boş. egzersizleri evde yapmak daha akıllıca,Çağan yabancılardan hiç hoşlanmıyor.
canım bence bi doktor o hareketleri daha sağlıklı yapar .. mesela biz o hareketleri pek beceremıyoruz.. hem yabancıların içine çıka çıka göz teması artar.. uzay terapisi mi görücek oğlun ?
Çağan zaten bütün gün kreşte.yaşıtlarıyla yada kendinden büyüklerle sürekli oynuyor.göz temasımız çok iyi.sadece görme sorunlarımız var onları aştığımız zaman birşey kalmayacak umarım...uzay terapisi kesinleşmedi henüz ama etkili olacağına inanırsam başlatacam.
inş. canım .. Bzde eğitime başlatacağız testlerimiz açıklandıktan sonra.. bide el hareketlerini bıraktımı oğlun, ne sıklıkta yapıyor? sanem hala bırakmadı.
arkadaşlar el hareketleri derken tam olarak neden bahsediyorsunuz
el hareketlerimiz var bizim ellerini ve kollarını kullanamamaktan doğan.mesela 12 aylıkken gel dediğimde kollarını uzatamazdı ayaklarıyla tepinirdi ama ellerini uzatmazdı ellerini para sayar şekilde oynatırdı.şimdi bunlar baya azaldı.otizm düşündüren hareketler ama bu teşhisi koymadı drlar.hala takipteyiz.fiziksel sorunlarımızı ekarte ettiğimizde bence bu hareketlerde kalmayacak.
Çağan adına çok sevındım demın Sanem ve Çağan için kuran okudum.. Çağan'ı tebrik edıyorum ...
dualrına bizide katarmısın canım bende her namazdan sonra dua ediyorum hepimize