sağol canım seninde kadir gecen mübarek olsun.. Sanemdede diş gıcırdatma var, ablamdada varmış,geçmiş olsun canım epilepsi olmasına çok ama çok üzüldüm fakat biliyosundur bazı bebeklerde ilaç içildiği zaman bir müddet sonra gecıyor umarım keremdede aynısı olur.. Fizik tedaviye erken başlatmışsınız, belkı bizde erken başlatırdık ama sanem 10 aydında oturdu, başınıda tutuyordu.. Nolduysa bu çocuğa anlamadık gitti.. Neysekı fizik tedavi işe yarıyor gibi.. Götürdüğünüz hoca için bişey diyemeyeceğim, herkesin inancı farklıdır.. Ama ben Allah'a yalvarmayı tercih ederım, o istese herşey olur.. Sanemdede gevşeklik var.. Biz istanbul/ ataşehirde oturuyoruz. Romatem Fizik tedavi merkezi (Bostancıda) fizik tedavi görüyoruz.. Doktorumuz çok iyi ve çok sıcak bir ortam.. Umarım sanem 4 ay sonra (o zaman 2 yaşına basacak) en azından dik durmayı ve emeklemeyi öğrenır.. Sonrası gelir zaten.. Allah hepsının yardımcısı olsun.. Bak şu ikondaki gibi olacak bebeklerimiz =>
Bu arada sanemın kromozom analizleri temiz çıktıııııııııııııı . Aşkııımmm benim :))))