hepsini denemiş biri olarak söyleyebilirim ki en rahatı lazer epilasyon,genital bölgeyi 10 dakikada bitiriyor ve 2 ay rahatsın,birkaç seanstan sonra da tamamen unutuyorsun kılı tüyü.tabi buna da kimisi önyargıyla yaklaşıyor,kimisi masraflı diyoro zaman gidebilen kuaföre gitsin,sen yarım saatte küçüçük genital bölgeyi alırken kadın tüm vücudu yapıyor yarım saatte,ayrıca kullandıkları ağda sir ağda olduğundan evde kullanılanlar gibi kıl kökünü beslemiyor ve zamanla daha da azaltıyor tüyleri.acısı da dayanılmayacak gibi değil,hele ki benim canım ne kadar tatlıdır:78: eli alışmış olanlar evde yapsınlar ağdalarını,onlara bi diyeceğim yok eli alışmamış olanlar da boş yere yüzlerine gözlerine bulaştırmasınlar o yapış yapış şeyi epilatörden uzak durun mümkünse,belki en temizi gibi geliyor ama tavuk yolar gibi yoluyor.keza cımbız da aynı şekilde,tüyleri ikisi de tek tek yolduğu için çok acı veriyor:18: tüy dökücüler zaten genital bölgeye uygulanmıyor gelelim jilete,arkadaşlar 2 günde sakal gibi oluyor be evliler utanmıyorlar mı kocalarından,insan kendinden utanıyor:96:
ağda kazanım kartuşum falan herbişeysim var yapmaya üşeniyorum iyi mi :/
ağda kartuşu ne ki?
ayy sende beni güldürdün sağol canım:)
ben de evde ağda yapmaya eli alışanlardanım liseden bu yana hep evde kendim yapıyorum 20 dkda bitiyor ve tek tüy bile kalmıyor.
biraz alışmış olmak gerek bence. ama hamilelik yaşamadan önce kesinlikle lazere gitmeyi düşünüyorum.
hamilelikte sorun yaşamak istemiyıorum..
kızlar merhaba hepinize. genital bölgemi yıllarca jiletle aldım. çok kalınlaştı tüyler. bugün ağdayla kendim alayım dedim. bikini gölgesine ağda uyguladım. kılları almadığı gibi yapış yapış kaldı ağda orada. zorla temizledim. sonra dedim ki cımbızla alayım (düştüğüm duruma bakar mısınız) o da hem çok acıttı hemde onu alana kadar 1 ay geçer. off ne dertmiş ya. vazgeçtim. almıcam artık uzasın napiimmm
ben de evde ağda yapmaya eli alışanlardanım liseden bu yana hep evde kendim yapıyorum 20 dkda bitiyor ve tek tüy bile kalmıyor.
biraz alışmış olmak gerek bence. ama hamilelik yaşamadan önce kesinlikle lazere gitmeyi düşünüyorum.
hamilelikte sorun yaşamak istemiyıorum..
bence evlenmeden önce yaptırılması şart:18: insan bekarken bile savsaklıyo yok bugün yorgunum,yok cnm acır diye geçiştiriyoruz ama evlenince daha zor olar kanımca
hamilelikte hormonlar depreşiyor diye lazer yaptıranlarda tekrar çıkar diyorlar yeaaneyse herhalde o ilk insan gibi olan halimize dönecek değiliz,çıkarsa da az buçuk çıkar,1-2 seans daha gideriz
hamilelikte hormonlar depreşiyor diye lazer yaptıranlarda tekrar çıkar diyorlar yeaaneyse herhalde o ilk insan gibi olan halimize dönecek değiliz,çıkarsa da az buçuk çıkar,1-2 seans daha gideriz
uzatınca örgü örürsün canım
ehehehehhhben de aynını diyecektim ama belki alınır diye demedim.zira kendim ağdayla tanışmadan önce bayramlarda örerim diye ramazan başlamadan uzamaya bırakıyordum
ehehehehhhben de aynını diyecektim ama belki alınır diye demedim.zira kendim ağdayla tanışmadan önce bayramlarda örerim diye ramazan başlamadan uzamaya bırakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?