uzatıcam :((

canım bende 30 küsür yaşıma kadar hep jiletle aldım, çok kalınlaştı tüyler, ağdaya hiç cesaret edemedim. Şimdi 1 yıldır lazere gidiyorum, tüyler yok denecek kadar azaldı. Kesinlikle lazeri çok tavsiye ederim.

ya lazer acıtmıyo mu??
ben korkuyorum lazerden yaa:26:

hehe benim değil genital bölge düz kapağımın üstü bile heç ağda görmedi biliyonuz mu

ben ön kısmı accık alabiliyorum ama temizlenmiyor.
ruhumu teslim ediyorum resmen ama önemli değil
şimdi mesela uzunlar bekletiyorum belki doktora giderim diye jilet vuracam yine

uzatmak mantık değil kıslar hep kokuyaor hmede iğrenç bi görüntü oluyor ben hepsini denedim lazerde karar kıldım bakalım
sonuç nasıl olacak

ilk aldığında epilasyon aletide acıtır cnm ama zamanla hiç acıhissetmiyorsun gayet üzel oluyor. biraz uzamışsa eline ameliyat eldivenelrinden geçir tüylerini yol öyle de iyi oluyor.

kesinlikle kuafor bende katiliorum sana.... bende ilk kez kuaforde aldirmistim ve bi ay arkama bakmadim hiccc ohhh dedim dunya varmis ve sonra butun jiletlerimi attim
cope.... olurda usenirim tekrr cesaret edemem falan jlete elim uzanmasin die))
ve markettende almamamk icin tutuorum kendimi hala... sirle baya azaldi en azindan inceldigi kesin...:))))

bioderin ağdasıyla kendim alıyorum.hormon bozukluğu olduğı için 2 haftada bir alıyorum aslında ayda birde alsam yeter ama bnm içim hiç rahat etmiyor.normal ağdaylada haftada 1 siz düşünün durumubu arada yaşımda 17

ben evde ılık ağda yapıyorum ocakta bir kabın içine su doldurup ısıtıyorum sürüp bezle çekiyorum artık daha az ve ince çıkıo ben özzelikle saten ılık ağda ve saten ağda bezini tavsiye ediyorum ama sesu güze ben sesu ve saten tavsiye ediyorum hangisini bulursanız

bugün ağdamı yaptım ama sadece paket bi rahat vermiyolar ki ama kesinlikle bi ağda kazanı olması şart ocakta ısıt donsun tekrar ısıt ohoo oo kim ugreşcek

Hayatım boyunca hiç jilet kullanmadım ilk çıkmaya başladığından itibaren hep ağda kullandım, çok rahattı ve tüylerim hiç kalın çıkmadı çok ince ve seyrekti üstelikte rengi açıktı, bacaklarımdaki tüyler bile daha kalındı, 2 yıldır lazere gidiyorum, tüylerim ince ve renksiz olduğu için 8 seans oldu hala bitemedi ama 2 ay hiç çıkmıyor şiddetle tavsiye ederim... tüyleri kalın olanlarsa mutlaka gitsinler en fazla 4 seans sonra hepsi bitecektir kızlar çok rahat edersiniz..

canım sen bence ağdayla almayı başaramamışsın o yüzden o kadar canın yanmış
kuaföre git, o kadar da korkunç bişey olmadığını görürsün

ayy ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…