- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
evlilikle alakası yok bakımın insan rahatsız oluyor hem koku yapıyor hemde görüntü iğrenç bile değil oderece kötü yani:))
ama iyide hepsi aynı anda çıkmıyo ki zıkkım olasıcalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlilikle alakası yok bakımın insan rahatsız oluyor hem koku yapıyor hemde görüntü iğrenç bile değil oderece kötü yani:))
canım bende 30 küsür yaşıma kadar hep jiletle aldım, çok kalınlaştı tüyler, ağdaya hiç cesaret edemedim. Şimdi 1 yıldır lazere gidiyorum, tüyler yok denecek kadar azaldı. Kesinlikle lazeri çok tavsiye ederim.
ya lazer acıtmıyo mu??
ben korkuyorum lazerden yaa:26:
Hayatım boyunca hiç jilet kullanmadım ilk çıkmaya başladığından itibaren hep ağda kullandım, çok rahattı ve tüylerim hiç kalın çıkmadı çok ince ve seyrekti üstelikte rengi açıktı, bacaklarımdaki tüyler bile daha kalındı, 2 yıldır lazere gidiyorum, tüylerim ince ve renksiz olduğu için 8 seans oldu hala bitemedi ama 2 ay hiç çıkmıyor şiddetle tavsiye ederim... tüyleri kalın olanlarsa mutlaka gitsinler en fazla 4 seans sonra hepsi bitecektir kızlar çok rahat edersiniz..