uzatıcam :((

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
kızlar merhaba hepinize. genital bölgemi yıllarca jiletle aldım. çok kalınlaştı tüyler. bugün ağdayla kendim alayım dedim. bikini gölgesine ağda uyguladım. kılları almadığı gibi yapış yapış kaldı ağda orada. zorla temizledim. sonra dedim ki cımbızla alayım (düştüğüm duruma bakar mısınız) o da hem çok acıttı hemde onu alana kadar 1 ay geçer. off ne dertmiş ya. vazgeçtim. almıcam artık uzasın napiimmm

anlamıyorsun bile kuaförede hem çok rahat edersin 5 dk da bitiyor.tertemiz üstelik:) biz bayanız anneyiz okdrdan acımaz canımız

tamam da canım kuafördede acımaz mı. hemen tahriş oldu cildim.

tatlım bende senin gibi jiletle alıyodum ilk. daha sonra uzatmaya karar verdim. uzatıp adayla almak istedim. aman tanrım denediğim güne lanet olsun.
ada yapıştı çıkartana kadar gözlerimden yaş geldi. epilatör aldım sonunda. onunla alıyorum gayette rahat. ama kuaförde aldırmanda fayda var 5 saniyelik bi acı hissedersin, değer benceeeeeeeee :)))))

bencede değer:) parlacık olursun saatlerini ayırmıyorsun 5 dk sadece ve sonuç mükemmel bigusellik

aldıkça alışırsın aslında
bende ağdayı sevmiyorum hatta nefret ediyorum o nasıl yapışkan bişeydir yahu hayır yapıştığı yerdeki bütün kılları alsa amenna kabul ama yarısını alır ( ağda bandında öyle olmuştu ) sonra orayı temizlemeye uğraş dur epilatör oh mis gibi tavsiye ederim

evde yapılan ağdaları sevmiyorum mutlaka alamadığın yerler oluyor. en temizi yaptırmak hiç kalmıyor sir ağda ile dedm ya kızlar parlacık ağda bitince pudra srüyor eve gidince yıka diyor.kızarıyor sadece okdr

Bende epilatör kullanırdım yıllardır ama hamileleikten sonra alamaz oldum.kuaföre gittim ağdaya 3defa ama o da olmadı jilete dönecem kuaföre 15günde 1 gitmek zoruma gidiyo.

15 gun çıok kısa kuaförm ayda 1 gelirsen daha ii olur dedi öyle gidiyorum ve gitgide ağda ile azalıyor

Bana da 1ay demişti kuaförüm ama 15gün sonra doktor kontrolüm vardı ve kıllar da çıkmıştı. Mecburen ya yine kuaför yolu gözüküyo yada jilet.

hamileyken zor bi durum.ben çok alıştım kuafre rahat ettim çok hem çok temiz jilet hmn çıkartıyor kaşınıyor fasla fasla çıkıyor bide

ağdayla ilk aldığında şişer ve biraz kanayıp morarabilir.sonraki aylar daha rahat almaya başlarsın hem tüyler azalmış oluyor hemde daha seyrek ve yumuşak çıkıyor.bende kuaföre gitmeyi sevmiyorum epilasyon aletide canımı çok acıtıyor ama ağdaya alıştım ve çok rahat yarım saatte hemen bitiyor.eğer canın çok acıyorsa (ki ilk aldığında buna biraz katlanacaksın) ağdayı alacağın bölgeye küçük küçük sür ve birden çek yoksa daha fazla acı hissedersin.tüm tüyleri aynı anda almaya kalkışma cildin tahriş olur.alma işlemi bitincede bebek pudrası sür böylece kıl kökleri mikrop kapmaz ve yanma acı hissi daha hızlı geçer.

epilasyonda acıtır gbi geliyor bana kullanmadım ama ağdadan çooooooooooookkk memnunum ben tavsiye ederim

jilet bir kökten 3 tane kıl çıkarıyor hem kaşındırıyor hem ertesi gün uzuyor hemde gün geçtikçe cilt kararıyor.jilet dışındaki her yöntem harikadır emin ol:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…