Canım hangi markayı kullanıyorsun,benim saçım bakır rengi açma işleminden sonra bakır yapılmıştı,banada iyi gelirmi acababenim saclarım belimde. bitkisel sampuan dısında sampuan kullanmayım bitkisel sampuanlar gercekten sacı cok uzatıyo. dökülme problemim oldugu için bitkisel sampuanlara yöneldim kullanmaya basladıgımdan beri sürekli sac kestiriyorum
tresanında kullandım zigavusuda ama hangisi ii dersen zigavus daha iyi bence. tresan cok sert yapıyo sacı ve taraken cok kırılıyolarCanım hangi markayı kullanıyorsun,benim saçım bakır rengi açma işleminden sonra bakır yapılmıştı,banada iyi gelirmi acaba
Teşekkürler canımtresanında kullandım zigavusuda ama hangisi ii dersen zigavus daha iyi bence. tresan cok sert yapıyo sacı ve taraken cok kırılıyolar
Canım sana tavsiyem sinameki küründen sonra şampuanına çam terebentin yağı dök oda saçları çok hızlı uzatıyor.ikisiyle birlikte daha hızlı uzar .
Ben uzun zamandır şampuanıma hep çam terebentin yağı döküyorum onunla yıkıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Arkadaşım ilk ve son fotonu hep bir arada paylaş karşılaştırmak kolay olur bide tarihlerini yaz ilerde sayfalar çoğaldıkça foto bulmak zor oluyorEki Görüntüle 1821507 kızlar uzama var mı sizce tam 1 ay oldu...
Haklısın ilk konum olunca bi de yeni olunca bunları düşünemiyoruz. Bi dahakine kesin yapıcam :)Arkadaşım ilk ve son fotonu hep bir arada paylaş karşılaştırmak kolay olur bide tarihlerini yaz ilerde sayfalar çoğaldıkça foto bulmak zor oluyor
Esf. Arkadaşım kolaylık olur sadece. Bu arada ben baktım ilk fotonada gayet iyi görünüyor daha da uzayacak inşHaklısın ilk konum olunca bi de yeni olunca bunları düşünemiyoruz. Bi dahakine kesin yapıcam :)
İnşallah bu 10 15 gündür ehliyet sevdasına ilgilenemedim saçlarımla bu ay bakımlarımı tam yapınca daha da iyi olcak. Hepimiz buraya uzun saćlı fotolarımızı koyucazEsf. Arkadaşım kolaylık olur sadece. Bu arada ben baktım ilk fotonada gayet iyi görünüyor daha da uzayacak inş
İnş. Arkadaşım inanmak başlamak önemli. Uzamasa da bakımlı saçlarımız olur Allahın izniyle. Topiğime bak istersen birazdan bakım sonrası ilk ve son fotomu paylaşıcam.İnşallah bu 10 15 gündür ehliyet sevdasına ilgilenemedim saçlarımla bu ay bakımlarımı tam yapınca daha da iyi olcak. Hepimiz buraya uzun saćlı fotolarımızı koyucaz
Canım valla 2015 eylülde saçım yandı 2016 dayız hala ufak ufak var yani bu yağlarla bakımlarla geccek bişey değil o yanıklar gidene kadar kesceksin bana sorarsan en iyisi keserken bi hindistan cevizi yağı kullan saç kuru oluyo yanınca ve sürekli kopuyo nem vermek lazım ki kopmalar azalsın nemi en iyi veren sey hindisran cevizi saçım yandığında herseyi denedim ama yapcak bisey yok o sac kesilmeden düzelmiyo ve bu uzun bi süreç belimde olan saçlarım şu an kısacık alışmak zor ama mecburen kestirdimDax supergro benim saçlarımı döküyor arkadaşlar saçlarım yandı renk değişiklikleri yüzünden lastik gibi oluyordu banyo esnasında kötü olan saçlarım ellerimde tutam tutam o kadar bakımlar yapıyorum sinemaki küründen sonra böyle oldu, barcelino saç bakım yağını kullanıyorum aktardan aldığım yağları karıştırdım soğan kürü de yaptım, yardım edin kızlar bu saçlarım nasıl uzayacak
Eki Görüntüle 1904408 Eki Görüntüle 1904409 kızlar sizce az mı uzamıs biri nisanda biri bugün
Maşallah yoluna girmiş artık saçların ama fazla boyama bence artık tam düzelmişken, sinamekiylr mi böyle oldu uçları gürleşmiş gibi geldiKızlar soldaki 15 Eylül ve sağdaki bugün
valla canım ben artık hiç bişey uygulamıyorum 6 aydır falan naparsam yapıyım aynı hızda uzattı 9 ayda sadece 2 kere boyadım ve iki kere düzleştirdim onlarda resimdekiler sadece saçımı kendi haline bıraktım artık gri çizgiye değene kadar da bişey yapmıycam zaten umarım biran önca olur saç çok önemliymiş bunu anladım 9 aydaMaşallah yoluna girmiş artık saçların ama fazla boyama bence artık tam düzelmişken, sinamekiylr mi böyle oldu uçları gürleşmiş gibi geldi