Üstler daha fazla yanmıstı bu yüzden baya kat verdirmek zorunda kaldım maalesef yamuk tarafı da eve geldiğimde orda yanık kaldığını fark edince yanık olacağına yamuk olsun diye kestiğim bölünHayirli olsun topiginiz saclariniz yogun katlimi yoksa gur degilmi kesimdede sikinti var gibi geldi bana gerci benimkide yamuk :) ama ben takmiyorum :) umarim kisa surede istediğiniz boya gelir
Hic merak etme sikintida etme yamuk olsun yanik.olmasin benimde gecen sene bu zamanlar her banyoda makas elimde girerdim yaniklardan kurtulayim diye komple tum sacim dipten yandi yariklar falan olusmustu tum yaniklarim bitti simdi sirtimda artik saclarimÜstler daha fazla yanmıstı bu yüzden baya kat verdirmek zorunda kaldım maalesef yamuk tarafı da eve geldiğimde orda yanık kaldığını fark edince yanık olacağına yamuk olsun diye kestiğim bölün
Hic merak etme sikintida etme yamuk olsun yanik.olmasin benimde gecen sene bu zamanlar her banyoda makas elimde girerdim yaniklardan kurtulayim diye komple tum sacim dipten yandi yariklar falan olusmustu tum yaniklarim bitti simdi sirtimda artik saclarimyaza belime yaklastirirsam ne.mutlu bana
benim saclarım belimde. bitkisel sampuan dısında sampuan kullanmayım bitkisel sampuanlar gercekten sacı cok uzatıyo. dökülme problemim oldugu için bitkisel sampuanlara yöneldim kullanmaya basladıgımdan beri sürekli sac kestiriyorum
Üstler daha fazla yanmıstı bu yüzden baya kat verdirmek zorunda kaldım maalesef yamuk tarafı da eve geldiğimde orda yanık kaldığını fark edince yanık olacağına yamuk olsun diye kestiğim bölün
benim saclarım belimde. bitkisel sampuan dısında sampuan kullanmayım bitkisel sampuanlar gercekten sacı cok uzatıyo. dökülme problemim oldugu için bitkisel sampuanlara yöneldim kullanmaya basladıgımdan beri sürekli sac kestiriyorum
1 sene kadar zigavus sarımsaklı sampuanı kullandım daha sonra tresana gectim içine 20 damla kadar cam telebentin ekliyodum hem cok uzatıyodu hem dökülmeyi engelliyodu. şimdi priorin tabletle priorinin sampuanını kullanıyorum 3ünüde tavsiye ederimHangisini kullanıyorsunuz siz ?
Geçmiş olsun benimde saçlarım sizinki kadar uzun olmasada malesef yandı ben şuan uzamasından ziyade toparlanması için uğraşıyorum umarım en kısa Zamanda sağlıklı saçlara kavuşuruz
İnşallah Canım benim tek dileğim oUmarım toparlanır canım ama yanık olunca ne kullanırsan kullan duş aldığında eski haline geri dönüyo. Ben kestire kestire 7 ayda anca toparladım. İnşallah biran önce sağlıklı uzun saçlara kavuşuruz :)
Düzenli bakım yaparsan 1 seneye sağlıklı bir şekilde gelir bele için rahat olsun.
2 senede 10 cm uzayan saclarim bile kalcaya geldiyse benim ohooo :))
Bende otacıyı kullanıyorum zeytinyağlı ve limonlu şampuanı1 sene kadar zigavus sarımsaklı sampuanı kullandım daha sonra tresana gectim içine 20 damla kadar cam telebentin ekliyodum hem cok uzatıyodu hem dökülmeyi engelliyodu. şimdi priorin tabletle priorinin sampuanını kullanıyorum 3ünüde tavsiye ederim