• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Uzamış anne sütü sarılığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızımda da üç ay bittikten sonra geçti. Bebeğin rengi turuncuya çalan bir esmerdi. Sonra tamamen açıldı. Karaciğer anne sütündeki bazı maddeleri parçalayamıyormuş. Karaciğer gelişince sarılık da geçiyormuş
Merhaba. Bebeğinizin ilk ay kilo alımı nasıldı acaba? Benim bebeğim de sarılık ve ilk ay hiç kilo almamış bir sürü test yapıyorlar 40 günlük ama 3 haftadır hastanelerdeyiz

Merhaba. Bebeğinizin ilk ay kilo alımı nasıldı acaba? Benim bebeğim de sarılık ve ilk ay hiç kilo almamış bir sürü test yapıyorlar 40 günlük ama 3 haftadır hastanelerdeyiz
Benim bebeğim süt sebebiyle sarılık olmuştu. Anne sütünü karaciğer iyi parçalamayınca oluyormuş. İlk ay 1.600 gr aldı. Hastanede yatıyorsa serum ve mama ile kilo almadı mı?

Benim bebeğim süt sebebiyle sarılık olmuştu. Anne sütünü karaciğer iyi parçalamayınca oluyormuş. İlk ay 1.600 gr aldı. Hastanede yatıyorsa serum ve mama ile kilo almadı mı?
Yok hastanede yatmıyoruz sarılık 10 su en son ama hem sarılık hem kilo alımı olmayınca karaciğerde safrada sıkıntı olabilir dediler her seferinde başka bi test istiyorlar delik deşik oldu yavrum

Yok hastanede yatmıyoruz sarılık 10 su en son ama hem sarılık hem kilo alımı olmayınca karaciğerde safrada sıkıntı olabilir dediler her seferinde başka bi test istiyorlar delik deşik oldu yavrum
Bu süreçte aldıkça formül süt veriyorsunuz değil mi. Saatte bir hazırlayın, içtiği kadar içsin

Noldu geçti mi ? Benim oğlum 23 ile yoğun bakıma girdi şimdi 7. Gün ve 13 de çok korkuyorum pazartesi çıkar diyor doktor 😔
Merhaba.
Benim kızımın 19 cıkti.
Sonra 9.5 dustu ama hala cok halsiz
Sizdeki son durum nedir acaba?
Doktor eve gidince yulselir demisti

Merhaba.
Benim kızımın 19 cıkti.
Sonra 9.5 dustu ama hala cok halsiz
Sizdeki son durum nedir acaba?
Doktor eve gidince yulselir demisti
Bebeğin kilosu nasıl, birde kaç haftalık ? Eve geldiğinde acıkınca ağlıyor mu? Biz bütün tahlilleri yaptırdık hiçbir sorun çıkmadı. O yüzden doktor rahatladı mama takviyesi verdi.

Nasıl besliyorum?

Bebeğin kilosu nasıl, birde kaç haftalık ? Eve geldiğinde acıkınca ağlıyor mu? Biz bütün tahlilleri yaptırdık hiçbir sorun çıkmadı. O yüzden doktor rahatladı mama takviyesi verdi.

Nasıl besliyorum?
37 haftalik dogdu bugun tam 1 haftalik.
2800 gram dogdu 2860 kilo suan
Anne sutu ile besleniyor.
Ama cok halsiz uyandirmaya calisiyotum asla uyanmiyot

37 haftalik dogdu bugun tam 1 haftalik.
2800 gram dogdu 2860 kilo suan
Anne sutu ile besleniyor.
Ama cok halsiz uyandirmaya calisiyotum asla uyanmiyot
Çok küçükmüş , mecbur sürekli siz baskilayacaksiniz. 2 saatte bir beslemeye çalış. Emzir ardından süt sagilmis varsa biberonla birazda öyle ver belki cekememis olabilir aç kalmasın. Yenidoganlarda zaten böyle halsizlik olur ama sarılık daha da fena yapıyor

Back