• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzamax kullanan ? Çok kısayım :(

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Meraba ben 16 yaşındayım 151-152 boyunda falanım. Sınıfın en kısasıyım :(:(:( Lütfen bana birşey önerin 155 e razıyım 2 cm uzamaya bile razıyım uzamax kullanmayı düşünüyorum internette herkes fayda gördüğünü söylemiş hatta biri 30 yaşında uzadığını söylemiş ama arkadaşlarım para tuzağı diyor :( Doktora gittim doktor genetik dedi hiçbirşey ama hiçbirşey yapmadı :( Normal dedi anneminki kısa diye bende kısaymışımm böylemi kalıcam kullanan faydasını görennn görmeyenn lütfen tavsiyede bulunsunn :( Sizce boyumu 155 e falan çıkartabilirmiyim ???

Meraba ben 16 yaşındayım 151-152 boyunda falanım. Sınıfın en kısasıyım :(:(:( Lütfen bana birşey önerin 155 e razıyım 2 cm uzamaya bile razıyım uzamax kullanmayı düşünüyorum internette herkes fayda gördüğünü söylemiş hatta biri 30 yaşında uzadığını söylemiş ama arkadaşlarım para tuzağı diyor :( Doktora gittim doktor genetik dedi hiçbirşey ama hiçbirşey yapmadı :( Normal dedi anneminki kısa diye bende kısaymışımm böylemi kalıcam kullanan faydasını görennn görmeyenn lütfen tavsiyede bulunsunn :( Sizce boyumu 155 e falan çıkartabilirmiyim ???

cnm japonların mı ne bılmıyorum tam olarak kımı dıye bı aparatı var tam da anlamadım netten bı bak goz at ona ayakkabının altına mı ne koyuyomussun onula yuruyomussun falan bı de sut ıc bol bol kabak cekırdegı de boy uzatıyomus sanırım ondan ye bı de havadan elma topluyomus gıbı hareketler yap kollarını en yukarı cıkarmaya calıs elmalara ulasmyaa calıs yanı :) bı de ıp falan atla ben de senın yaslarındayken ıp atlardım elma toplama hareketı yapardım sımdı 21 yasındayım 170 ım ama uzun sayılmam bence yenı nesıl masallah cok uzun artık :(

cnm japonların mı ne bılmıyorum tam olarak kımı dıye bı aparatı var tam da anlamadım netten bı bak goz at ona ayakkabının altına mı ne koyuyomussun onula yuruyomussun falan bı de sut ıc bol bol kabak cekırdegı de boy uzatıyomus sanırım ondan ye bı de havadan elma topluyomus gıbı hareketler yap kollarını en yukarı cıkarmaya calıs elmalara ulasmyaa calıs yanı :) bı de ıp falan atla ben de senın yaslarındayken ıp atlardım elma toplama hareketı yapardım sımdı 21 yasındayım 170 ım ama uzun sayılmam bence yenı nesıl masallah cok uzun artık :(

ama o çok pahalı :'( uzamaxın fiyatıda uygunnn 1 kutusu 30 liramı ne sanırım uzattığına emin olabilsem :(:((

ama o çok pahalı :'( uzamaxın fiyatıda uygunnn 1 kutusu 30 liramı ne sanırım uzattığına emin olabilsem :(:((

pek8ı arastırdın mı cnm kımı yı nasıl sence yas sınırı varmıymıs bı de ne kadar ? bende dusunurum eger gercekse tabı boyu cok sevıyorum bende senın gıbı ya:)nedense vucut tıpten onde gelıyo bende :(

[SUP]kimi 139 tl ama nette yapılan yorum yok hakkında varsada para tuzağı falan demişler uzamaxa binlerce yorum var çoğu uzadığını söylemiş kimisi 18 yaşında 6 cm uzadığını falan söylemiş bende ümitlendim bu ay içinde almayı düşünüyorum işe yarar inş bide zinde tutuyormuş[/SUP]

cnm bu arada acıkcası 30 yasındakı bırını da uzaması cok sacma geldı yaw mıllet alsın dıye urunun sahıplerı de yazmıs olabılır ben nettekı yorumlara pek guvenmıyorum ole hele 30 yas yuh yanı ama senın ıcın ıyı olabılır daha 16 yasındasın umarım benım de olur :)

Ya lütfen bu yaşta böyle şeyler yapmayın.Boyun kısa olabilir.Ama 16 yaşındasındaha.uzarsın.Basketbol oyna.ip atla.Süt iç.Balık ye.Doğal yollardan uzatmaya çalış boyunu.Ha olmassa uzamasan hiç diilse 18 yaşından sonra kullan böyle şeyleri.

bu yastan sonra uzuabılcenı sanmıyorum canm o tıp seylerede guvenmıorm ınanmıyorum.bnce takma kafana .
annende kısaymıs ondan olabılır ıyı beslenmeyen ınsanlar annesyle aynı yada daha kısa olurmus .annesını gecıosa ıyı beslenmıs mıs. doktarlardan duymustum.
uzulme ama

Benimde kafam karıştı kullanıcı yorumlarına bakıyorum kimisi 6 cm falan uzadım diyor kimisi hiç işe yaramadı diyorrr ama yinede şansımı denicem zaten tamamen bitkiselmiş :19::19:

bu yastan sonra uzuabılcenı sanmıyorum canm o tıp seylerede guvenmıorm ınanmıyorum.bnce takma kafana .annende kısaymıs ondan olabılır ıyı beslenmeyen ınsanlar annesyle aynı yada daha kısa olurmus .annesını gecıosa ıyı beslenmıs mıs. doktarlardan duymustum.uzulme ama
belki 3 cm uzamak için şansım vardırr :50:

ben bir kutu bitirdim işe yaramadı belkide 1 kutu içtiğimden dolayı oldu devam etsem ne olurdu bimiyorum

Back
X