Gayette olabilir, biz eşimle 1,5 sene uzaktan ilişki yaşadık, sonra evlendik. Ayda 1, bazen ayda 2 defa görüşüyorduk, bazen o ay hiç görüşemiyorduk, tamamen uyumla alakalı devam etmesini isterseniz eder. Herşey ikinizin elinde.
Anladım. Ama dediğim gibi zor sizinki. Beraber geçirdiğiniz belli bir süre yok, ne sıklıkta goruseceksiniz belli değil. Biraz tanımaya çalış bakalım kendini kaptirmadan, çok da hayal kurma hemen evlilik falan. Hayırlısı olsun.Düşünüyorum olabilir abla. Sonuçta herkes gelin olup bir yerlere gidiyor.. Ona güveniyorum farklı bir güven var bende ona karşı. Allah var ilgisie çok iyi hiç üzmedi en azından konuştuğumuz günden beri
Çok özlüyorsun, ara ara sinirin bozuluyor ama o yan yana geldiğin zaman ki mutlulukta başkaGerçekten mii :) bende düşünüyorum aynı şehirde olsak avantajları var ama belki böyle bir şeyler daha zamanında olacak her şey erkenden tükenmeyecek..
Çok özlüyorsun, ara ara sinirin bozuluyor ama o yan yana geldiğin zaman ki mutlulukta başkaYakın uzak farketmez ilişkiyi yıpratan tüketen yine kişilerin kendisi, saçma sapan tartışmalarla birbirinizi yıpratmazsanız mis gibi ilişkiniz olur, takılma mesafeye.
Yo çok normal heyecan var sonuçta :) Hakkında hayırlısı olsunBen çok hayal kuruyorum abla o da bana sürekli hayal kurma önümüze bakalım zaten zamanla olur her şey diyor.. abartıyorumuyum acabaa :)))
Ben çok hayal kuruyorum abla o da bana sürekli hayal kurma önümüze bakalım zaten zamanla olur her şey diyor.. abartıyorumuyum acabaa :)))
Ben de uzak mesafe deyince yurtdisi falan sandim. Cok faktore bagli basarmaniz. Her yigidin harci degil yani. Durust, caliskan, empati kurabilen, ortak noktalara sahip, uyumlu ve de cok asik olmaniz lazim karsilikli. Beklentinizi cok yuksek tutmadan, seviyeyi koruyarak bir deneyin isterseniz.
Kameradan konuşmak kurtarmaz siziben uzak şehirlerdeki ilişkilere çok sıcak bakmıyorum.ayda bir görüşmeyle ilişki yürütemem şahsen.sağlıklı olacağını düşünmüyorum
Ne tavsiye edersiniz ?Haram ilişkiler...
sonu hüsran...
Bu dünya içinde ,
Ahiret içinde...
Gerçekten severseniz mesafeler engel degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?