- 30 Aralık 2009
- 22.994
- 89.941
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
bu sabah itibarıyla üzülerek fark ettim ki özellere göre arada dağ kadar fark var zoom eğitiminde.
daha ilk günden pişman oldum.
kafamda acayip karıştı bir kaç gün daha izleyeceğim gidişatı.
eğitim kurumu dediğin yere yazdırırım ben olsam çünkü seneye lgs si var.
Yine bir kötü niyetli cahil Veli vakası.. Hiçbir öğretmen velisine gecenin köründe mesaj atmaya meraklı değildir. Sistem gece açıldı ve sabaha karşı netleşti ders programları. Öğretmenlerin şu süreçte zaten yükü ağır. Herkesin hazırlıksız yakalandığı bir süreç. Ebadaki kopmalardan da biz mesul değiliz verin çocuğunuzu özele onlar sizin kaprisinizi çeker.
baglanti kalitesi falan gibi seylerde mi fark?
Valla bu sene tüm veliler kendi göbeklerini kendileri kesecek gibi görünüyor .Dersane ya da özel ders işini düşünün derim.
Iste o ekrani mutlaka paylasmasi ve yoksa bir yerden edinmesi lazim.Bi uzaktan ders degil gecistirme olmuşsürekli eko yaptı. ama asıl sorun o değil. ekranda paylaşmadı anlatacağı konuyu. ekrana nasıl yansıtacağını bildiğini yada bilgisayarında pdf si olduğunu bile sanmam. dersin biri 10 dk sürdü. eba tv den izleyin dedi kapadı.
Öğretmenin gece haber vermesi, ona da idare tarafından da gece haber verilmesi ile ilgili. İdareye de canlı ders programını oluşturmak için sistem gece açılmış ne yapabilirlerdi, bize müdürümüz gece 2' de attı program akışını. Öğretmenden idareden okuldan kaynaklı değil haberiniz olsun
Yine bir kötü niyetli cahil Veli vakası.. Hiçbir öğretmen velisine gecenin köründe mesaj atmaya meraklı değildir. Sistem gece açıldı ve sabaha karşı netleşti ders programları. Öğretmenlerin şu süreçte zaten yükü ağır. Herkesin hazırlıksız yakalandığı bir süreç. Ebadaki kopmalardan da biz mesul değiliz verin çocuğunuzu özele onlar sizin kaprisinizi çeker.
Iste o ekrani mutlaka paylasmasi ve yoksa bir yerden edinmesi lazim.Bi uzaktan ders degil gecistirme olmuş
seminerlerde bu konuda eğitim verilseymiş keşke. 60 yaş üstü öğretmen geçen sene de hiç online ders vermemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?