- 30 Aralık 2009
- 22.994
- 89.941
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Merhaba hanımlar.
Evet sorunumuz bu. Kızım 7. sınıfa gidiyor.
Daha ilk günden diyemeyeceğim geçen sene de facia ile sonuçlandı.
Dersler zoom ve teams üzerinden sürekli sorunlar eşliğinde devam etti ve dönem kapandı.
Şuanda da durum yine aynı.
Hiç ilk gündür olur böyle şeyler diyemiyorum.
Sınıf öğretmenimiz bilgilendirmeyi dün gece gece (!) saatlerinde whatsapp grubu üzerinden geçti.
Benim gibi bu konuda çaresiz hanımlara soruyorum ben ne yapayım ?
Özel hoca tutayım desem 4 ana dersten önüme aşırı pahalı bir tablo çıkıyor.
İngilizce agırlıklı sınıftayız birde.
Tonguç akademinin youtube üzerinden ders anlatımlarını takip ettik geçen sene.
Beni geçen hafta bir eğitim kurumu aradı ve 7. sınıfta 6. sınıfın telafi derslerini ve 8. sınıfta ise bildiginiz dersahane mantıgı ile etüt sınıfında sınava odaklı bir sistem uyguladıklarını anlattı ve fiyat olarakta 7.500 tl dedi. O da erken kayıt ücreti.
Bakarız dedim kapadım teli, mantıksız buldum çünkü, ne geri dönüş yaptım ne de kurumlarına gittim.
Zaten pandemi dolayısı ile göndermeyi düşünmüyorum.
Çalışan anneyim haliyle ders takibim zor oluyor ve gördükleri konuları bildigim kadarı ile anlatmaya çalışıyorum.
Bana bir çare önerin, bu anne/anneler ne yapsın ?
Evet sorunumuz bu. Kızım 7. sınıfa gidiyor.
Daha ilk günden diyemeyeceğim geçen sene de facia ile sonuçlandı.
Dersler zoom ve teams üzerinden sürekli sorunlar eşliğinde devam etti ve dönem kapandı.
Şuanda da durum yine aynı.
Hiç ilk gündür olur böyle şeyler diyemiyorum.
Sınıf öğretmenimiz bilgilendirmeyi dün gece gece (!) saatlerinde whatsapp grubu üzerinden geçti.
Benim gibi bu konuda çaresiz hanımlara soruyorum ben ne yapayım ?
Özel hoca tutayım desem 4 ana dersten önüme aşırı pahalı bir tablo çıkıyor.
İngilizce agırlıklı sınıftayız birde.
Tonguç akademinin youtube üzerinden ders anlatımlarını takip ettik geçen sene.
Beni geçen hafta bir eğitim kurumu aradı ve 7. sınıfta 6. sınıfın telafi derslerini ve 8. sınıfta ise bildiginiz dersahane mantıgı ile etüt sınıfında sınava odaklı bir sistem uyguladıklarını anlattı ve fiyat olarakta 7.500 tl dedi. O da erken kayıt ücreti.
Bakarız dedim kapadım teli, mantıksız buldum çünkü, ne geri dönüş yaptım ne de kurumlarına gittim.
Zaten pandemi dolayısı ile göndermeyi düşünmüyorum.
Çalışan anneyim haliyle ders takibim zor oluyor ve gördükleri konuları bildigim kadarı ile anlatmaya çalışıyorum.
Bana bir çare önerin, bu anne/anneler ne yapsın ?