Uzaktan eğitim

Benim yaşım 30 bende 2. üniversitemi aynı nedenle okuyorum. Ama yazdığım gibi İstanbul Üniversitesi Açıköğretim fakülteside öğrenci alıyor İktisat fakülteside. İstanbul Üniversitesi Açıköğretim fakültesine girenler bizden farklı, arkadaşın belki orada okuyordur onu bilemem. Ben üniversite sınavına girip puanla kazandım, bölüme alınan öğrenci 50 civarıydı.

İstanbul üniversitesi uzaktan eğitimi 2 şekilde veriyor. Bir tanesi İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinebağlı olarak örnek İktisat okuyorsun. Oranın sistemini bilemiyorum. Bildiğin açıköğretim sistemi orası. Harç düşük olabilir çünkü benim anlattığım hiç birşey verilmiyor orada doküman gibi.

Ben İstanbul Üniversitesi İKTİSAT fakültesine bağlı okuyorum. Diplomam İktisat örgün eğitimde okuyan ile aynı olacak. Yani benimkinde İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat mezunu yazacak diğerinde İstanbul Üniversitesi AçıköğretimFakültesi İktisat mezunu yazacak.

İkisi farklı olduğu için harç ve diğer konular farklıdır.
Yok benim dediğim sınavsız girebiliyorsun.

http://auzef.istanbul.edu.tr/acik-ogretim/felsefe Bu mesela...

Son düzenleme:
Açıköğretim fakültesine bağlı o zaman tamam. Benim anlattıklarımın hiçbiri geçerli değil ve bilgim yok malesef :KK43:
Sağ olun gene de... İlgilendiniz.

Ben aradım. Konuştum. Soracaklarımı sordum.
Fakat hani burada bu şekilde okuyanlar varsa yorumlarını almak istedim. :KK34:

teşekkür ederim bi tane daha aklımda takılan bi soru var bu uzaktan eğitim için yıllık kaç kere okulda derse girmek gerekiyor acaba bazıları haftada 2 kere diyor bazıları finallerden 2 hafta önce diyor kafam karıştıda

benim bölümümde öyle bir zorunluluk yok ama diğer bölümleri bilemem

Konu acilali baya olmuş ama ben.yinede sorumu sorum
Ahmet yesevi univ bilg muh uzaktan eğitim istiyorum int baktığım kadariyla sınava gazı univ veya yıldız teknik univ oluyormus peki benim ahmet yesevi univ gitmemi gerektirecek bi durum olur mu çünkü yine int baktığım kadariyla Türkistan daymış
Dağa doğrusu iki üç şey öğrendim hoc birinin ucu başı birlesmiyor bilen varsa anlatirsa bana çok sevinirim

Mer
kızlar ben dgs puanım yeterse 4 yıllığa uzaktan eğitim ile tamamlamak istiyorum.
uzaktan eğitim ile okuyan varsa veya bilgsi olan bana biraz bahsedebilir mi şimdiden teşekkürler

Merhaba bende uzaktan Eğitim okuyorum süper calisirsan tabii. Üniversitenin sitesi var. Sanâ öğrenci no ve şifre veriyolar dersler orda pdf yayınlanıyor özel programa ğerek yok hatta ben şuan ders çalışıyorum byy

X