• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzaktan eğitim hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım edin

nil_buket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
37
0
86
Hatay
arkadaşlar benim 1.5 yaşına bir kızım var hatay da oturuyorum çocuk gelişimi(lise) mezunuyum.adana da uzaktan eğitimle üniversiyeyi bitirmek istiyorum. sanırım yıl sonunda derslere yüzyüze katılmak gerekiyormuş bebeğim var nasıl olur bilmiyorum konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşın
bebeğim kreşe başlarken bende çalışmak istiyorum:59:

bi arkadaşım uzaktan eğitim sistemiyle okumuştu dersleri internet üzerinden takip etmek zorunluluğu vardı yani günde 3 4 saat bazen daha fazla bilgisayar başında oturuyodu hoca orda anlatıyo sende dinliyosun bazen soru soruyo cevap veriyosun webcam aracılığyla sonra vize sınavlarına da yine bilgisayar aracılığıyla giriyodu ki bu büyük kolaylık önceden sınava giren arkadaşlarından soruları alıp cevapları hazırlayıp sınavda sadece kopyala yapıştır yapıyordu yaptıkları nee kadar doğru orası tartışılr ama final sınavlarına okula gitmek zorunda oluyosunuz bildiğim kadarıyla harçları da daha yüksek oluyo örgün öğretim ve açıköğretim sistemine göre

evet bende düşünüyorum ama evliyim bana büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyorum bu bölümde bu şartlar var mı öğrenmek istiyordum konuyu görünce atladım hemen :)

bi arkadaşım uzaktan eğitim sistemiyle okumuştu dersleri internet üzerinden takip etmek zorunluluğu vardı yani günde 3 4 saat bazen daha fazla bilgisayar başında oturuyodu hoca orda anlatıyo sende dinliyosun bazen soru soruyo cevap veriyosun webcam aracılığyla sonra vize sınavlarına da yine bilgisayar aracılığıyla giriyodu ki bu büyük kolaylık önceden sınava giren arkadaşlarından soruları alıp cevapları hazırlayıp sınavda sadece kopyala yapıştır yapıyordu yaptıkları nee kadar doğru orası tartışılr ama final sınavlarına okula gitmek zorunda oluyosunuz bildiğim kadarıyla harçları da daha yüksek oluyo örgün öğretim ve açıköğretim sistemine göre

arkadaşınız staj yaptımı stajın aynı şehirde olma zorunluluğu var mı
ilginize teşekkür ederim

uzaktan eğitimde internetten dinliyorsun dersleri vizeleride internetten yapıyorsun fakat finallerde bulunduğu şehire gitmek zorundasın harçları açıköğretime göre bayağı bi yüksek staj zorunluluğu vardır 1 aydır fakat nerde yapılıyo onu bilmiyorum ayriyeten kaldığın derslerde yaz okulunada gitmek zorundasın mesela ben de eczane hizmetleri istiyodum 2 yıllık harcı 1500 tlye geliyodu bide bunun yol masrafları var o yüzden vaz geçmiştim

ben de araştırıyorum şuan da bu eğitimi. ygsye girme zorunluluğu varmış dimi. üni. mezunlarında var mı acaba. önlisans mezunuyum.kızım var şuan çalışmıyorum bende :)

Back
X