uzaklara gelin giden kızlar buraya ...

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
slm KK' nın cici hatunları. Biz nasip kısmetse 2013 haziran gibi evlenmeyi planlıyoruz sevgilimle :69:

Ama herşeyi kredi çekip beraber ödeyeceğiz. Benim şu an hiç çeyizim yok. Herşeyi yaşayacağımız yerde alalım diyoruz..Memleketimize 18 saat uzaklıkta bir yerde yaşayacağız. Bu durumu yaşayanlar neler yaptılar?? Bana fikir sunacak hanımlardan yorum bekliyorum..Neler almam gerekiyor :44:

slm KK' nın cici hatunları. Biz nasip kısmetse 2013 haziran gibi evlenmeyi planlıyoruz sevgilimle :69:

Ama herşeyi kredi çekip beraber ödeyeceğiz. Benim şu an hiç çeyizim yok. Herşeyi yaşayacağımız yerde alalım diyoruz..Memleketimize 18 saat uzaklıkta bir yerde yaşayacağız. Bu durumu yaşayanlar neler yaptılar?? Bana fikir sunacak hanımlardan yorum bekliyorum..Neler almam gerekiyor :44:

INSALLAH cnmmm nasip olurr :nazar::nazar:

bizde seneye 2013 evlenmeye düsünüyoruz ama tarihi daha belirlemedik.. ben almanyada o türkiyede yasiyor. türkiyeye tasinicam.. ben ceyizimi bi sene önce basladim... her ay bi iki sey aldim :16: baya ceyizim oldu.. yatak odasi fln onlari tabiki sonrandn alicam.. ben kücük ev aleterlii.. nevresim öle seylerle basladim... sende her ay bir kac bise alsan baya bi birikir... sonra mobilyalar iicn kredi cekip alirsiniz... :8::8:

fikir olsun diye : http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/565361-selmosunnn-ceyiiiz-cicileriii.html

öptüm cnm

Back