merhaba kızlar benım 4 yıllık bir ilişkim var. 4 yıl boyunca hıc farklı sehırlerde olmadıkk hep yanyana olduk.. her fırsatta bulustuk.
benım ne normal erkek arkadasım oldu ne de onun kız arkadası.. taaakıı bırbırımızle tanısana kadar tum herkesı cıakrdık hayatımızdan zaten kımseyle fazla konusmazdık bız. gecen sene dershaneye basladıgında sınıfta tabıkı kız ve erkek arkadasların olacak ama ne telefon numaraları ne de okul dısında bulusmalar olmayacak dedım. neyse gene orada bır kac sorun yasadık onları atlattık. ama sımdı farklı sehırde ve unıversıtede. unıversıte ınsanı degıstırır derlerdı de ınanmazdım. o yapmaz etmez derdım ama gercekten oylermıs unıversıte ınsanı gercekten degıstırıyormuss.
unıversıteye baslamadan once ben ona yıne dedım"sınıfta kız arkadasların olabılır ama ne telefon numaraları ne de okul cıkıslarında bulusmak olmayacak" dedım.. neyse üniversiteye gitti. sınıftakı herkes onun sevgılısı oldugunu yanı benı bılıyorlar. neyse unıversıteye basladıktan 2 ay sonra sorun yoktu ama 3. ayda sorunlarımız ortaya cıktı.. benım erkek arkadasım muhasebe bılıyor ve okudugu boolum muhasebe bolumu.. sınıftakı kısıler baska bolumlerden geldıgı ıcın muhasebede takılmalar yasıyorlar ve erkek arkadasıma soruyorlarmıs. baktım kızların telefon numaraları var. sevgılım farklı br sekılde ben ıse ıstanbul'dayım. az once mesaj atmıs bana "askım herkes benı cagırıyor ders calıstırayım"dıye kımler cagırıyor ""dedım. cunku suphelendım.. bır tane takıldıgı cocugun adını soyledı ve kızlar dedı. vızelerde de herkese ders calstırmıstı.. ve sımdı fınallerı basladıgı ıcın gene kızlara ders calıstırma sezonumuz acılmıstır.. ben bu durumdan cok sıkayetcıyım. onada soyledım ama odun kafa anlamıyor. anlaması ıcın ılla benımde aynı hareketlerı yapmam gerekıyor.. ben o kadar ıs ortamında okul ortamında bulundugum halde bır tane bıle erkek arkadasım olmaz ama bızımkı ders anlatma devrelerıne gecmıs.. sabredıyorum cok sabredıyorum.. bana da sıra gelecek bız aynı unıversıtede olcaz bu sene ve o her sınıfıma gırdıgınde ben baska baska cocuklara ders anltcam sırf benı anlasın dıye.. bak gecen sene bende bunları cok cekmıstım sımdı benı anla dıyecegım.. ayrıca bana su 1 hafta ıcerısınde o kadar ıgrenc davranıyor kı uyanıyor okula gdıyor cocuk bana mesaj atmıyor haber vermıyor.. ben her yaptıgım ısten haberdar edıyorum ama o oyle degıl.. unıversıteye gıtmeden once o da herseye haber verırıdı.. ama gercekten degısmıs.. ben sadece onun hayatında "benı uyandırsın,benım dertlerımı dınlesın" dıye varmısım gıbı hıssedıyorum.. ben dısarıya adımımı atmazken o bazenlerı arkadaslarıyla takılıyor.. ben cok sıkılıyorum bu durumdan.. şuan aklım çok karışık.. sağlıklı düşünmediğimin farkındayım.. suan kafam rahatlasın dıye yazıyorum..