uzak mesafede olan sevgilim cinsellik sonrası soğuk davranmaya başladı nedenini sormalı mıyım

senseyy2416

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
6
1
5 aydır sevgiliyiz ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ciddi düşünmüyoruz ikimiz de. bu konuda açıkça konuştuk henüz erken bunu netleştirmek için. bu beş aylık süreçte kimi zaman ben kimi zaman o soğuk davranıyordu. bunu da konuşarak halletmeye çalışıyorduk fakat ilk günden bu zamana kadar fazla muhabbetimiz hiç olmadı. o çalışıyor bende sınava hazırlanıyorum diye bir birimizi gün içinde arayıp sormuyoruz günde 12 saat kadar birbirimizden haber bile almıyoruz mesaj arama hiç bir şey olmuyor. geceleri bir buçuk saati buluyor konuşmalarımız. mesajlaşma sadece günaydın nasılsın müsait misin tarzında daha ilerisi yok. yeni yeni alışmaya ısınmaya başladık birbirimize. cinselliği yaşamadan her haliyle konuştuk neleri istediğimizi ve beklediğimizi. aramızda bu konuda bir sıkıntı kalmadı. ikinci buluşmamızda onun bulunduğu şehre gittim ve cinsel yakınlık yaşadık. bakire olduğum için çoğunlukla sürtünme oldu bir defa da anal sex yaşadık. her şey iyi gidiyordu. eve dündüm ve iki gün oldu soğuk davranmaya başladı. hitap şekli aşkım gülüm bebeğim iken şimdi sadece canım diyor. bu soğukluğun nedenini sormalı mıyım. sonucundan korkuyorum açıkçası, aynı şekilde bana yaptığı gibi ona davranmalı mıyım yaptığını anlaması için veya biraz daha beklemeli miyim. ne yapacağımı bilmiyorum

Bu işi yaparken bu ihtimali de aklına getirmeli.
Evet. Ama erkekler temizlensin tuvalete gitmeli diye düşünüyor , biliyorsunuz bizde bir tüy bile çıksa pislik bakımsız diye ilan ediliyoruz…. Bir arkadaşımın başına bu dışkı olayı gelmişti. Çocuk ondan jet hızıyla soğumuştu

Evet. Ama erkekler temizlensin tuvalete gitmeli diye düşünüyor , biliyorsunuz bizde bir tüy bile çıksa pislik bakımsız diye ilan ediliyoruz…. Bir arkadaşımın başına bu dışkı olayı gelmişti. Çocuk ondan jet hızıyla soğumuştu
Valla ordan ne çıktığı belli. O işlere hiç bulaşmayacaklar o zaman.

Karşılıklı rızayla yapılan, karşılıklı yaşanan ve zevk alınan bir ilişkide kimse kimseyi kullanmış olmuyor. Yurdum Türk kadını bir şu zihniyetten kurtulamadı gitti, hep mağdur rolündeler, hep kurbanı oynuyorlar; hayırdır adam zorla ırza mı geçip bırakmış ne tuhaf tuhaf yorumlar.

İnsanlar konuşarak anlaşır, nedenini sorun, konuşun. Belki hoşuna gitmeyen ayrıntılar vardır, belki ten uyumu hissetmemiştir, belki hiçbiri değildir hayatıyla ilgili tatsız günlerden geçiyordur.

Bu kadar dert edecekseniz kimse ile sevişmeyin, bakın ciddi diyorum, kötü algılamayın. Seviştiğiniz adam hayatınızdan böyle aniden çıkıp gidebilir, bunu göze alarak birşeyler yapın. Kocanız değil bi şey değil, elin herifi, engellese telefonu falan değiştirse nerden bulacaksınız? Hormonlara yenilmeden önce sonuçlarını düşünün, sonra bu işlere girişin.

Aramamani ve mesaj atmamani öneririm kendini tutabiliyorsan.Kaybedersem korkusu yasamamaya bak.Bu sekilde beraber oldugumuz zamanda sinirlendim görüstugüm kisiye.Zor oldu ama dönunce hic aramadim zerre sesimi cikarmadim.Arada ya aramazsa korkusu yasamadim degil ama tam 44 gün sonra özledim diye mesaj aldim.Sessizligi dene

X