- 26 Ocak 2023
- 6
- 1
- Konu Sahibi senseyy2416
5 aydır sevgiliyiz ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ciddi düşünmüyoruz ikimiz de. bu konuda açıkça konuştuk henüz erken bunu netleştirmek için. bu beş aylık süreçte kimi zaman ben kimi zaman o soğuk davranıyordu. bunu da konuşarak halletmeye çalışıyorduk fakat ilk günden bu zamana kadar fazla muhabbetimiz hiç olmadı. o çalışıyor bende sınava hazırlanıyorum diye bir birimizi gün içinde arayıp sormuyoruz günde 12 saat kadar birbirimizden haber bile almıyoruz mesaj arama hiç bir şey olmuyor. geceleri bir buçuk saati buluyor konuşmalarımız. mesajlaşma sadece günaydın nasılsın müsait misin tarzında daha ilerisi yok. yeni yeni alışmaya ısınmaya başladık birbirimize. cinselliği yaşamadan her haliyle konuştuk neleri istediğimizi ve beklediğimizi. aramızda bu konuda bir sıkıntı kalmadı. ikinci buluşmamızda onun bulunduğu şehre gittim ve cinsel yakınlık yaşadık. bakire olduğum için çoğunlukla sürtünme oldu bir defa da anal sex yaşadık. her şey iyi gidiyordu. eve dündüm ve iki gün oldu soğuk davranmaya başladı. hitap şekli aşkım gülüm bebeğim iken şimdi sadece canım diyor. bu soğukluğun nedenini sormalı mıyım. sonucundan korkuyorum açıkçası, aynı şekilde bana yaptığı gibi ona davranmalı mıyım yaptığını anlaması için veya biraz daha beklemeli miyim. ne yapacağımı bilmiyorum