Merhaba. Benim 1 buçuk yıllık ilişkim var. İlk sevgilim. Üniversitede tanıştık ilk başta her şey çok güzeldi 1 yıl boyunca. Sonra ilişkimiz uzaktan mesafe ilişkisine dönünce aşamalı olarak ilgisi azaldı. Daha az arıyor daha az yazıyor. Şu an çok yoğun çalışıyor. Akşam 6da ise gidip sabah 6da eve gidiyor. Bazen de tam tersi. Hafta sonu bile yok. ve gidince de yorgunluktan uyuyor hemen. O yüzden iletişimimiz çok az. Onu çok özlüyorum özellikle eski hallerini. Son 2 haftadır gözüm sürekli telefonda mesaj atmış mi aramış mi diye kontrol ediyorum sürekli. Mesajıma 2 saat geç yazınca direkt düşüncelerim hücum ediyor. Beni sevmiyor mu artık, ayrılmalı mıyım gibi gibi. Benim sınavım var ona çalışıyorum. Ve aile evindeyim ailem baskıcı ve ilişkimi bilmiyor . O da riske atmayalım ailene yakalanma ya da sınavına odaklan diye yapıyorum diyor. Bana hep güç veriyor aslinda. Plan program yapıyor, hayallerimi benden daha çok önemsiyor. Yan yanayken eğleniyoruz. Onun yanında huzurlu hissediyorum. Ama ilgisizlik sevgisizliktendir diyorlar ya. Acaba sevgisi mi bitti, ayrılmalı mıyım gibi gibi düşünceler geliyor. Konuştuğumuz zaman benimle zorla konuşuyor gibime geliyor. Telefonda konuşmayı sevmiyor, mesajlaşmayı sevmiyor. Ben de istenmediğim yerde mi kalıyorum acaba diye düşünmeden duramıyorum. Teşekkürler yorumlarınız için