Uzak mesafe ilişkisi nasıl sürdürülür

Yahu yok tabiki burada iken bile her an düşünüyor değilim ki. Mesleğim var sosyal çevrem var. Ama sevgilime de çok bağlıyım. Ve biz çok sık görüşen bir çifttik
Geçici bir süre olduğunu düşünüp rahatlayın. Bir de artık internet de var. Görüntülü konuşursunuz her gün. Bi defter alın, her gün özledikçe sevgilinize bişeyler yazın. Gelince de hediye edersiniz sevgilinize. Özleminizi deftere dökmüş olursunuz.

3-4 ay cok uzun bir süre degil, su an gözünde büyüyor zaten, daha önce böyle bir sey yasamadigin icin.

Gecmiste dönem dönem ayri kaldigim olmustu benimde.
Bence önemli olan iletisim. Firsat buldukca görüntülü konusun, ayrica günlük hayatiniza dahil etmeye calisin mesajlarla vs. hani sanki cok uzakta degilmis gibi.

Yalniz söyle bir gercek var, tabiki o da ordaki zamaninin tadini cikarmak, gezip eglenmek isteyecektir. Büyük ihtimal günleri dolu dolu gecer. O yüzden vakti bazen kısıtlı olabilir, senin her istediginde seninle konusma firsati olmayabilir. Bu yönde beklentilerini gercekci tutarsan, anlayis gösterirsen sorun degil. Sende kendine ugras bul, derslerine calis, arkadaslarinla ailenle bol bol vakit gecir. Böylece zaten özlemeye cok firsatin olmaz :)

Ayrica eger imkanin varsa ziyaret edebilirsin onu bir kac günlügüne.

Gözünü açtığı an kendini dağıtacak biriyle birlikte olduğunuzu düşünüyorsanız yazık günah geçen zamanınıza. Birbirinizin ebeveyni değilsiniz ki hareketlerinizi zor kullanarak kısıtlayasınız. İkili ilişkilerde saygı olmalı, sevgi olmalı, özlem de olmalı. Eğer aranızdaki şey (alışkanlıktan öte) sevgi ise, zaten sorun çıkmayacaktır. Kendini bilen kişi gözden uzaklaştığı ilk an kendisini dağıtmaz. İçinde kaldıysa, öyle yapar diye düşünüyorsan yapar ve farkına bile varmazsın.
4 ay dediğin bir kış mevsimi bile değil, birden biter gider anlayamazsın.

4 ay o kadar uzun değil temelli gidiyor sandım ben uzun mesafe deyince. Ben gece dışarı çıkmasına falan da müdahale etmemeniz taraftarıyım istemeseniz de ses etmeyin. Kimse dil eğitimi için İngiltereye gidip odasında oturmaz. Eğer güveniyosanız ki öyle demişsiniz birbirinizi özlemek için fırsat olarak görün . Saat farkı da pek yok ilişkiniz etkilemez, eğer siz etkilemeye çalışmazsanız :)

4 ay neki?
Görümcem 16 senedir eşini fransaya yolluyor iş için.
Baya uzak mesafe ilişkisinin kraliçesi olmus kadın.

3-4 ay dediginiz nedir ki gayet rahat beklenebilir surdurulebilir, benim 7 senelik iliskim var 21 yasindayim cocukluk askim ve 7 senedir biz en fazla 1 hafta gorusmedik hergun gorusuruz ve askere gitti ben 5 aydir bekliyorum son 1 ay kaldi,bekleniyor insanlar uzman eslerini bekliyor asker esleri ne yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…