- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Bende yds sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. Hafta içi zaten yoğun bir şekilde çalışıyor olacağım.Fılm ızle.kitap oku.Bol bol gez.
Haftada minimum 2 kez görüşünce 3 4 ay görüşememek uzak geliyor. Benim için takılacak bir konu maalesef. Üzgünüm3 4 aylik uzak mesafe olmaz..gecici bir sure bu. 2 yil falan olsa ok de 3 4 ay hemen gecer zaten. Takilacak bir sey yok bence
4 ay kısa sure.Sonunda orada kalma gıbı bır durumu var mı?Çok da buyutme bu konuyu sen buyuttukce g... ü kalkar.Iyı dersler de.Ne bıleyım.Zaten aldatırsada kendı bılır.Elın uzanmaz kolun uzanmaz.Yapan bulundugu sehırdede yapar.Bende yds sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. Hafta içi zaten yoğun bir şekilde çalışıyor olacağım.
Hafta içi yoğun bir şekilde çalışıyorum zaten. Haftasonlari birlikte vakit geçirmek arkadaşlarımızla olmak en büyük alışkanlığımızdı. Tabiki kendi sosyal çevrem ve uğraşlarım var. Ama onunla birşeyler yapmak en güzel uğraşımdı. O gidince boşluğa düşeceğimUzak mesafe ilişkisi öyle olmuyor yalnız. =)) Tamam, özlemden delirebilirsiniz de, 3-4 yıl değil ki bu. Sizin hayattaki meşgaleleriniz nedir? Bence sevgilinizin yokluğunda onlara daha bir yoğunlaşın, olmadı yeni uğraşılar bulun. İnsan nelere dayanabiliyor bir bilseniz. Bu da gelip geçecek diye bakmak zorundasınız. İlişkiniz yeterince sağlamsa, niye zarar versin size bu kadar süre? Vermez. Kavuştuğunuzda, özleminiz yatışana kadar bir süre birbirinize iyice sarar, sonra normale dönersiniz. Ha tam tersi, araya soğukluk, mesafe girerse, zaten sağlam değilmiş o zaman.
Ayni sehirde ulkede yasarken tamam uzak mesafe ancak söz konusu 3 4 aylik bir dil okulu ve farkli bir ulke o anlamda uzak mesafe degil dedim. Genelde yurt disi egitimi icin insanlar 2 3 yil.ayri kaliyorlar ve genelde ayriliyorlar. Ancak 3 4 ay bu kosullar icin en min sure. Yani ozlemek capkinlik cevre olusturma icin bile az. Kosullara gore degerlendirdimHaftada minimum 2 kez görüşünce 3 4 ay görüşememek uzak geliyor. Benim için takılacak bir konu maalesef. Üzgünüm
Yok aldatırsa kendi kaybeder onunla ilgili korkularım yok. Bana dert olan özlem konusu4 ay kısa sure.Sonunda orada kalma gıbı bır durumu var mı?Çok da buyutme bu konuyu sen buyuttukce g... ü kalkar.Iyı dersler de.Ne bıleyım.Zaten aldatırsada kendı bılır.Elın uzanmaz kolun uzanmaz.Yapan bulundugu sehırdede yapar.
Aklin yolu bir ben de tam bunu anlatmak istedimUzak mesafe ilişkisi öyle olmuyor yalnız. =)) Tamam, özlemden delirebilirsiniz de, 3-4 yıl değil ki bu. Sizin hayattaki meşgaleleriniz nedir? Bence sevgilinizin yokluğunda onlara daha bir yoğunlaşın, olmadı yeni uğraşılar bulun. İnsan nelere dayanabiliyor bir bilseniz. Bu da gelip geçecek diye bakmak zorundasınız. İlişkiniz yeterince sağlamsa, niye zarar versin size bu kadar süre? Vermez. Kavuştuğunuzda, özleminiz yatışana kadar bir süre birbirinize iyice sarar, sonra normale dönersiniz. Ha tam tersi, araya soğukluk, mesafe girerse, zaten sağlam değilmiş o zaman.
İnsanlar annelerını,Babalarını ,kardeslerını,çocuklarını kaybedıyor.Yıllarca evlı kalıp boşanıyor.Tabıkı herkesın derdı kendıne ağır.Ama abartmayın hanımefendı.Dunyada neler var.Yok aldatırsa kendi kaybeder onunla ilgili korkularım yok. Bana dert olan özlem konusu
Tamam, düşün o boşluğa. Ölüm yok ya sonunda. İlişkiler de her zaman laylaylom sürecek değil, arada özlem de olacak, başka şeyler de. Oysa biliyorsunuz ki bu geçici bir süre. Ve nihayetinde en güzel uğraşılarınızı birlikte yapmaya devam edeceğiniz gün yeniden gelecek. Özlem zordur, küçümsediğimi sanmayın. Sadece olumsuza değil, geçici oluşuna ve kavuşacağınız zamana odaklanın demek istiyorum.Hafta içi yoğun bir şekilde çalışıyorum zaten. Haftasonlari birlikte vakit geçirmek arkadaşlarımızla olmak en büyük alışkanlığımızdı. Tabiki kendi sosyal çevrem ve uğraşlarım var. Ama onunla birşeyler yapmak en güzel uğraşımdı. O gidince boşluğa düşeceğim
Bu yaklaşımdan nefret ediyorum. Derdin sınırı hududu olur mu Allah aşkına? Her insanın kendince derdi vardır. Başkasının yükü benden ağır diye üzülmeyeyim mi ?İnsanlar annelerını,Babalarını ,kardeslerını,çocuklarını kaybedıyor.Yıllarca evlı kalıp boşanıyor.Tabıkı herkesın derdı kendıne ağır.Ama abartmayın hanımefendı.Dunyada neler var.
Yahu yok tabiki burada iken bile her an düşünüyor değilim ki. Mesleğim var sosyal çevrem var. Ama sevgilime de çok bağlıyım. Ve biz çok sık görüşen bir çifttikBen kpssye çalıştığım zaman ders çalışıyorum diye aynı şehirdeyken bile 1 ay görüşmediğimiz olduo an için ders çalışmak daha önemliydi. Kendinize uğraş bulun bence. Sürekli 7-24 onu düşünürseniz çekilmez olur özlemek.
Işte duymak istediğim sözler. Teşekkür ederim:) Allah kavuştursunNişanlım 35 gündür yurt dışında.
Nasıl geçti anlamadım bile.
Yoluna taş olmak istemedim bu seyahat onun kariyeri için önemli. Dil öğrenmek için gitmek istiyorum demiş olsaydı da gitmesine engel olmazdım.
İlişkinin gidişatı hakkında şunu söyleyebilirim ki uzağımda olduğunu unutuyorum bazen. Çokk özlüyorum ama bir erkek isterse uzakta da olsa varlığını gayet de güzel hissettirebiliyor.
Zaten herkesin derdi kendine ağırdır diye belırtmıştım .Bu yaklaşımdan nefret ediyorum. Derdin sınırı hududu olur mu Allah aşkına? Her insanın kendince derdi vardır. Başkasının yükü benden ağır diye üzülmeyeyim mi ?
Sizin derdiniz kaynananızdır ötekinin derdi çocuğu olmamasıdır. Ben zaten yaşamımdaki değerler için şükür ediyorum. Beni üzebilecek bir meseleyi de dünyada neler var deyip amaan mı demeliyim? Kendimi heder etmiyorum yada ne bileyim üzüntüden yataklara düşmüş de değilim. Sadece üzgünüm. Ve anlatıp rahatlamak istedim. Bunun nesi abartmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?