• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak iliski ve güven sorunu

Hatunellaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
21
-4
1
Merhbalar sevgili kız kardeşlerim,😊
Öncelikle buradan yapacaginiz tum yorumlar icin tesekkurlerimi sunuyorum.
Ben 10 yildir uzaktan bir iliskinin; son 1 yildir da uzaktan nisanliligin icindeyim:). Nisanlimla aramiz kavga etmedigimiz zamanlarda harika cok uyumlu bir ciftiz. Fakar sorun şu ki ben etrafa hiçmi hiç güvenmiyorum gercekten nisanlim iyi niyetli biri kimseyi kiramaz küsemez işine sadiktir fakat bazi kizlar varki onun bu iyi niyetinden faydalaniyor. Benim sevgilim çok şakaci bir insan bense ona gore biraz daha ketumumdur. Is yerinde cok fazla saka yapmicaksin biraz agir ol ciddi ol diyorum herkese karsi iyi davraniyor. Bir keresinde is gruplarinda sakayla karisik konusmalar gormustum. Lutfen neden karistirdin demeyin bir kiz var kendini gosterme cabasi icinde olan merak ettim huylandim. Surekli benimkine takiliyor. Mesela erkek arkadasimla halletmeleri gereken bir is var acil, benimki is icin aramiş bunu. Noldu acmadin ya yazmis kiz da diyor ki sesime asik olma diye... benimkide hic cevap vermemiş.Yani boyle basit bir kiz. Gorusturmemeye calisiyorum isten ayni anda cikmamalari icin surekli ariyorum rahatsiz ediyorum. Ama kendime olan guvenimi de yitirmeye basladim kendimi cok kucuk disirdugumi hissediyorum. Gun aldik evlenicez sen evlennecek bir insansin yapma artik kendine gel diyor ama ben takintiliyim malesef. Ne yapsam nasil kurtulsam bilemiyorum. Varsa bana onerileriniz alirim kendimi yedim bitirdim

sana güveniyorum da etrafa güvenmiyorum gibi olmuş.
kızdan rahatsız olmanı anladım da iş yerinde nasıl davranacağına karışmak, sanki çocukmuş tembihlemeler falan çok itici, bunlar ileride aranızda problem olabilir.

Gerçekten okudum da Kemalim yapmaz gibi olmuş😀 Ama kızlar cidden guvenilebilir biri sadece cok girgur samata seviyor mesela kizlardan biri bacim diyor buna mesajda. Hepsi beni biliyor bu arada evlenecegimizi de biliyorlar ama istemiyorum samimi olmasini. tabii ki yüzde yüz güvenemiyorum maalesef.

Kız istediğini yapsın evlenecek adam umursamaz

Bu kadar sıkboğaz etmeyin

Yani espri mesela kızın yazdığı buradan ne sonuç çıkar ki

Nişanlı ya da evli kişilere yanlış anlaşılmaz diye daha rahat espri vs yapılır

Nasılsa başı bağlı diye daha yakın davranılır

Nişanlınızın dışa dönük bir yapısı var. Onu olduğu gibi kabul etmelisiniz. Siz ketumsunuz diye ondan da ketum olmasını beklemeniz ve bu konuda baskı yapmanız doğru değil. Koskocaman adam nerede nasıl davranması gerektiğini biliyordur herhalde.

İş arkadaşının seviyesiz mesajına tepkisiz kalmış zaten, güveninizi kıracak bir harekette bulunmamış. Bu kadar müdahaleci ve paranoyak olmanız ilişkinizi çok yıpratır.

Güven probleminizden dolayı evliliği bir süre ertelerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Gerekirse uzman desteği alın

Uzak mesafe ilişkisinde kızın iş için attığı msjı nişanlının aradığını vs nasıl biliyorsun? 🙄 Bunu anlayım ona göre yorum yapıcam 👀
Yanlis bir sey oldugunu soyleyeceksiniz eminim ama bulustugumuzda telefonunu kurcaladim oradan biliyorum. Konumda da belirttim. Kizdan huylaniyordum birazcik malesef bilirsiniz kadinlar hisseder

Biraz cool olun bence. Bırakın o sizi merak etsin, o düşsün üzerinize. Afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmek olur sürekli gündeminizin o kız olması. Kızın mesajı çok avam, ama önemli olan sevgilinizin ne dediği. Kabalaşmamak adına tepki vermemiş olabilir, susmak da bir nevi haddini bil demektir. Bir de sevgilinizin insanlarla nasıl konuşacağına kadar da karışmayın. Sizin mizacınız farklı onun ki farklı. Ya en başından olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da insanları şekillendirmeye değiştirmeye çalışmayacaksınız. Adam sıkılıp yeter dese haklı.

Bu tur bir msj yazabilecek cesareti nerden bulmuş o kız.Egerkı hep oluyorsa kusura bakmayın sıkıntı sizinkinde. Nişanlınız dik dursaydı eğer bu tarz yazabilir mi bir bayan işte orda bir dusunun. Ve bu kafa karısıklıgıı ile evlenmeyin. İhanette olsa ona yakın bıseyde olsa bir kadınla samimiyet tarzı iletisimde olsa her zaman hata er kek te dir. Cunku bir erkek ne kadar dik durursa kadın okadar yaklaşamaz. Ben bunu bilir bunu soylerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yanlis bir sey oldugunu soyleyeceksiniz eminim ama bulustugumuzda telefonunu kurcaladim oradan biliyorum. Konumda da belirttim. Kizdan huylaniyordum birazcik malesef bilirsiniz kadinlar hisseder

Başka şehirdeki kızdan nasıl huylandınız

Yani eşimin sık sık görüştükleri ile muhabbetini dahi bilemem zira yanlarında değilim, siz başka şehirden iş arkadaşından ne hissettiniz

Ben 10 yildir uzaktan bir iliskinin; son 1 yildir da uzaktan nisanliligin icindeyim:). Nisanlimla aramiz kavga etmedigimiz zamanlarda harika cok uyumlu bir ciftiz. Fakar sorun şu ki ben etrafa hiçmi hiç güvenmiyorum gercekten nisanlim iyi niyetli biri kimseyi kiramaz küsemez işine sadiktir fakat bazi kizlar varki onun bu iyi niyetinden faydalaniyor. Benim sevgilim çok şakaci bir insan bense ona gore biraz daha ketumumdur. Is yerinde cok fazla saka yapmicaksin biraz agir ol ciddi ol diyorum herkese karsi iyi davraniyor. Bir keresinde is gruplarinda sakayla karisik konusmalar gormustum. Lutfen neden karistirdin demeyin bir kiz var kendini gosterme cabasi icinde olan merak ettim huylandim. Surekli benimkine takiliyor. Mesela erkek arkadasimla halletmeleri gereken bir is var acil, benimki is icin aramiş bunu. Noldu acmadin ya yazmis kiz da diyor ki sesime asik olma diye... benimkide hic cevap vermemiş.Yani boyle basit bir kiz. Gorusturmemeye calisiyorum isten ayni anda cikmamalari icin surekli ariyorum rahatsiz ediyorum. Ama kendime olan guvenimi de yitirmeye basladim kendimi cok kucuk disirdugumi hissediyorum. Gun aldik evlenicez sen evlennecek bir insansin yapma artik kendine gel diyor ama ben takintiliyim malesef. Ne yapsam nasil kurtulsam bilemiyorum. Varsa bana onerileriniz alirim kendimi yedim bitirdim
Acaba uzaktasın görmüyor diye böyle mi davraniyordu herkese buna denk geldin öyleyse şayet işin var onunla

Gerçekten okudum da Kemalim yapmaz gibi olmuş😀 Ama kızlar cidden guvenilebilir biri sadece cok girgur samata seviyor mesela kizlardan biri bacim diyor buna mesajda. Hepsi beni biliyor bu arada evlenecegimizi de biliyorlar ama istemiyorum samimi olmasini. tabii ki yüzde yüz güvenemiyorum maalesef.
Bu arkadaşlarına karışmak oluyor ve bunu yapmaya hakkınız yok. Ne demek kızlarla samimi olmasını istemiyorum? Sizin samimi olduğunuz erkek arkadaşlarınız yok mu? Erkek arkadaşınız denge kuracak onun dışında yok şaka yapmasın samimi olmasın vs saçma geliyor. Bu güveniyorum değil güvenmiyorum olur. Çevreye güvenmiyorum zaten başlı başına saçmalık. Kızlar açmış kollarını nişanlınızı mı bekliyor adamın içinde yoksa o çevre bir halt olmuyor merak etmeyin

Evlenince bu kadar takıntılı olmazsın.. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için insan daha kıskanç olabiliyor.. Benimde 2 yıllık ilişkim var uzak mesafe ilişkisi insanı yorar net. Güveniyorum sana de. Ve kıskandığını çokta belli etme içinden kıskan.. İlten çıkarken arayacaksanda nişanlına o kız duysun diye arıyorum diye belli etme ne yapıyorsun diye aramıştım de. Gizliden kıskan yani. Kii uzak olduğunuz için bunlar hep. Bendede aynı.

Acaba uzaktasın görmüyor diye böyle mi davraniyordu herkese buna denk geldin öyleyse şayet işin var onunla
Ah demeyin oyle demeyin :( Valla bilemiyorum ki biraz dengesiz tavirlari vardi duyuyordum sesini filan boyle bagira bagira konusup kendini belli etmeye calisiyordu oradan hissettim sanirim. Herkese boyleymiş canim bebegim filan diyormuş

Back
X