- 24 Nisan 2021
- 21
- -4
- 1
- Konu Sahibi Hatunellaaa
-
Tesekkur ederim. Oyle cok abarti davranislari yok mesela beni aldatmayacagini biliyorum yani karsilik bile vermiyor ama tavir da koyamiyor. Neyse sanirim biraz olsun koydu ki artik ismiyle hitap ediyor. Zor islerHayır sen sakacı komik ama cevreye guvenmıyorum yazınca ben bastan cıkarırlar dıye korkuyorsun sandım.
Valla degısır mı bilmiyorum ki, koskoca adam olmus. Belli bı karakteri var artık.
Bence oyle gelmıs oyle gider.
Okuma mesajlarını hıc, keyfini de kacırmamıs olursun
Zor cıdden anca keyıf kacırır.Tesekkur ederim. Oyle cok abarti davranislari yok mesela beni aldatmayacagini biliyorum yani karsilik bile vermiyor ama tavir da koyamiyor. Neyse sanirim biraz olsun koydu ki artik ismiyle hitap ediyor. Zor isler
Beni degistirmek istese cok mutsuz olurdum ama ona cok normal geliyor bu tur seyler. Hatta bana diyor ki sen boyle davranirsan hic arkadasin olmaz burada cok takiyorsun biraz kafani serbest birak artik guven diyor. Flortoz degil oyle olsa karsilik verir diye dusunuyorum sadece mesafe koyamiyorNişanlınız flörtöz mü? dışadönük mü? bilmiyorum ama bu bir karakter meselesi, yani kıvama getirmek biraz hayalperestlik. bi evlenelim ben onu düzeltirim bakışı hüsranla sonuçlanır genelde.
diğer yandan siz de daha soğuk/ketum olduğunuzu yazmışsınız. nişanlınızda sizin bu soğukluğunuzu kıvama getirmek istese nasıl hissedersiniz?
Beni degistirmek istese cok mutsuz olurdum ama ona cok normal geliyor bu tur seyler. Hatta bana diyor ki sen boyle davranirsan hic arkadasin olmaz burada cok takiyorsun biraz kafani serbest birak artik guven diyor. Flortoz degil oyle olsa karsilik verir diye dusunuyorum sadece mesafe koyamiyor
Thread 'Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)' Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)
Siz hala bu meseleyi çözmediniz mi
O konuyu ilk okuduğum zaman da garip gelmişti iş yerindeki kızın 'sesime aşık olma' demesi aynı olay gibi geldi bana, aklımda kalmışben yeniyim hiç anlamadım. Bir sene önceki topici nasıl eşleştirdiniz?
Biraz daha düşünüp, bu kuruntularına göre davranırsan kendini gerçekleştiren kehaneti yaşayacaksın. Bu tür şeyleri düşünmemeye, daha önemlisi nişanlına yansıtmamaya çalış. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmenin manası yok.Merhbalar sevgili kız kardeşlerim,
Öncelikle buradan yapacaginiz tum yorumlar icin tesekkurlerimi sunuyorum.
Ben 10 yildir uzaktan bir iliskinin; son 1 yildir da uzaktan nisanliligin icindeyim:). Nisanlimla aramiz kavga etmedigimiz zamanlarda harika cok uyumlu bir ciftiz. Fakar sorun şu ki ben etrafa hiçmi hiç güvenmiyorum gercekten nisanlim iyi niyetli biri kimseyi kiramaz küsemez işine sadiktir fakat bazi kizlar varki onun bu iyi niyetinden faydalaniyor. Benim sevgilim çok şakaci bir insan bense ona gore biraz daha ketumumdur. Is yerinde cok fazla saka yapmicaksin biraz agir ol ciddi ol diyorum herkese karsi iyi davraniyor. Bir keresinde is gruplarinda sakayla karisik konusmalar gormustum. Lutfen neden karistirdin demeyin bir kiz var kendini gosterme cabasi icinde olan merak ettim huylandim. Surekli benimkine takiliyor. Mesela erkek arkadasimla halletmeleri gereken bir is var acil, benimki is icin aramiş bunu. Noldu acmadin ya yazmis kiz da diyor ki sesime asik olma diye... benimkide hic cevap vermemiş.Yani boyle basit bir kiz. Gorusturmemeye calisiyorum isten ayni anda cikmamalari icin surekli ariyorum rahatsiz ediyorum. Ama kendime olan guvenimi de yitirmeye basladim kendimi cok kucuk disirdugumi hissediyorum. Gun aldik evlenicez sen evlennecek bir insansin yapma artik kendine gel diyor ama ben takintiliyim malesef. Ne yapsam nasil kurtulsam bilemiyorum. Varsa bana onerileriniz alirim kendimi yedim bitirdim
Sesime aşık olma diye diyen bir kadınla nişanlınızın aralarına profesyonel bir iş ilişkisi çerçevesinde mesafe koyabiliyor olması gerekiyordu. Buna dair bir işaret göremediyseniz güvenmemekte çok da haksız sayılmazsınızMerhbalar sevgili kız kardeşlerim,
Öncelikle buradan yapacaginiz tum yorumlar icin tesekkurlerimi sunuyorum.
Ben 10 yildir uzaktan bir iliskinin; son 1 yildir da uzaktan nisanliligin icindeyim:). Nisanlimla aramiz kavga etmedigimiz zamanlarda harika cok uyumlu bir ciftiz. Fakar sorun şu ki ben etrafa hiçmi hiç güvenmiyorum gercekten nisanlim iyi niyetli biri kimseyi kiramaz küsemez işine sadiktir fakat bazi kizlar varki onun bu iyi niyetinden faydalaniyor. Benim sevgilim çok şakaci bir insan bense ona gore biraz daha ketumumdur. Is yerinde cok fazla saka yapmicaksin biraz agir ol ciddi ol diyorum herkese karsi iyi davraniyor. Bir keresinde is gruplarinda sakayla karisik konusmalar gormustum. Lutfen neden karistirdin demeyin bir kiz var kendini gosterme cabasi icinde olan merak ettim huylandim. Surekli benimkine takiliyor. Mesela erkek arkadasimla halletmeleri gereken bir is var acil, benimki is icin aramiş bunu. Noldu acmadin ya yazmis kiz da diyor ki sesime asik olma diye... benimkide hic cevap vermemiş.Yani boyle basit bir kiz. Gorusturmemeye calisiyorum isten ayni anda cikmamalari icin surekli ariyorum rahatsiz ediyorum. Ama kendime olan guvenimi de yitirmeye basladim kendimi cok kucuk disirdugumi hissediyorum. Gun aldik evlenicez sen evlennecek bir insansin yapma artik kendine gel diyor ama ben takintiliyim malesef. Ne yapsam nasil kurtulsam bilemiyorum. Varsa bana onerileriniz alirim kendimi yedim bitirdim
Şòyle sevgili kiz kardeslerim ben yine o telefonu kurcalerken (keske yapmasaydim ama kendime de yakistirmiyorum zaten) ayni kizdan gelen "evrakları getirirsin tamam mi bebegim" tarzinda bir mesaj daha gormustum. Benimki yine ses etmemiş. Ama kizi canli da gordugum icin herkese boyle biliyorum. Tabii naptim yine kavga ettim nisanlimla birdaha gormicem uyarcaksin ben mihattap olmicam sen soyliceksin dedim şimdi bakiyorum yine ismiyle hitap ediyor artik. Sizce mesafe kurulmuş mu?
Kadin ona sesime aşık olma diye açmıyorum diyebiliyorsa nişanlısı kimbilir kadınlara neler diyor. Kemalim yapmaz deme yaparlar hemde nasıl yaparlar.Bu tur bir msj yazabilecek cesareti nerden bulmuş o kız.Egerkı hep oluyorsa kusura bakmayın sıkıntı sizinkinde. Nişanlınız dik dursaydı eğer bu tarz yazabilir mi bir bayan işte orda bir dusunun. Ve bu kafa karısıklıgıı ile evlenmeyin. İhanette olsa ona yakın bıseyde olsa bir kadınla samimiyet tarzı iletisimde olsa her zaman hata er kek te dir. Cunku bir erkek ne kadar dik durursa kadın okadar yaklaşamaz. Ben bunu bilir bunu soylerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?