- Konu Sahibi noclearmind
-
Ay benm kaynanam kayinpeder onlarda oldu ilac kullandilar ama geçmedi bi turlu diyo du
Kızarıklik kaşıntı.Belırtısı ne
Hijyen eksikliği ile ilgisi yok. Ben yazın gun de 2 kere kisin hergun duş alan biriyim. Uyuzlu biriyle temas etmek ya da uyuzlu bir eşyayla temas etmek yetiyor. Çünkü bunlara deri altına yerleşen ve inanılmaz hızla üreyen, gözle görülmeyen böceklerHijyen eksikliğinden olur günlük duş alınması lazım
Allah korusun çıkış nedeni hijyen eksikliğine bağlıyorlarHijyen eksikliği ile ilgisi yok. Ben yazın gun de 2 kere kisin hergun duş alan biriyim. Uyuzlu biriyle temas etmek ya da uyuzlu bir eşyayla temas etmek yetiyor. Çünkü bunlara deri altına yerleşen ve inanılmaz hızla üreyen, gözle görülmeyen böcekler
Çıkış nedenini bilemem ama bulaşma nedeni kesinlikle degil. Ama pis bir ortamda bulundum haklisiniz. Oaradanbulaştığını tahmin ediyorum zaten.Allah korusun çıkış nedeni hijyen eksikliğine bağlıyorlar
.bulaşmasının sebebi hijyenle alakası yok. sabah duş alıp evden cıkan bi tip zaten.Hijyen eksikliğinden olur günlük duş alınması lazım
ay yorumları okudukça korktum, nasıl kurtulcak bu adam. 6 7 ay sonra nükseden de varmışBursada da yaygınmış.
hatta hastanenin birinde yeni doğan servisinde bebeklere bulaştı lafı oldu ne kadar doğru bilmem
ameliyat olan bir yakınımıza hastaneden bulaştı
ilaç yan etkisi diye müdahale etmediler kadın kaşınmaktan delirdi.. o dönem aloeveralı bir ürün kullandılar o biraz baskılamış. daha sonra cildiyeci uyuz teşhisi koydu
herşeyi sürekli yıkayıp ütülediler
duş alınca banyo dezenfekte olmadan başkası girmedi falan
ve gece karanlığı seviyormuş karanlık ve sıcak ortamı. aynı yorganı kullanmamak lazım uyuz olan biriyle
bu arada bitlenen herkes saçı pis olduğu için bitlenmiyor bu da öyle bişey
cimer üzerinden sağlık bakanlığına yazdım şimdi.Burdan sizden isteğim cimer aracılığıyla sağlık bakanlığına yazın, salgın var demesini biliyorlar piyasaya yeni ilaç sürmeleri gerekiyor, salgın giderek artacak ondan korkuyorum..
bakayım,arastırayım bi her şeyde kullanılmaz çünküMerhaba
Konuyu okudum. Oğlumda uyuz olmuştu yakın zamanda. Sıkıntılı bir durum. Çok şükür sanırım atlattı.
Hemen doktora götürdüm. Wilkinson pomadı verdi. Hergün her yerine sürdüm 3 gün .4. Gün banyo yaptı. Hergün çarşaf, yastık, havlu ve giydiklerini yıkadım. Duş alırken kükürtlü sabun kullandı.
Durulandıktan sonra banyoda sirkeli suyla da bütün vücudunu sirkeyle dezenfekte etti.
Birde sitelerde dolaşırken bir ürün dikkatimi çekti. Nasıl birşeydir bilemeyeceğim. Bilgi amaçlı resim koyuyorum.
hastalanan erkek arkadaşım. Bulduk ilaçları ne kadar gerekiyorsa, akşam kullandı rahatlattı falan dedi İlerlemeden hemen kurtulsa bari :/ teşekkürler ilginizeBugün nasılsınız . İlaçlarınıza ulaşabildiniz mi ? Haftasonu girecek araya. Ecza depoları haftasonu açık olmuyor sanırım. Ateş yükselmeniz falan oluyor mu. Kaşıntı dışında etki görürseniz alerjik reaksiyon göstermeye başlayabilirsiniz. Sonuçta o canlılar vücudunuzda alerjik reaksiyon başlatabilir Öyle bir durumda acile gidin. Doktorlar pek uyarmıyorlar bu konuda.
Hiç bilemiyorum, ne korur. Bagısıklık sistemi zayıf olanlarda gözüküyor, herkes bol bol vitaminlensin güçlü olsun:)Dokunarak geçiyormuş.acaba şu hijyen spreyleri varya d...l markanın,kullanmak zorunda kaldıgımız yerlere onu sıksak faydası olur mu?
Yabancı uyruklu vatandaşlar yoluyla geldiği söyleniyor.
İlaçların içeriğinde kükürt var o yüzden doğal Kükürtlü sabun kullanın ellerinizi yıkarken. ve sıcak değil ılık suyla duş alın, kükürtlü sabunla keselenin.Kızlar selam, biliyorsunuz ki uyuz salgını var ve piyasada da ilaç depolarında da ilaç yok. Bulamıyoruz.
Netten araştırma yaptım bi kaç bilgi buldum, ilacı bulana kadar ot kök yöntemi deneyeceğiz cay agacı ve zerdeçal iyi geliyormuş.
başka yöntem bilen var mıdır ? Ne yapılabilir ne kullanılabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?