• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz salgını

Merhabalar
Size kendi yaşadığım şeyleri anlatmak isterim geçen sene kasım ayında aynı hastalığı bende yaşadım bana bu hastalık hastaneden bulaştı acilde serum taktılar hastane yatağın da yattım ve bu olaydan 3 hafta sonra kaşıntı şikayetiyle doktora çıktım aynı şikayet annemde de vardı .doktor bize de uyuz olduğunu söyledi ve metrin adında bir ilaç verdi 3 gün üst üstte bu ilacı kullandık ve bir hafta sonra tekrar 3 gün üst üste kullandık ve şikayetlerim azaldı ama tamammen geçmedi 4 ay bu şekilde geçti size psikoloji mi anlatamam her gün etrafı deli gibi siliyor süpürüyordum ailemden hiç bir ferde dokunamıyordum sürekli ağlıyordum o kötü yorumları okudukça morelim bozuluyordu 1 sene hatta 2 sene bu hastalıkla uğraşan kişiler bile vardı.onların yorumunu görünce kesin bu hastalık geçmeyecek diyordum . 4 ay sonra bu hastalık tekrar başladı zaten bence geçmemişti o metrin adında ki ilaç işe yaramadı ve benim kaşıntılarım başladı ailem sürekli geçtığini söylüyordu ve çıkan kızarıklıkların pisikolojik olduğunu söylüyorlardı ama artık vücudumda çıkan kızarıklıklar o kadar arttı ki aynı şekilde kardeşimdede kaşıntılar başlayınca tekrar doktora gittim ve doktor bana wilkinson pomad adında ilaç verdi aynı metrin gibi onuda o şekilde kullandım el yapı mı ilaç yaptırdım eczaneden onuda kullandık ve bu hastalıktan bu şekilde kurtulduk keşke baştan doktor bu ilacı verseydi diyorum çünkü o kışı o kadar stresli geçirdim ki egzema oluştu saç derimde sizde de bu hastalık varsa direk bu ilaçları kullanın onların içeriğinde katran var cilt hastalıklarına çok iyi geliyor . Ve unutmadan bu ilaçları kullandıktan sonra kızarıklıklarım 1 ay çıkmaya devam etti ama zamanla geçti kızarıklıklar.
İnşallah size bir faydam olmuştur. kendinizi üzmeyin Allahın izniyle bu hastalık geçer

Back