Valla arkadslar ne sirke ne hic birşey fayda etmiyor. Iki yıl önce yaşadım bunu, temizlikle pislikle alakası yok. Doktor önce alerji dedi, cunku vücudumda klasik belirtileri yoktu. Icbacaklarımı, iç kollarımı karnımı karışmaktan kan oturuyordu mosmosrfu. Hele banyo da sıcak su ile perişan oluyordum. Kasinmaktan yıkaamıyordum. Çünkü lanet seyler sıcak suda hareketleniyorlarmis.
En son çare kwellada verdi doktor. Eğer geçmezse psikiyatri dedi. Şükür ki kullandım ve geçti. Ilaç su sekil de kullanılması lazim, boyundan itibaren tüm vücuda buna makat ici, genital organ dahil, el ayak tırnak içleri dahil vücutta krem sürülmemiş tek bir nokta dahil kalmadan kremi uyguluyoruz. O gece oyle yatmamiz lazim. Ertesi gun guzel bir duş. O kıyafetler nevresimler kıyafetler iyice yıkanmalı. Bir de unutmadan. Kremlenmeden once kullanılmamış nevresim seriyorsunuz, ertesi gün yıkanınca yine kullanılmamış nevresim. Hatta kirli nevrwsimleri eldivenle tütün.
Tüm evi silin temizleyin. Yıkanan kıyafetleri yıkayın, yikanmayanlari bir posede koyup ağzını bağlayıp 3 gün bekleyin.
Nu işlemlerden sonra kaşıntı hafifler rahatlarsınız. Ancak kaşıntı yapan mikropların tamamen atılması 1 haftayı buluyor. 1 hfta sonra aynı rutini tekrar yapın. Allahın izniyle 15 gün içinde hic birşey kalmıyor. Ve 3 ay sonra aynı rutini tekrar yapın. Çünkü ben de 6 ay sobra nuksetti