Uyuz salgını

Bence onlardan gelen en hafif şeydir uyuz
Maalesef daha iyi günlerimiz.
Onların bir suçu yok aslında onlari ulkemize almasak coktan kendi iclerinde barisirlar ve savaşı sonlandirirlardi zaten ..Bu saatten sonra evet bunlar daha iyi günler..El ayak ağız hastalığı mesela ulkemizde 60 sene önce kökü kurutulmustu ama canlandı doktorlarimiz bile ilk gittigimizde nasil mudahale edeceklerini bilemedi haklı olarak.

Ondn fayda göremezseniz bu Hakiki elma sirkeside olur ankarada iseniz bu tarım kredi koperatifinde var bide onu deneyin ama suyla karıştırarak geçmiş olsun sirke bütün dertlere deva

Söylediklerinize katılıyorum...
Sonuçta en basitinden kapımızı kapatmasak eve her türlü insan gelir. Ülke yol geçen hanı na döndü maalesef. Sadece hastalık değil çok yönlü sorunlar mesela çocukların okulunda en problemliler hep onlar, sürekli çocukları dövüyorlarmış. Korkunç bir şekilde rahatlar, kontrol edilemezler. Gelecekte kimsenin gücü yetmeyecek bunlara...
Daha 1 ay önce Fatih'te 16 yaşında çocuğu 8 suriyeli bıçaklayarak öldürdü.

Ondn fayda göremezseniz bu Hakiki elma sirkeside olur ankarada iseniz bu tarım kredi koperatifinde var bide onu deneyin ama suyla karıştırarak geçmiş olsun sirke bütün dertlere deva
İstanbuldayız
Simdi bi eczadeposunda ilaç bulduk yarın alacağım. Sirke tuzada devam edip cabuk kurtulmaya bakacak

Dahan once baska bir konuda salgin oldugunda bahsetmistim ,malesef var bir akrabamiz yalova civarinda kapti diger akrabam da istda bize de gecmesi an meselesi ,sirke ile vucudunuzu dezenfekte edin ilac yok malesef , piyasada kayboldu birden bire..Ütü yapin yataga yorgana vs, cocuklari da sirkeyle silelim..suan bile kasindim soylerken..Alerji saniyorum.ama belki bende uyuz oldum kol iclerim diz kapaklarim hatta memem koltuk altim kasiniyor deliricem

20 gün değil 3-5 günde ölüyor.en az 60 derecede yıkandıktan sonra poşette 3-5 gün bekletin ardından kaynar ütüyü basın özellikle dikiş yerlerine.kükürtlü vazelin en etkilisi bir de benzil benzonat var.banyoda liflendikten sonra 3 gün 12şer saatte bir olmak üzere toplamda 6 kez sürülüyor ve bu 3 gün içerisinde duş alınmıyor.bir de bu hastalık bulaşan kişiden 1 hafta sonra ortaya çıkmaz 2 ile 6 hafta içerisinde belirtiler çıkıyor.bunları nerden biliyorum çünkü benim erkek arkadaşımda da çıktı o,kendi ailesi ve evine komple tedavi yaptı.ben de el ele tutuştuğum için garantiye almak adına tedavi oldum kükürtlü vazelin kullandım 3 gün ve kıyafetlerimi,havlularımı,çarşaflarımı,örtülerimi hatta ayakkabılarımı bile yıkadım ve anlattığım işlemleri yaptım.3 hafta geçti şimdilik belirti yok çok şükür.umarım bulaşmamıştır

Kesinlikle öyle şu an hastaneye giden çocukların %90 ı enfeksiyon olmuş şekilde

Mart nisan gibi eşimle bana bulaşmıştı. Kwellada kullandık ama pek faydası yoktu galiba. Birkaç hafta her yerimize sürdük, eşyaları ortalama 40 derecede yıkadım ben bu arada. Sonra bimden aldığım beyaz sirkeyi pamukla sürdüm kaşındıkça kaşınan yerlerime. Kısa sürede geçti. Evi ilaçlatmanıza gerek yok, vücudun dışında çok uzun süre yaşayamıyor. Bir de geçse de belirtileri kaşıntılar izler falan bir hafta daha devam ediyor

Valla arkadslar ne sirke ne hic birşey fayda etmiyor. Iki yıl önce yaşadım bunu, temizlikle pislikle alakası yok. Doktor önce alerji dedi, cunku vücudumda klasik belirtileri yoktu. Icbacaklarımı, iç kollarımı karnımı karışmaktan kan oturuyordu mosmosrfu. Hele banyo da sıcak su ile perişan oluyordum. Kasinmaktan yıkaamıyordum. Çünkü lanet seyler sıcak suda hareketleniyorlarmis.

En son çare kwellada verdi doktor. Eğer geçmezse psikiyatri dedi. Şükür ki kullandım ve geçti. Ilaç su sekil de kullanılması lazim, boyundan itibaren tüm vücuda buna makat ici, genital organ dahil, el ayak tırnak içleri dahil vücutta krem sürülmemiş tek bir nokta dahil kalmadan kremi uyguluyoruz. O gece oyle yatmamiz lazim. Ertesi gun guzel bir duş. O kıyafetler nevresimler kıyafetler iyice yıkanmalı. Bir de unutmadan. Kremlenmeden once kullanılmamış nevresim seriyorsunuz, ertesi gün yıkanınca yine kullanılmamış nevresim. Hatta kirli nevrwsimleri eldivenle tütün.

Tüm evi silin temizleyin. Yıkanan kıyafetleri yıkayın, yikanmayanlari bir posede koyup ağzını bağlayıp 3 gün bekleyin.

Nu işlemlerden sonra kaşıntı hafifler rahatlarsınız. Ancak kaşıntı yapan mikropların tamamen atılması 1 haftayı buluyor. 1 hfta sonra aynı rutini tekrar yapın. Allahın izniyle 15 gün içinde hic birşey kalmıyor. Ve 3 ay sonra aynı rutini tekrar yapın. Çünkü ben de 6 ay sobra nuksetti

Bir tanidigimin basina geçen kış geldi çok kötü durum valla, ondan öğrendiğim kadarıyla girdiğiniz kıyafetleri en yüksek derece de yıkayıp kuruduktan sonra ayarı yüksek kızgın ütüyle utulenmesi gerekliymis keza yatak örtüleri yastık kılıfları herşey için gecerli

Başlığı okur okumaz kaşınmaya başladım

bit bitmeden daha uyuz mu başladı...
bu sene ki rezillik bitmeyecek anlaşılan. eşşek kadar çocuğun bile ensesine kafirun takıyorum hala 2 ay süren bit salgını mı olur. bezdim valla.
Havaların tam sogumamasında dolayı da olduğunu düşünüyorum. Ama sağlık bakanlığının bu konularla ilgili bi çalışma yapmamasıda enteresan.

Evet var fazlasıyla piyasada ilaç yok diyorsunuz ama o ilaçlar etkili değil ben 8 aydır uğraşıyorum, azalıyor geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor, bizim ülkemizde olan ilaçlar yetersiz yurt dışında bunun için hap veriyorlar yanında krem uygulanıyor. Cildiye doktorlarının çoğu bilgisiz çok ilginç bir durum ama benim gibi bu hastalıkla uğraşan o kadar çok insan var ki YouTube da uyuz videolarının altındaki yorumlara bakın anlarsınız durumun vahimliğini, cimere yazdım ilaçlar yetersiz yurt dışında kullanılan hapların biz de de olması gerekiyor diye bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…