- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi noclearmind
-
Onların bir suçu yok aslında onlari ulkemize almasak coktan kendi iclerinde barisirlar ve savaşı sonlandirirlardi zaten ..Bu saatten sonra evet bunlar daha iyi günler..El ayak ağız hastalığı mesela ulkemizde 60 sene önce kökü kurutulmustu ama canlandı doktorlarimiz bile ilk gittigimizde nasil mudahale edeceklerini bilemedi haklı olarak.Bence onlardan gelen en hafif şeydir uyuz
Maalesef daha iyi günlerimiz.
Evet okuduk, yarın beyaz sirke bakacak. Cok iyi geliyormuşBu arada sirkenin çok iyi geldiğini biliyorum sirkeyi bi deneyin derim paraxitleri öldürme özelliği var eşiniz eşit miktarda su ile sirkelensin
Söylediklerinize katılıyorum...Onların bir suçu yok aslında onlari ulkemize almasak coktan kendi iclerinde barisirlar ve savaşı sonlandirirlardi zaten ..Bu saatten sonra evet bunlar daha iyi günler..El ayak ağız hastalığı mesela ulkemizde 60 sene önce kökü kurutulmustu ama canlandı doktorlarimiz bile ilk gittigimizde nasil mudahale edeceklerini bilemedi haklı olarak.
İstanbuldayızOndn fayda göremezseniz bu Hakiki elma sirkeside olur ankarada iseniz bu tarım kredi koperatifinde var bide onu deneyin ama suyla karıştırarak geçmiş olsun sirke bütün dertlere deva
Geçmiş olsun. En iyisi kendi ilacı. İlacı bulduğunuza sevindim.İstanbuldayız
Simdi bi eczadeposunda ilaç bulduk yarın alacağım. Sirke tuzada devam edip cabuk kurtulmaya bakacak
Kesinlikle öyle şu an hastaneye giden çocukların %90 ı enfeksiyon olmuş şekildeOnların bir suçu yok aslında onlari ulkemize almasak coktan kendi iclerinde barisirlar ve savaşı sonlandirirlardi zaten ..Bu saatten sonra evet bunlar daha iyi günler..El ayak ağız hastalığı mesela ulkemizde 60 sene önce kökü kurutulmustu ama canlandı doktorlarimiz bile ilk gittigimizde nasil mudahale edeceklerini bilemedi haklı olarak.
Başlığı okur okumaz kaşınmaya başladımKızlar selam, biliyorsunuz ki uyuz salgını var ve piyasada da ilaç depolarında da ilaç yok. Bulamıyoruz.
Netten araştırma yaptım bi kaç bilgi buldum, ilacı bulana kadar ot kök yöntemi deneyeceğiz cay agacı ve zerdeçal iyi geliyormuş.
başka yöntem bilen var mıdır ? Ne yapılabilir ne kullanılabilir ?
Havaların tam sogumamasında dolayı da olduğunu düşünüyorum. Ama sağlık bakanlığının bu konularla ilgili bi çalışma yapmamasıda enteresan.bit bitmeden daha uyuz mu başladı...
bu sene ki rezillik bitmeyecek anlaşılan. eşşek kadar çocuğun bile ensesine kafirun takıyorum hala 2 ay süren bit salgını mı olur. bezdim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?