- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.953
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bende deli gibi kaşınıyorum piskolojik etkilendim. Teşekkür ederimAnladm cok gecmis olsn tekrardan ben burda kasinmaya basladm
Kafana takma gir yıkan guzelce kiyafetlerini iyice dezenfekte et yattigin yerdeki carsafi filan yika icn rahat etsin.Bende deli gibi kaşınıyorum piskolojik etkilendim. Teşekkür ederim
Benim erkek arkadaşım da öyle full dışarda işi gereği. Bugün haberlerde cıktı, gittiğiniz mekanlarda üşüdüğümüzde omuzlarımıza aldıgımız şalları bile kullanmayın diyorlar.ay her gün metrobüs metro kullanıyorum ciddi misinkorktum şimdi ya
Tuzlu kaynar suyun içerisinde oturuyo şuan koskoca adam ya bi de cocuk havuzunun içinde trajikomik yani.Bizde eşimle olduk. Hatta benim o kadar ilerlemişti ki gece uyku uyutmaz olmuştu. Cildiye bana özel bi karışım verdi. Onu kullandıktan sonra baya azaldı ama tamamen bitmedi. İki hafta önce eczaneye tekrar özel karışım yaptırdım şimdilik iyi gibi tek tük kaşıntı oluyor ama inşallah bitmiştir. Bu hastalıktan kurtulmak sanıldığı kadar kolay değil. Herşeyi 60 derecede yıkıyorsun, sürekli ütü temizlik çok önem vermek lazım yoksa kurtulamazsınız.
60 derecede ölüyorlarmış acaba sauna ya girip ordan tuzlu odaya mı girsem diyor işe yararmı ki ? Bende yarın tanıdık ecza depolarını arayacağım bakalım tüm imkanları zorlayacagız.Bizde eşimle olduk. Hatta benim o kadar ilerlemişti ki gece uyku uyutmaz olmuştu. Cildiye bana özel bi karışım verdi. Onu kullandıktan sonra baya azaldı ama tamamen bitmedi. İki hafta önce eczaneye tekrar özel karışım yaptırdım şimdilik iyi gibi tek tük kaşıntı oluyor ama inşallah bitmiştir. Bu hastalıktan kurtulmak sanıldığı kadar kolay değil. Herşeyi 60 derecede yıkıyorsun, sürekli ütü temizlik çok önem vermek lazım yoksa kurtulamazsınız.
Bi haftadır var bi haftadır bana bulaşmadı şaşırtıcı sekilde. Ama suan görüşmeme kararı aldık uyuz oldugunu öğrendikten sonra. Bizde sanıyoruz midye yemişti o dokundu. Alerji oldu.peki bundan korunmanın bi yolu var mı? yoksa uyuzlu biriyle doğrudan/dolaylı temas etsek kesin bulaşan bir şey mi?
Evet yabancı uyruklulardan gelmiş. Afganlar suriyeliler.Evet ben de izledim haberleri suriyeliler taşıyomuş
Tuzlu kaynar suyun içerisinde oturuyo şuan koskoca adam ya bi de cocuk havuzunun içinde trajikomik yani.
evet kolay kurtulunmuyomuş, bende okuyunca bayagı korktum.İlaçta bulunmuyor napacak merak ediyorum
60 derecede ölüyorlarmış acaba sauna ya girip ordan tuzlu odaya mı girsem diyor işe yararmı ki ? Bende yarın tanıdık ecza depolarını arayacağım bakalım tüm imkanları zorlayacagız.
Haberlerde merdiven altı güzellik merkezlerinden kaynaklı da diyordu benim gördüğümteşekkürler. Yabancı uyruklu kişilerin taşıdığını söylüyor haberler. İstanbulda cok yaygın şu ara ve ilaç stokları yok.
Kwellada vermiş dr. Bende sağlık sektöründeyim simdi doktorlara soruyorum. Biraz endişelendim cok net adım atamıyorum yarın tanıdık eczaneciyle konusucam biİlaç gelmesini beklemeyin eczaneye gidip
Ben eczanede ki satılan ilaçları kullandım kwellada ve metrin asla geçirmiyor hatta benimkini daha da azdırdı. Eşim eczaneye söyleyip kimyasal bir karışım yaptırttı. Kokusu çok ağırdı. İki hafta oldu şükür hala çıkmadı, çıkarsa eğer hemen bir kür daha yaptırıcam.
Geçmiş olsun. Uyuz bence ciddi deri hastalığı . Çok sıkıntıya sebep oluyor. Böyle şeyler olduğunda haberler yayınlamıyor. . Salgından haberimiz olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?