- 26 Şubat 2019
- 4.622
- 6.736
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Allah allah yaa ne anlayışsızlık ama! Onlara da başkasından bulastı demek ki. Bu kadar kolay bulaşan bi hastalıksa cildiyecilere de bulaşıyo mudur acaba aklıma o takıldıÜfffff ilk abimin eşinde başladı köye gidip gelince sonra abime sonra da babama geçti onlar atlattı baya zaman sonra ben kaşınmaya başladım ve sonuç bu oldu bin kere söyledim abim ve eşine gelmeyin annemelere hadi biz neysek ya onlar atlatamaz ise diye hamd olsun onlar toparlandı bir şekilde ama şimdi ben uğraşıyorum
Kadın bana uzaktan baktı halime kendim birkere daha üzüldüm. Kaç kez söyledim gelmeyin evinizde oturun ben zaten çok çabuk huylanıyorum yok geldiler gittiler geldiler gittiler mahvoldum resmenAllah allah yaa ne anlayışsızlık ama! Onlara da başkasından bulastı demek ki. Bu kadar kolay bulaşan bi hastalıksa cildiyecilere de bulaşıyo mudur acaba aklıma o takıldı
Tekrardan çok gecmis olsun, sirkeli suyla yıkanmanın iyi geldigini duymuştum.
Biraz daha iyiyim ama kaşıntı tekrarlıyor sanırım bu durum İstanbul'da salgın haline gelmek üzere imişNasıl oldun canım ?Iron Butterfly
İnşallah yakın zamanda geçer canım tekrardan çok geçmiş olsunBiraz daha iyiyim ama kaşıntı tekrarlıyor sanırım bu durum İstanbul'da salgın haline gelmek üzere imiş
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım çok sağol sorduğun içinİnşallah yakın zamanda geçer canım tekrardan çok geçmiş olsun
Nerden nasıl bulaşıyor bilmiyor insan evet haberlerde yer almaya başladı bile Allah yardım etsin 2020 dedik 21 dedi hadi 22 de dediler geçti 23 ün sonu belirsiz gibiHastalık hakkında bilgim yok sadece çok geçmiş olsun demeye geldim.
Bu ara aşırı artış var bu vakalarda. Çok ürkütücü.
Abiniz ve eşiniz gibi önemsemeyenler bu vakayı artırıyor. Eve kapanıp herkes düzenli tedavisini uygulasa artmayacak.Nerden nasıl bulaşıyor bilmiyor insan evet haberlerde yer almaya başladı bile Allah yardım etsin 2020 dedik 21 dedi hadi 22 de dediler geçti 23 ün sonu belirsiz gibi
Evet malesef dilimde tüp bitti onlara söylemekten benim sürecimi biliyorlar ve bile bile lades yaptılar resmen biraz geçti kremlerden şimdi tekrar kaşıntım oluyor sinirlendikçe daha çok azıyor sanırım iğleşen yerler bile kaşınıyor resmenAbiniz ve eşiniz gibi önemsemeyenler bu vakayı artırıyor. Eve kapanıp herkes düzenli tedavisini uygulasa artmayacak.
Ben 1 adet losyon 2 de krem kullanıyorum şimdi kükürtlü sabun aldım onunla yıkanacağım gecen gün sirkeli su ile yıkandım pek etkisi olmadı sabunu deneyeceğim bakalım benim baya baya yara oldu her yerim annenizinki başlangıç sanırım bende öyle başladım çünkü benek benek sonra dayanılmaz bir kaşıntı kızarıklık devam etti biraz biraz iyiyim ama var yine kaşıntı evi sirkeli su ile temizledim çamaşırlarımı çsrşaflarımı full yıkadım ama hemen gitmiyor demekkiBiraz arastirdim dereceleri varmış uyuzun grade 2 vs diye . Hafiflere losyon yoğun olanlara losyon ve hap yazilmis . Size de geçmiş gitsin olsun insallah
ilacim 2. dozunu aldinizmi yoksa tek dozmi kullandinizMerhaba bütün yazılanları okudum ama kimse uyuz hapından bahsetmemiş yakın zamamda bu hastalığı atlatmış biri olarak çok ararştırmıştım. İvermectine diye bir hap var ancak bizim ülkemizde satışı yoktu yurtdışından getirtiyolar ve 4 5 ay önce 1000 küsür lira demişlerdi bana ancak artan uyuz vakalarından sonra aynı içeriğe sahip bire bir aynısı dedi eczacı bana türkiyede mart ayı gibi sanırım bir ilaç çıktı ismi Ziver içerisinde 3 ya da 4 adet hap var kullanıyorsunuz ve kurtuluyorsunuz eczacı bile uyuz için bundan daha etkilisi yok dedi ona göre araştırabilirsiniz. ben çok faydasını gördüm kullanmadığım şey kalmamıştı ilacı içtikten sonra kesildi ve tamamen bitti çok şükür
Umarım uyuz değildir Allah anneciğinize şifa versin bizleredeŞimdi haber geldi annemi unv hastanesine goturduler dr mercekle bakmis tum vücut soymus popo arasina bile bakmis uyuz degil demiş cilt kuruluğuna bağlı kasinti demiş. Tunel göremedim diye defalarca demiş. Yarin da şehir hastanesine randevu aldik bir de onlar baksin insallah yoktur