- 26 Şubat 2019
- 4.622
- 6.736
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Çok geçmiş olsun, nasıl bulaştı acaba size? Biz de dikkat edelim ona göreBende den böyle başladı ve en son hali atığım resimdş
Yarın bakıp alıp deneyeceğim dediğinizi teşekkür ederim
hiç böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi
Üfffff ilk abimin eşinde başladı köye gidip gelince sonra abime sonra da babama geçti onlar atlattı baya zaman sonra ben kaşınmaya başladım ve sonuç bu oldu bin kere söyledim abim ve eşine gelmeyin annemelere hadi biz neysek ya onlar atlatamaz ise diye hamd olsun onlar toparlandı bir şekilde ama şimdi ben uğraşıyorumÇok geçmiş olsun, nasıl bulaştı acaba size? Biz de dikkat edelim ona göre
Canım bunu streste tetikliyor o yüzden sakın olmaya çalış, profiline yazmıştım ondan bulup sür kendine geçer allahin izniyleÜfffff ilk abimin eşinde başladı köye gidip gelince sonra abime sonra da babama geçti onlar atlattı baya zaman sonra ben kaşınmaya başladım ve sonuç bu oldu bin kere söyledim abim ve eşine gelmeyin annemelere hadi biz neysek ya onlar atlatamaz ise diye hamd olsun onlar toparlandı bir şekilde ama şimdi ben uğraşıyorum
Sağolasın canım bütün yazılanları okudum hannaz ablanın tuvarını bile okudum komple yapacağım beyaz sirkenin bi etkisi olur mu onuda çok okudumCanım bunu streste tetikliyor o yüzden sakın olmaya çalış, profiline yazmıştım ondan bulup sür kendine geçer allahin izniyle
Hepsini aynı anda yapma bu sefer tahriş edersin yaraları, çamaşırları yüksek ısıda yıkamaya dikkat et ve o kükürtlü karışımı sür, biraz kötü kokuyor ama dayan hemen yıkanma. Bak biz 60 yatalak hastanın uyuzunu böyle geçirdik seninki kesin geçer üzülmeSağolasın canım bütün yazılanları okudum hannaz ablanın tuvarını bile okudum komple yapacağım beyaz sirkenin bi etkisi olur mu onuda çok okudum
Herkesin derdi var destek almak bize kalmış ben yazmasam kimse bana bunları yazmazsı sizde yazın derdinizi derman bulunacak birşeyse bulalım yani.Geçmiş olsun herkesin bir derdi var Allah yardımcın olsun acil şifalarbenimkisi de dert değilmiş bugün sayfaya bakınca anladım
Derdimi konu açarak anlattım inşallah tez zamanda bende duzelirimHerkesin derdi var destek almak bize kalmış ben yazmasam kimse bana bunları yazmazsı sizde yazın derdinizi derman bulunacak birşeyse bulalım yani.
Allah razı olsun hemşirem bugün itibari ile herşeyi yıkamaya başladım evde olan kremleri sürdüm birazdan eczaneye gideceğim bu bilgileri sormak içinHepsini aynı anda yapma bu sefer tahriş edersin yaraları, çamaşırları yüksek ısıda yıkamaya dikkat et ve o kükürtlü karışımı sür, biraz kötü kokuyor ama dayan hemen yıkanma. Bak biz 60 yatalak hastanın uyuzunu böyle geçirdik seninki kesin geçer üzülme
Rica ederim canım, bağışıklığıni yükseltmeye çalış birde son olarak, bir şey sormak istersen yazabilirsin bana tekrar geçmiş olsunAllah razı olsun hemşirem bugün itibari ile herşeyi yıkamaya başladım evde olan kremleri sürdüm birazdan eczaneye gideceğim bu bilgileri sormak için
Yaaaa Allah razı olsun valla çok çok teşekkür ederim bu şuanki kullandığım loston ve krem 3 gün sürekli sürsem 3 cü gün duş alsam etkisi olur mu o kükürt aldığımda yazacağım sana hemenRica ederim canım, bağışıklığıni yükseltmeye çalış birde son olarak, bir şey sormak istersen yazabilirsin bana tekrar geçmiş olsun
Kükürt kadar olmasada etki eder tabiri, kasintiyi keser en azından rahat edersin birazYaaaa Allah razı olsun valla çok çok teşekkür ederim bu şuanki kullandığım loston ve krem 3 gün sürekli sürsem 3 cü gün duş alsam etkisi olur mu o kükürt aldığımda yazacağım sana hemen
Tamam hemşiremmmm bugün temizliğe başladım evimde inşallah rahatlarım biraz hakkınızı helal edin korkudan ne yapacağımı şaşırdım yazdım burayaKükürt kadar olmasada etki eder tabiri, kasintiyi keser en azından rahat edersin biraz
Gerçekten mi sirke iyi geliyor mu ne kadar zamanda düzeldinÇok geçmiş olsun canım benim 2 yıl onc3 bende yaşadım ama.sen kadar yara olmamıştı karbonat ve sirke ile bol bol duş almıştım ben.kasintiyi azaltıyor
Dediğim gibi sen gibi değildi yaralar 2 kez acile gittim iğne yapıyorlardı kadinti geçiyordu başlayınca şirketle duş alırdım birde karbonatlı su ile çok çoğalınca tekrar acilde iğneGerçekten mi sirke iyi geliyor mu ne kadar zamanda düzeldin
Sirkeli diye yazım.hatasi şirket olmuşDediğim gibi sen gibi değildi yaralar 2 kez acile gittim iğne yapıyorlardı kadinti geçiyordu başlayınca şirketle duş alırdım birde karbonatlı su ile çok çoğalınca tekrar acilde iğne
Yaklaşık 3 hafta sürdü geçti havlumu yatağımı.herseyimi ayırdım kimseye bulaşması bende
Keşke yardımcı olabileceğim birsey olsaydı kuzum inşallah çabucak iyileşirsinyardımınıza ihtiyacım var.!!!! Sanırım uyuz olmuşum her tarafım feci şekilde kaşınıyor cildiyeye gittim bacaklarımı kollarımı karın bölgemi falan gösterdim oda uyuz teshişi koydu krem verdi losyon verdi bi kaç gündür kullanıyorum zaten zor süreçlerden geçiyorum bu nasıl geçecek bilmiyorum buna dair evde uygulayabileceğim bir önlem varmıdır yaaa
evde ne yapsam toparlanabilirim... Konuyu nasıl yayıp etkin hale getirebilirim @Mune
kötü görüntü için özür dilerim
Dediğim gibi sen gibi değildi yaralar 2 kez acile gittim iğne yapıyorlardı kadinti geçiyordu başlayınca şirketle duş alırdım birde karbonatlı su ile çok çoğalınca tekrar acilde iğne
Yaklaşık 3 hafta sürdü geçti havlumu yatağımı.herseyimi ayırdım kimseye bulaşması bende
Keşke yardımcı olabileceğim birsey olsaydı kuzum inşallah çabucak iyileşirsin
Helal olsun canım ne demekTamam hemşiremmmm bugün temizliğe başladım evimde inşallah rahatlarım biraz hakkınızı helal edin korkudan ne yapacağımı şaşırdım yazdım buraya