- 13 Ağustos 2022
- 6.263
- 25.769
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Çok teşekkür ederim Mune.Elhan size de çok geçmiş olsun
Umarım ikiniz de tez vakitte şifa bulursunuz, ay bu uyuz hastalığı son 4-5 yıldır resmen salgın gibi oldu, pandemi öncesi İstanbul’da çok vardı uyuz vakası sonra duydum ki her yerde salgına dönmüş, o zamandan beri de gitmedi pis hastalık
Şifa bulmani dilerim canım. Stilex basit sinek ısırıkları için kaşıntı önleyici. Kısa bir süre kaşıntı bitiyor sonra gene başlıyor.Kendi gittiğim doktor bunları verdi losyon Krem jel
Gecmis olsun butterfly, hicbir fikrim yok maalesef
Hiç başıma gelmedi böyle bir durum, sadece çok geçmiş olsun demek istedim hem konu güncel kalsın diye. Gerçekten çok kötü olmuş, dilerim kolaylıkla atlatırsınız.
Geçmiş olsun canım inşallah bian önce kurtulursun
Geçmiş olsun, böyle bir konu vardı belki işinize yarar:
Thread 'Uyuzu yendim' Uyuzu yendim
Teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Zor bir sürek olacak belli ki kükürt ne oluyor nasıl kullanılıyorAy yazmışlar zaten Stilex'i ben basit sinek ısırıkları için kullanıyorum onunla olacak iş değil.
2-3 yıl önce salgın vardı araştırmıştım. Kükürt losyonlarını millet baştan aşağı sıvanıyordu yani. Kwellada losyon falan vardı. Ekşi sözlükte kaç sayfalık başlık vardı bununla ilgili.
Bıkmadan usanmadan çamaşır yıkaman değiştirmen gerekecek. Kükürtlü sabun falan da işe yarar bence. Geçmiş olsun
ablacım önce güzelce banyo yapıp kurulanıp sonra boyundan aşağıya tüm vücuda (mukozalar hariç) %5'lik Permethrin kremi süreceksin,24 saat bekletince tekrar banyo yapacaksın... genelde bu tedavi yeterli olur ama.. ne kullandın sen?
bu arada belirti olsun olmasın,evdeki tüm bireyler tedavi olmalıdır.
tüm kullanılan çarşaflar,kıyafetler en az 50-60 derecede yıkanmalıdır.
evdeki herkesin tedavi olması çok önemli! :)
geçmiş olsun ablacım ya
**** %10'luk formu da var kremin,tercih senin :)
Wilkinson pomat eczaneye sorabilirsin. Kükürtlü bir pomat ve baştan ayağı sürülüyor kullanım talimatlarını okursun.Teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Zor bir sürek olacak belli ki kükürt ne oluyor nasıl kullanılıyor
Teşekkür ederim yarın bakıp alacağımWilkinson pomat eczaneye sorabilirsin. Kükürtlü bir pomat ve baştan ayağı sürülüyor kullanım talimatlarını okursun.
Kükürtlü sabun zaten aktardan bile alınır.
Canım bu ne zaman başladı sende, baya ilerlemiş gibi duruyor çünkü. Normalde döküntü ve kabariklik oluyor sadece cokmu kasidin sen bunlariyardımınıza ihtiyacım var.!!!! Sanırım uyuz olmuşum her tarafım feci şekilde kaşınıyor cildiyeye gittim bacaklarımı kollarımı karın bölgemi falan gösterdim oda uyuz teshişi koydu krem verdi losyon verdi bi kaç gündür kullanıyorum zaten zor süreçlerden geçiyorum bu nasıl geçecek bilmiyorum buna dair evde uygulayabileceğim bir önlem varmıdır yaaa
evde ne yapsam toparlanabilirim... Konuyu nasıl yayıp etkin hale getirebilirim @Mune
kötü görüntü için özür dilerim
Bi kaç zamandır vardı önemsemedim alerjik olabilir diye düşündüm yediğim gidalardan bi kaçını kestim iyi oldum birz ama sonra yine başladı Dr direk görür görmez uyuz dediCanım bu ne zaman başladı sende, baya ilerlemiş gibi duruyor çünkü. Normalde döküntü ve kabariklik oluyor sadece cokmu kasidin sen bunlari
Amin Allah razı olsunHiçbir fikrim ve bilgim yok;ama görüntüler beni çok üzdü. Dilerim ki sağlığına bir an evvel kavuşursun, geçmiş olsun canım, kendine dikkat et. Dermansız derdin olmasın.
Dehşet bir kaşıma isteği ve arzusu var paramparça etsemde gözüm hiç bir şeyi görmez gibi o yüzden benim vücudumda yara oldu bugün beyaz sirke deneyeceğim ve kükürt sabun dediler onunalacağım inşallah geçerÇok geçmiş olsun iron bende böyle olmuştum 10 15 gün sürmüştü ama benimkinin değişik olan tarafı hamileliklerimin 2. Aylarında denk gelmişti ikiside dr direk uyuz demedi ürtikerde diyemedi hamilelik veya stres sebeplide olabilir dedi. Kuluçka dönemi bitince sanırım kendiliğinden gitti veya denize girmemin etkisi oldu ama ağlıyordum kaşıntıdan özellikle geceleriyara olmuştu aynı benimde
Slm aynısı dayım olmuştuyardımınıza ihtiyacım var.!!!! Sanırım uyuz olmuşum her tarafım feci şekilde kaşınıyor cildiyeye gittim bacaklarımı kollarımı karın bölgemi falan gösterdim oda uyuz teshişi koydu krem verdi losyon verdi bi kaç gündür kullanıyorum zaten zor süreçlerden geçiyorum bu nasıl geçecek bilmiyorum buna dair evde uygulayabileceğim bir önlem varmıdır yaaa
evde ne yapsam toparlanabilirim... Konuyu nasıl yayıp etkin hale getirebilirim @Mune
kötü görüntü için özür dilerim