Uyuz olmuş olabilirim!!!

Çok teşekkür ederim Mune. Zorlu bir surecti ben atlattım çok şükür.

Ay yazmışlar zaten Stilex'i ben basit sinek ısırıkları için kullanıyorum onunla olacak iş değil.

2-3 yıl önce salgın vardı araştırmıştım. Kükürt losyonlarını millet baştan aşağı sıvanıyordu yani. Kwellada losyon falan vardı. Ekşi sözlükte kaç sayfalık başlık vardı bununla ilgili.

Bıkmadan usanmadan çamaşır yıkaman değiştirmen gerekecek. Kükürtlü sabun falan da işe yarar bence. Geçmiş olsun

Gecmis olsun butterfly, hicbir fikrim yok maalesef

Hiç başıma gelmedi böyle bir durum, sadece çok geçmiş olsun demek istedim hem konu güncel kalsın diye. Gerçekten çok kötü olmuş, dilerim kolaylıkla atlatırsınız.

Geçmiş olsun canım inşallah bian önce kurtulursun

Geçmiş olsun, böyle bir konu vardı belki işinize yarar:
Thread 'Uyuzu yendim' Uyuzu yendim

Teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Zor bir sürek olacak belli ki kükürt ne oluyor nasıl kullanılıyor

Canım çok geçmiş olsun Hannaz abla da olmuştu diye hatırlıyorum topiğini buldum şifalar diliyorum

Teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Zor bir sürek olacak belli ki kükürt ne oluyor nasıl kullanılıyor
Wilkinson pomat eczaneye sorabilirsin. Kükürtlü bir pomat ve baştan ayağı sürülüyor kullanım talimatlarını okursun.

Kükürtlü sabun zaten aktardan bile alınır.

canim bu kremler pek etki etmiyor
ezcaneden kendi yapiyolar 3 gun ust uste surceksin sonra banyo yapcaksin
bi hafta sonra tekrar yapacaksin
inan etkisini goreceksin

Canım bu ne zaman başladı sende, baya ilerlemiş gibi duruyor çünkü. Normalde döküntü ve kabariklik oluyor sadece cokmu kasidin sen bunlari

Hiçbir fikrim ve bilgim yok;ama görüntüler beni çok üzdü. Dilerim ki sağlığına bir an evvel kavuşursun, geçmiş olsun canım, kendine dikkat et. Dermansız derdin olmasın.

Çok geçmiş olsun iron bende böyle olmuştum 10 15 gün sürmüştü ama benimkinin değişik olan tarafı hamileliklerimin 2. Aylarında denk gelmişti ikiside dr direk uyuz demedi ürtikerde diyemedi hamilelik veya stres sebeplide olabilir dedi. Kuluçka dönemi bitince sanırım kendiliğinden gitti veya denize girmemin etkisi oldu ama ağlıyordum kaşıntıdan özellikle geceleri yara olmuştu aynı benimde

Canım bu ne zaman başladı sende, baya ilerlemiş gibi duruyor çünkü. Normalde döküntü ve kabariklik oluyor sadece cokmu kasidin sen bunlari
Bi kaç zamandır vardı önemsemedim alerjik olabilir diye düşündüm yediğim gidalardan bi kaçını kestim iyi oldum birz ama sonra yine başladı Dr direk görür görmez uyuz dedi
Hiçbir fikrim ve bilgim yok;ama görüntüler beni çok üzdü. Dilerim ki sağlığına bir an evvel kavuşursun, geçmiş olsun canım, kendine dikkat et. Dermansız derdin olmasın.
Amin Allah razı olsun
Dehşet bir kaşıma isteği ve arzusu var paramparça etsemde gözüm hiç bir şeyi görmez gibi o yüzden benim vücudumda yara oldu bugün beyaz sirke deneyeceğim ve kükürt sabun dediler onunalacağım inşallah geçer

Slm aynısı dayım olmuştu
1 ay surekli kaşındı bacakları yara oldu
Bir ilac kuzenim yaptırdı
3 gün tüm vücuduna sürdü
Duşta almadı 3 günden sonra 3 gun arka arkaya duş altı geçti şimdi çok iyi

Ilaç bu eczane de yapıyorlar
Şimdiden çok geçmiş olsun

Eklentiler

• 20231017_093653.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 159
  • 20231017_093635.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 175
Herkesten Allah razı olsun bütün söylenenleri yapmaya çalışacağım yeterki bu illet gitsin korkuyorum altından başka birşey çıkacak ve tedavim iptal olacak diye. Allah'ım sen yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…