• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz oldum

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.375
3.779
173
Ben uyuz oldum aktardan bir krem aldim daha da arttik kac gundur cok kotu kasiniyorum psikolojim bozuldu. Eczaneye karisim yaptirdim onu surdum ama hala kasiniyor cildiyeye randevuda alinmiyor napicam ben?

Ben uyuz oldum aktardan bir krem aldim daha da arttik kac gundur cok kotu kasiniyorum psikolojim bozuldu. Eczaneye karisim yaptirdim onu surdum ama hala kasiniyor cildiyeye randevuda alinmiyor napicam ben?

Rainyy, çok geşmiş olsun, kaşıntılarına nemlendirci krem kullan üre içerikli/nivea krem de güzel. Ama kesin uyuz musun? Uyuzsan ayrı ilacı vardır eczanelerde. Eczane ne hazırladı içine ne koydu karışımın?

Bu arada erkeksizlikten kudurdun ondan uyuzum yazdığını sandım. Çok şok oldum, erkeklerle ilgili bir konu açmamışsın.

Uyuzda tüm hersey yıkanıyor. Çarsaflar giysiler vs. Bunları iyice arastırıp yapın. Sadece ilaç tedavisi ile olmuyor. Tüm mikroorganizmaların yok edilmesi gerekiyor.

Uyuz teşhisi kondu mu?Biz de eşimi uyuz sandık.Bir krem vardı adamı 3 gün onunla kremledim.Asla şu değmedi yıkanmadi geçmedi ama kaşınmasi.Meger alerjiymis doktor bir hap verdi sürekli onu kullanıyor

Acile gidin, hiç yoktan iyidir. Tabii abartın da durumu

Uyuz teşhisi kondu mu?Biz de eşimi uyuz sandık.Bir krem vardı adamı 3 gün onunla kremledim.Asla şu değmedi yıkanmadi geçmedi ama kaşınmasi.Meger alerjiymis doktor bir hap verdi sürekli onu kullanıyor
Döküntü falan varmıyor eşinizin vücudunda? Benimde bayramdan sonra kaşıntı oldu vücudumda döküntü yok. O dediğiniz keremden 3 gün sürdüm halâ kaşıntı geçmedi.
Sanırım benimki de alerji son zamanlarda çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım

Döküntü falan varmıyor eşinizin vücudunda? Benimde bayramdan sonra kaşıntı oldu vücudumda döküntü yok. O dediğiniz keremden 3 gün sürdüm halâ kaşıntı geçmedi.
Sanırım benimki de alerji son zamanlarda çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Yoktu çok kaşınmaktan yara olmuştu sadece.Eczaneden alerji için hap alıyor o biraz idare ettiriyor.Bende de stresten olunca kısa zaman kullandım geçirdi şükür

Kesin uyuzsa aile ileysen herkese de gecirirsin herşey yıkanmalı ayrıca insanlarla temas etme dışarı da da kurtulması zor bazen ama Dr teşhis koydu mu kendi teşhisin mi bileklerine bak tünel kazıyor o parazit. İnşallah değilsindir alerjidir sivrisinekler de ısırıyorya mesela.

Kesin uyuzsa aile ileysen herkese de gecirirsin herşey yıkanmalı ayrıca insanlarla temas etme dışarı da da kurtulması zor bazen ama Dr teşhis koydu mu kendi teşhisin mi bileklerine bak tünel kazıyor o parazit. İnşallah değilsindir alerjidir sivrisinekler de ısırıyorya mesela.
Uyuzum iki kere acile gittim.

Back