Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adi ne hapla gecer miBIr uyuz hapi var. Arastirip onu alin.
Doktora danismadan internetten rastgele biri dedi diye hap map icmeyin. Seker mi bu? Ay saka gibiAdi ne hapla gecer mi
Kaldi ki uyuz mu alerji mi onu bile bilmiyorsunuz. Aile hekimine gidin.Doktora danismadan internetten rastgele biri dedi diye hap map icmeyin. Seker mi bu? Ay saka gibi
Aile hekimine görünebilirsin.Ben uyuz oldum aktardan bir krem aldim daha da arttik kac gundur cok kotu kasiniyorum psikolojim bozuldu. Eczaneye karisim yaptirdim onu surdum ama hala kasiniyor cildiyeye randevuda alinmiyor napicam ben?
Ben uyuz oldum aktardan bir krem aldim daha da arttik kac gundur cok kotu kasiniyorum psikolojim bozuldu. Eczaneye karisim yaptirdim onu surdum ama hala kasiniyor cildiyeye randevuda alinmiyor napicam ben?
Lutfen duşa girin sicak carpti heraldeBu arada erkeksizlikten kudurdun ondan uyuzum yazdığını sandım. Çok şok oldum, erkeklerle ilgili bir konu açmamışsın.
Neden?Lutfen duşa girin sicak carpti heralde
Uyuz teşhisi kondu mu?Biz de eşimi uyuz sandık.Bir krem vardı adamı 3 gün onunla kremledim.Asla şu değmedi yıkanmadi geçmedi ama kaşınmasi.Meger alerjiymis doktor bir hap verdi sürekli onu kullanıyorBen uyuz oldum aktardan bir krem aldim daha da arttik kac gundur cok kotu kasiniyorum psikolojim bozuldu. Eczaneye karisim yaptirdim onu surdum ama hala kasiniyor cildiyeye randevuda alinmiyor napicam ben?
Döküntü falan varmıyor eşinizin vücudunda? Benimde bayramdan sonra kaşıntı oldu vücudumda döküntü yok. O dediğiniz keremden 3 gün sürdüm halâ kaşıntı geçmedi.Uyuz teşhisi kondu mu?Biz de eşimi uyuz sandık.Bir krem vardı adamı 3 gün onunla kremledim.Asla şu değmedi yıkanmadi geçmedi ama kaşınmasi.Meger alerjiymis doktor bir hap verdi sürekli onu kullanıyor
Yoktu çok kaşınmaktan yara olmuştu sadece.Eczaneden alerji için hap alıyor o biraz idare ettiriyor.Bende de stresten olunca kısa zaman kullandım geçirdi şükürDöküntü falan varmıyor eşinizin vücudunda? Benimde bayramdan sonra kaşıntı oldu vücudumda döküntü yok. O dediğiniz keremden 3 gün sürdüm halâ kaşıntı geçmedi.
Sanırım benimki de alerji son zamanlarda çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Cevabınız için teşekkür ederimYoktu çok kaşınmaktan yara olmuştu sadece.Eczaneden alerji için hap alıyor o biraz idare ettiriyor.Bende de stresten olunca kısa zaman kullandım geçirdi şükür
Uyuzum iki kere acile gittim.Kesin uyuzsa aile ileysen herkese de gecirirsin herşey yıkanmalı ayrıca insanlarla temas etme dışarı da da kurtulması zor bazen ama Dr teşhis koydu mu kendi teşhisin mi bileklerine bak tünel kazıyor o parazit. İnşallah değilsindir alerjidir sivrisinekler de ısırıyorya mesela.