Uyuz muyum ? 😬

Tintintinfifi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
1.987
2.511
133
Merhaba kk hanimlari...
Yaklasik 2 haftadir icimi kemiren bir durum var.
İki haftadir bacak arkalarim cok kotu kasiniyor.
gun icinde bacaklarimda kirmizi kabarciklar olup geciyor onlarda kasintili.
En son dizimin yaninda kabarik bir cizgi olusmasiyla saglik ocagina gittim bakti ve daha cok alerjiye benziyor dedi.
Kizimda kasiniyo. ama daha az ondada kabarciklar cikiyor. onunda ayak tabani soyulmus ve sertlesmisti dr onada bakti ve olur boyle seyler buyudugu icin dedi.
Dr. Kizima krem verdi ayagi gecti.
Ben alerji ilacini kullanamadim asiri uyku yaptigi icin bi arada kasintilarim azaldi iyice.
Bugun diz arkamdan baldirima kadar uzun kirmizi kabarik bir cizgi olustu ve oda kasintiliydi.
Uyuz oldum galiba. dr. En kisa zamanda gidecegim.
fakat burada bir cok insan var
Basina gelipte atlatanlara sorum su eger uyuz isem bu koltuk carsaf vs heryerde vardir ev temizlik isini nasil yaptiniz koltuk vs ozel bir ilaci vs bisey kullandiniz mi ?

Koltuk altından başlar diye duymuştum ne kadar doğru emin değilim. Bence değilsindir ya, giydiğin bişeyden sürtünmeden ve ya kimyasal bi şeyden olabilir. Değişen şampuan, sabun, duş jeli gibi
Aksamlari bazen boynum koltuk altim vs kasiniyor aslinda ozellikle koltuk altim
Yani kasintilar bazen cok siddetli bazen rahatim ama bacaklarim sık sık kasiniyor
Bende anlamadim beni endiselendiren bacagimdaki upuzun kabarik cizgi
Uyuz insanlarda oluyormus sadece boyle bi olay hic gelmemisti basima hani sivilce benzerini anlarimda bu sivilcenin upuzun hali

Uzun çizgi varsa uyuz olma ihtimalin bence çok yüksek. Özellikle sıcakta ve geceleri kaşınmaya başlıyorsa ordan da anlayabilirsin, eczaneden kwellada alıp kullanabilirsin tüm eşyaları yüksek derecede yıkayın. Losyonu duştan çıkınca tüm vücudunuza sürün 2 kullanımda geçiyor

Tesekkurederim
İns degilimdir demek isterdim ama galiba uyuzum

Bunu internette az once gordum bu uyuzun daha tehlikeli hali yani orada binlerce uyuz mikrobu var vucudu istila ediyormus farkli bir ismi vardi Norvec uyuzu gibi yada daha farkli bir ulkenin ismiydi bi arastir istersen
Benim boyle bisey olmadi daha

Bunu internette az once gordum bu uyuzun daha tehlikeli hali yani orada binlerce uyuz mikrobu var vucudu istila ediyormus farkli bir ismi vardi Norvec uyuzu gibi yada daha farkli bir ulkenin ismiydi bi arastir istersen
Benim boyle bisey olmadi daha
Benimkide böyle değildi.yeni çıktı işte.gecmeyince bu hale girdi

Eklentiler

• IMG_20200930_155531.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 601
Vallahi insanin kendini parcalayasi geliyor çok zor.benimki seninki gibi değildi daha çok isilik gibiydi .ama uyuzduk yani . önce erkek kardesime sonra hepimize bulastik .neler yapmadikki kurtulmak için .hafifledi kaşıntılar ama tamamen geçmedi .Allah yardımcın olsun şimdiden 6 aydır uyuzla mücadele ediyorum ve pes ettim açıkçası ,yesinler beni böcükler .ben yoruldum sen devam et kardeş

Yesin bizi bocukler bi yolu vardir ya gulme krizine girdim sayende sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…