- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- 133
- Konu Sahibi Tintintinfifi
-
Bit gorunmezmi ?Bit olmasın?
Aksamlari bazen boynum koltuk altim vs kasiniyor aslinda ozellikle koltuk altimKoltuk altından başlar diye duymuştum ne kadar doğru emin değilim. Bence değilsindir ya, giydiğin bişeyden sürtünmeden ve ya kimyasal bi şeyden olabilir. Değişen şampuan, sabun, duş jeli gibi
İns oyledirEv akari olmus olmasin
TesekkurederimUzun çizgi varsa uyuz olma ihtimalin bence çok yüksek. Özellikle sıcakta ve geceleri kaşınmaya başlıyorsa ordan da anlayabilirsin, eczaneden kwellada alıp kullanabilirsin tüm eşyaları yüksek derecede yıkayın. Losyonu duştan çıkınca tüm vücudunuza sürün 2 kullanımda geçiyor
Eşim ürtiker onda yara gibi yuvarlak lezyon oluyo bende bisey yokkende kasiniyoÜrtiker olabilir
Bunu internette az once gordum bu uyuzun daha tehlikeli hali yani orada binlerce uyuz mikrobu var vucudu istila ediyormus farkli bir ismi vardi Norvec uyuzu gibi yada daha farkli bir ulkenin ismiydi bi arastir istersenMoralini bozmak.gibi olmasın ama aklına gelicek herşeyi denedim işe yaramadı .kükürt vazelin karışımı yaptık onu kullandik . kasintilarimiz geçti ama bı sorun var bu seferde yara çıktı bizde şekil a' da göründüğü gibiEki Görüntüle 2698583
Benimkide böyle değildi.yeni çıktı işte.gecmeyince bu hale girdiBunu internette az once gordum bu uyuzun daha tehlikeli hali yani orada binlerce uyuz mikrobu var vucudu istila ediyormus farkli bir ismi vardi Norvec uyuzu gibi yada daha farkli bir ulkenin ismiydi bi arastir istersen
Benim boyle bisey olmadi daha
Moralini bozmak.gibi olmasın ama aklına gelicek herşeyi denedim işe yaramadı .kükürt vazelin karışımı yaptık onu kullandik . kasintilarimiz geçti ama bı sorun var bu seferde yara çıktı bizde şekil a' da göründüğü gibiEki Görüntüle 2698583
Yorumlarda bi bayan losyon ismi vermisti 2 gunde geciriyomusBenimkide böyle değildi.yeni çıktı işte.gecmeyince bu hale girdi
Metsil mi ? Onuda kullandım canım o an kaşıntı geçiyor 4.5 saat sonra yine ayniYorumlarda bi bayan losyon ismi vermisti 2 gunde geciriyomus
Benimde korktugum nokta bu belki seninkide gecmistir ama evden bulas oluyodur
Yesin bizi bocukler bi yolu vardir ya gulme krizine girdim sayende sagolVallahi insanin kendini parcalayasi geliyor çok zor.benimki seninki gibi değildi daha çok isilik gibiydi .ama uyuzduk yani . önce erkek kardesime sonra hepimize bulastik .neler yapmadikki kurtulmak için .hafifledi kaşıntılar ama tamamen geçmedi .Allah yardımcın olsun şimdiden 6 aydır uyuzla mücadele ediyorum ve pes ettim açıkçası ,yesinler beni böcükler .ben yoruldum sen devam et kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?