- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- 133
- Konu Sahibi Tintintinfifi
KwelladaMetsil mi ? Onuda kullandım canım o an kaşıntı geçiyor 4.5 saat sonra yine ayni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KwelladaMetsil mi ? Onuda kullandım canım o an kaşıntı geçiyor 4.5 saat sonra yine ayni
Gül canım :) felekat tellahi gibiyim ama gece kasintidan aglicaksin bı sure sonra şimdi gülYesin bizi bocukler bi yolu vardir ya gulme krizine girdim sayende sagol
Yok onu kullanmadım .bilsem iyi gelicek onuda kullanırım ama hiç umudum kalmadı açıkçasıKwellada
Şaka dimi?Bit olmasın?
Ellerimde isilik gibi seyler cikiyor geciyor bugunku o tunel saat 4 gibi aniden oldu simdi gecti gun icinde biseyler surekli cikip geciyor dedigim gibi kasinti en cok bacaklarimda ama boynum koltuk altimi kollarimi ellerimide kasinti tutuyor1. Kırmızılıklar geçiyor mu bir süre sonra yoksa kalıcı mı?
2. Uyuz genelde el parmak aralarından başlar ve uzun tüneller orada görülür sizin bu şekilde değil sanırım.
3. İnce uzun çizgi(resimde attığınız) illa uyuz demek değil. 1 Senedir kronik ürtikerle uğraşıyorum ve benim hep sizin resimdeki gibi ince uzun çizgilerden oluyor. Ama bir süre sonra kayboluyor asla iz bırakmıyor.Kurdeşende illa yara olacak diye bir şey yok.
En önemli fark kalıcı mı geçici mi beliren lezyonlar?
Evet ellerinizde olması şüphe uyandırıcı. Belki hayvanlardan bulaşan bir tür olabilir.Ellerimde isilik gibi seyler cikiyor geciyor bugunku o tunel saat 4 gibi aniden oldu simdi gecti gun icinde biseyler surekli cikip geciyor dedigim gibi kasinti en cok bacaklarimda ama boynum koltuk altimi kollarimi ellerimide kasinti tutuyor
Bu dedigim kasinti boyle minnacik bisey isiriyomusta birden alevleniyormus gibi
Sadece cikan kizarikliklar degil genel bir kasintim var
Yani bacakta geceleri artan sinir bi kasinti var digerleride gun icinde nuksedip sonuyo ama dedigim gibi iki haftadir suphedeyim
Bulundugumuz yerde koye gittik esimin tanidigi yasli bir aile orada onlarin kiyafetini giymis bulundum isimiz vardi evde cok temiz diyemem hayvanlari var kedi evde asili degil
Kopekler disarida 5 6 tane tavukta var
Damlari epey tozluydu o gun felaket bi kasinti tuttu kollarimi
onlarada gunestendir dedim gunese alerjim var
gunes altinda kaldigim icin kasiniyorum sanmistim ama devam etti ozellikle bacaklarim cok kotu
Ben zaten burda tedavi yolu aramiyorumNeden doktora gitmiyorsun? Bence bir doktora git daha iyi biz doktor değiliz ki sana ilaç tavsiyesi verelim. Başka bir problemde olabilir bence.
Bütün camasır ları uzun programda yıkaman lazım. Çamaşır suyu ile evi silmen lazım halıların hepsini yıkamaya göndermen lazım. Kuzenimde kedi den kapışmıştı uyuzu Dr gidip tedavi oldu evin her yerini temizlemiştik..Ben zaten burda tedavi yolu aramiyorum
Geciren varsa nasil atlatti
evde nasil tedbir alinip temizlik yapildi gibi bi derdim var
Yani buyuk ihtimal olabilirim dert ettim
Sonucta evde koltuk carsaf kullanilip haliya basiliyor tedavi sureci boyunca evde ne tur bir temizlik yapildi derdindeyim
Benim uyuzum gecse bile evi terketme durumum yok tekrar bulas olmamasi icin fikir almak istedim
Bende temizleyecegim tabiki bunu biliyorum ama benim derdim su tedavi suresince ben ve cocukarim hergun koltukta oturucaz hergun yorgan yastik yaticaz yani ailece tedavi olduk diyelim yani tekrar koltuktan halidan vs bulasirmi diye korkuyorum sonucta hergun koltuk silip beraberinde carsaf yorgan yikamam mumkun degil kizim var sagolsun heryere yatiyorBütün camasır ları uzun programda yıkaman lazım. Çamaşır suyu ile evi silmen lazım halıların hepsini yıkamaya göndermen lazım. Kuzenimde kedi den kapışmıştı uyuzu Dr gidip tedavi oldu evin her yerini temizlemiştik..
Yok hergün yapmıyorsun bütün kulağın carşafları yıkaman lazım Covid 19 gibi değil korkma. Çok geçmiş olsun insallah bidaha aynı duruma düşmezsin Rabbim evine sağlık mutluluk huzur versin canım benim.Bende temizleyecegim tabiki bunu biliyorum ama benim derdim su tedavi suresince ben ve cocukarim hergun koltukta oturucaz hergun yorgan yastik yaticaz yani ailece tedavi olduk diyelim yani tekrar koltuktan halidan vs bulasirmi diye korkuyorum sonucta hergun koltuk silip beraberinde carsaf yorgan yikamam mumkun degil kizim var sagolsun heryere yatiyor
Ne bilim korku iste baya buyuk bi bela gibi geliyor
Covid gibi degilse sorun yok o zamanYok hergün yapmıyorsun bütün kulağın carşafları yıkaman lazım Covid 19 gibi değil korkma. Çok geçmiş olsun insallah bidaha aynı duruma düşmezsin Rabbim evine sağlık mutluluk huzur versin canım benim.
Cok gecmis olsun hayvani bol tozlu bi eve gitmistik zaten o gun basladi kasintimBen sokakta gördüğüm uyuz bir köpeği banyoya sokup yıkamıştım. Sıkıntısı geçer sandım biraz rahatladı hayvan ama geçmemişti. Neyse sonrasında bi kaşıntı tuttu beni tatlı tatlı. Bacaklarım kaşıntıdan yara oluyordu. Tabii uyuz olduğumu anladım. Evde nereye dokunduysam yıkadım. Çok uzamadan bitti sıkıntım.Sizin bu tür bir temasınız oldu mu uyuzdan şüphelendiniz? Tabii türleri olabilir bilemiyorum. Belki uyuzda değildir. Geçmiş olsun. Dr.a görünmelisiniz.
Ayyy gecmis olsun canimMoralini bozmak.gibi olmasın ama aklına gelicek herşeyi denedim işe yaramadı .kükürt vazelin karışımı yaptık onu kullandik . kasintilarimiz geçti ama bı sorun var bu seferde yara çıktı bizde şekil a' da göründüğü gibiEki Görüntüle 2698583
Canim bu tur bocekler icin tlc de program izledim 2 lt kaynar suya 10 15 damla lavanta yagi ile karbonat dokup fis fislamislar hem her yer temiz oluyor hemde en kucuk bocekler bile uzaklasiyorBende temizleyecegim tabiki bunu biliyorum ama benim derdim su tedavi suresince ben ve cocukarim hergun koltukta oturucaz hergun yorgan yastik yaticaz yani ailece tedavi olduk diyelim yani tekrar koltuktan halidan vs bulasirmi diye korkuyorum sonucta hergun koltuk silip beraberinde carsaf yorgan yikamam mumkun degil kizim var sagolsun heryere yatiyor
Ne bilim korku iste baya buyuk bi bela gibi geliyor
Ay iste boyle seylere ihtiyacim var ya cnm cok sagol mutlaka deniycemAyyy gecmis olsun canim
Canim bu tur bocekler icin tlc de program izledim 2 lt kaynar suya 10 15 damla lavanta yagi ile karbonat dokup fis fislamislar hem her yer temiz oluyor hemde en kucuk bocekler bile uzaklasiyor
Biz koye gittigimizde ogluma bit gelmis lavanta yagi zeytinyagi ve suyu karistirip sıktım sarhos gibilerdi bitler ayikladim oldurdum
Var ama surekli degisiyo mesela parmak aralarim geciyo koltuk altim basliyo o geciyo boynum basliyo ama bacaklarim herdaim kasintiya hazir artik cok kasimiyorum kasidikca daha kotu oluyorumUyuz kasintilari gece cok artar,uykudan uyandirqcak kadar kasintiniz oluyor mu ozellikle ellerinizin parmak aralarinda?