• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz hemen başkalarına bulaşır mı

Rapunzel Kibrit Satar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
251
387
18
30
20 küsür gündür kurdeşenle uğraşıyorum. Yani doktorun koyduğu teşhis bu. Ama hiçbir şey tam anlamıyla tedavi etmiyor. Çok kötü döküntüler vardı onlar geçti şimdi bacaklarımda hafif var. Ama kaşıntı bir türlü bitmedi uyuyamıyorum bile. Acaba yanlış teşhis mi bu? Uyuz olmuş olabilir miyim? Nasıl bir hastalık olduğu hakkında fikrim yok ama olsam başkalarına bulaşmaz mı şimdiye kadar. Nişanlım la birlikte oluyoruz, kız kardeşim yatağıma uzanıyor bazen benim kıyafetlerimi giyiyor falan ama onların hiçbir şeyi yok. Uyuz olsa bulaşmaz mı? Bir de uyuzda deri döküntüsü oluyor mu?

Kurdeşense eger özellikle geceleri yanmış gibi kaşınırsın..ve kolay kolay geçmez.agızdan alınan bir hap ve geceleri sürülen bir merhem kullanmıştım bende..geçmiş olsun.

Kurdeşense eger özellikle geceleri yanmış gibi kaşınırsın..ve kolay kolay geçmez.agızdan alınan bir hap ve geceleri sürülen bir merhem kullanmıştım bende..geçmiş olsun.
Evet geceleri daha çok kaşınıyor. Ama uyuz da aynı şekilde geceleri daha çok kaşınırmış. Yanlış teşhis olmasından korkuyorum.

Kurdesen birde duşa girince daha çok alevlenir..uyuz gün boyu aynıdır gece gündüz farkrtmez.öyle demişti doktor.dikkat edin bakalım..

Back