• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamıyorum

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
arkadaşlar ekimin 15 de kızım dünyaya geldi ve son 10 günden beri bana bişey oldu bir türlü uyuyamıyorum günde 2 saat uyuyorum ve dahada gözüme uyku girmiyor sanki ben uyuyunca kızım ağlıcak ve ben duyamıcam korkusuyla eşim işten gelince 1 2 saat uyuyorum sonra uyanıyorum bu durumu yaşayan varmı nasıl çözebiirim:kahve:

Aynı şeyi ben de yaşadım cnm,hala da yaşıyorum sanki bebeğime birşey olcak ta ben duyamıcam gibi geliyor,önceleri daha fenaydı ama şimdi biraz azaldı,bi de ben işe gidiyordum o uykusuzlukla ....çok zor ama atlatıyosun benim oğlan 10 aylık oldu daha yeni azaldı uykusuzluk...

Aynı şeyi ben de yaşadım cnm,hala da yaşıyorum sanki bebeğime birşey olcak ta ben duyamıcam gibi geliyor,önceleri daha fenaydı ama şimdi biraz azaldı,bi de ben işe gidiyordum o uykusuzlukla ....çok zor ama atlatıyosun benim oğlan 10 aylık oldu daha yeni azaldı uykusuzluk...

saol canım bende bu sorunu yanlız yaşıyorum sandım inşallah benimkide zamanla geçer olmazsa psikologa gidicem rabbim oğlunla sana sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl yaşatsın inşallahhihoyyyt

Back