UYUYAMIYORUM

Evrimnecla

me and my broken heart
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
581
1.803
Kızlar yine ben 😬
Asla uyuyamıyorum. 12 gibi yatıp 3de bi kalkıyorum sonra bütün gün ayaktayım. O da uyumak sayılmaz beynim düşünmeye devam ediyormuş gibi yorgun uyanıyorum. Müzik dinliyorum, meditasyon yapıyorum, antidepresan kullanıyorum güya uyku düzenleyici etkisi de var ama işe yaramıyor. Ne önerirsiniz, herhangi bir doğal yönteminiz var mı?

Son düzenleme:
Kızlar yine ben 😬
Asla uyuyamıyorum. 12 gibi yatıp 3de bi kalkıyorum sonra bütün gün ayaktayım. O da uyumak sayılmaz beynim düşünmeye devam ediyormuş gibi yorgun uyanıyorum. Müzik dinliyorum, meditasyon yapıyorum, depresan kullanıyorum güya uyku düzenleyici etkisi de var ama işe yaramıyor. Ne önerirsiniz, herhangi bir doğal yönteminiz var mı?
Bir dönem bana da oldu. Gece uyumadan önce 1 saat yürüyüş yap. Aşırı uykum vardı ama zihnim açıktı, uyuyamıyordum. Yürüyüş ve zikirle atlattım çok şükür 🌸🙏🏻

Gece yürüyüşü iyi gelebiliyor bana da .tempolu ve 40 dk_1 saat kadar .Ama şu sıra Cook sıcak bu bile kesmiyor .Aslinda yatınca uykum geliyor benim ama dalamiyorum hop diye.Sonra da 2 saatte,1 saatte bi uyanıyorum.Bazenleri de bi alerji ilacı var dr vermişti kışın. Onun yzn etkisi asiri uyku.Dayanamazsam onu içiyorum 1 tane sadece ve 10_15 günde bir.2 -3 gün idare ediyor o ilacın yan etkisi 1 dozla bile. Her gece deliksiz ve Fosur fosur uyuyanlara burda selam olsun 😊👍

İlacın yan etkisi de olabilir. Hekiminize giderseniz ilacınızda düzenleme yapabilir. Belki sadece melatoninle ilişkili ilaçlar da yeterli gelebilir.

Kızlar yine ben 😬
Asla uyuyamıyorum. 12 gibi yatıp 3de bi kalkıyorum sonra bütün gün ayaktayım. O da uyumak sayılmaz beynim düşünmeye devam ediyormuş gibi yorgun uyanıyorum. Müzik dinliyorum, meditasyon yapıyorum, depresan kullanıyorum güya uyku düzenleyici etkisi de var ama işe yaramıyor. Ne önerirsiniz, herhangi bir doğal yönteminiz var mı?
çalışıyor musunuz ?

Kızlar yine ben 😬
Bende geceleri uyuyamıyorum sinir stresten.Hatta bugün hiç uyumadım.3 saatlik uykuyla nasıl idare ediyorsun.İs ara.

Benim Klinikte tanıştığım biri anlatıyordu uyku problemi varmış Psikolog - Psikiyatri tam çözüm olmadı onlara da devam ediyorum başka problemler için fakat uyku için kendimi yürüyüşe ve koşuya verdim günde 15 km civarı koşuyorum şimdi ağzım açık uyuyorum diyordu bence denemeye değer

Bunu okurken filtre kahve kağıdı almaya gidiyor olmam? 🤣🤣
Öğle saatinden sonra kahve içince melatonini olumsuz etkiliyor. Bir süre buna dikkat edin. Serin ortamda uyumaya çalışın. Bir süre sonra uykunuz düzene girebilir. Uykunuz kaçınca da yatakta yatıp beklemeyin. Tuvalete girin, elinizi yüzünüzü yıkayın. Camdan da olsa hava alın. Sonra tekrardan yatıp uyumayı deneyin.

Ekranlardaki mavi ışık da olumsuz etkiliyor. En azından geceleri mavi ekran filtresini açın ve wifi gibi cihazları kapayın. Wifi kapatınca bile bunun olumlu etkilerini yaşayanlar var.

Hangi ilacı içiyorsun? O da uykusuzluk yapıyor olabilir. Her antidepresan sedatif değildir.

Kızlar yine ben 😬
Tiroid değerlerinize baktırın. Yılların tiroid hastası olarak uykusuzluğun ne olduğunu bilirim 😔

X