Uyuyamıyorum..

Yabanmersini14

Sarı Çiceaaaghhh 🌻🌻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
1.332
5.177
108
31
Kızlar tek derdim bu... Uyuyamıyorum. Uyuyamıyorum derken uykuya hemen dalamıyorum 6 aylık bebegim var ve dinlenmeye inanılmaz ihtiyacım var. O uyur uyumaz, uyumak istiyorum yatıyorum ben uykuya geceyim diyene kadar kızım uyanmış oluyor. Sonrada vakit geliyor oglumu kreşten almaya gidiyorum o gelince de hiç uyumaya vaktim kalmıyor. Varmı bir Öneriniz?

Kızlar tek derdim bu... Uyuyamıyorum. Uyuyamıyorum derken uykuya hemen dalamıyorum 6 aylık bebegim var ve dinlenmeye inanılmaz ihtiyacım var. O uyur uyumaz, uyumak istiyorum yatıyorum ben uykuya geceyim diyene kadar kızım uyanmış oluyor. Sonrada vakit geliyor oglumu kreşten almaya gidiyorum o gelince de hiç uyumaya vaktim kalmıyor. Varmı bir Öneriniz?
Oğlum doğduktan sonra sıkıntıdan saçlarımı yolacak duruma gelmiştim. Oğlumu zar zor uyutuyor,ben uykuya dalana kadar tekrar uyanıyordu. Çok sabah ben uyumadan gün doğdu diye ağlamışımdır. Hayatım böyle geçmişti neredeyse. Ta ki psikayatr a giip ilaç alana kadar. Kullandım,uykum düzene girdi ve bir daha bu denli ağır yaşamadım bu durumu. Bazı durumların çözümü bilimde,emzirmeye uyumlu ilaçlar var. Muhakkak doktora görünün,çünkü çok çok yıpratıcı bir durum bu.

Ben gunduz uykusundan umidi kesmekte buldum çareyi. Cunku tam uyuyacakken kalkmak cok daha kötü oluyor. Siz gibi ayni dertten muzdaripim .Oglum 1 yasinda cok zor bir bebek. Enerjim bitiyor uyutunca hemen uyuyayim diyorum ben dalmaya calisirken o çoktan uyanmış oluyor .Gece de surekli uyanıyor. Uykum bölününce hemen geri dalamiyorum ve gune yorgun başlıyorum.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Doktorumla konusacagım uygun görürse ilaç alırım artık.

Önerisi olan varsa ben de faydalanayım.
29 haftalık hamileyim doğuma 2 buçuk ay var ve uykusuz geceler

Back
X