Uyuyamıyorum

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Herkese merhaba arkadaslar gece yatarken feci sekilde kulaklarim agriyor (bence basinctan dolayi) bildiginiz aci cekiyorum yastiktan degil 4 yastik degistirdim ne yapsam: ((

Enfeksiyondan da olabilir... genelde gece ağrı yapar zaten enfeksiyon...asla ihmal etmeyin...

Duygusal acılar için ne yapsam deseniz anlarım da. Yastıktan kulak ağrır mı ki zaten? Olsa olsa boyun, omuz filan ağrır.
Kızacaksınız ama geçen hafta 3,5 yaşındaki kızım "Anne kulağım ağrıyor, sanırım doktora gitmeliyiz," diye bir cümle kurdu. Gittik tabi. Orta kulak iltihabı olmuş. Şuan antibiyotik kullanıyor.

Duygusal acılar için ne yapsam deseniz anlarım da. Yastıktan kulak ağrır mı ki zaten? Olsa olsa boyun, omuz filan ağrır.
Kızacaksınız ama geçen hafta 3,5 yaşındaki kızım "Anne kulağım ağrıyor, sanırım doktora gitmeliyiz," diye bir cümle kurdu. Gittik tabi. Orta kulak iltihabı olmuş. Şuan antibiyotik kullanıyor.
Hayır bakın kulak içi değil dışı agrıyor

Hayır bakın kulak içi değil dışı agrıyor
Ama belirtmemişsiniz ki. Basınç deyince de kulağın içi düşünülüyor. Sizin dediğiniz kulak kepçesi ezilmiş gibi bir ağrı mı? Ne olursa olsun, bunun tek çaresi doktor.

Arkadaşlar herkes dr demiş ama kulak içi agrısı değil bildiğiniz dışı ağrıyor

Ama belirtmemişsiniz ki. Basınç deyince de kulağın içi düşünülüyor. Sizin dediğiniz kulak kepçesi ezilmiş gibi bir ağrı mı? Ne olursa olsun, bunun tek çaresi doktor.
Evet aynen kepçesi

Back
X