- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
- Konu Sahibi breeze3535
-
kelin ilacı olsa başına sürermiş:))ben de kpssye gireceğim bak hala ayaktayım uyuyamıyorum.bi çare lazım ama ne.ben de tam bugün 3 saat kadar uyusam sadece gece erkenden uyurum düzelirim belki diye düşünyrm zor olur ama çare olacaksa dayanırım napayım.
finaller yeni mi başlıyor? hangi okuldasın, çok geç bitiyor sizin okul
hehe bak sevgilinle aynı evdesin, yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır.
ananemin bir sözü vardır ''kafanı tut serin, fazla düşünme derin'' :)
Öncelikle Allah sabır ve zihin açıklıgı versin. Düşün düşün kendini yıpratırsın bak mezun olmak üzeresin. Geriye tek kpss kalıyor.inşallah ilkinde başarılı olursun, olamazsan da dünyanın sonu degil ya olana kadar denersin :)
Hem bir işin sıkıntısı o işten daha ağırdır. Düşünme bu senin görevin, çalış ama nasıl olcak-napcam diye düşünme. Oldugu kadar olmadıgı kader :)
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin,finaller,kpss...önceliğin bunlar olmalı sevgiliyi ikinci plana al,önce kendi geleceğini kurtarmaya bak,
sevgili,eş olur zaten...inan ağlamana değmez ,tabi yaşın itibariyle bunlar sana saçma gelebilir ama birkaç yıla anlarsın ağlamanın boş olduğunu,
kpssye çalışmaya başlamadıysan işin zor malum çok az kaldı onu iki haftada halledemezsin finallerine adapte olup okulu uzatmamak seneye kpss daha mantıklı
kolay gelsin...
her akşam yatmadan önce 1 kupa mutlaka melisa çayı için. iyi gelir.
sevgilinle farklı bir yerde farklı ortamda (özellikle açık havada) hoş ve güzel zaman geçirin.. birazcık da olsa kafanızı dağıtmış olursunuz..
bende iki belki üç haftadır çok uykum olmasına rağmen bir türlü uyuyamıyorum. sabaha karşı zor uyuyorum. ondan sonra da sersem sersem dolaşıyorum. bende kpss ye gircem. ondan mı acaba ya.
breza cnm benım bende de malesef aynı durum varbugun ben de 4 saat uyudum ama hala uyuyamıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?