Uyuyamıyorum .bu duruma çare bulmam lazım

breeze3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
1.775
2.953
133
arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..

ben 4 sınıf üni öğrencisiyim bu sene öğretmenlik için kpss gircem..

az bir zaman kaldı..

ama ben geceleri uyuyamamya başladım heyecan mı var ne bilmiyorum geceleri yatıyorum düşün düşün uyku yok..

birde sevgilimle aynı evdeyiz ben her tatilde eve giderken hüngür hüngür ağlarım çok zor geliyor ayrılmak

3 hafta sonra evlerimize gitcez ve şimdiden ben bunu düşünüyorum..

ağlamaya başlıyorum kalkıyorum yataktan..

bir yandan sınav stresi bir yandan ayrılma derken artık gece oldu mu gözüme uyku girmiyor

ne yapabilirim arkadaslar beni rahatlacak ..

yarın finallerim başlıyor ve ben bu haldeyim..

neler önebilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim..

kelin ilacı olsa başına sürermiş:))ben de kpssye gireceğim bak hala ayaktayım uyuyamıyorum.bi çare lazım ama ne.ben de tam bugün 3 saat kadar uyusam sadece gece erkenden uyurum düzelirim belki diye düşünyrm zor olur ama çare olacaksa dayanırım napayım.

ben onuda denedim bir ara bir iki gün erken uyuyorum sonra yine eski ben

bende bugün çok uymayayım diyarum ama yarın iki tane finalim var ve ben daha hiç bakmadım

napcaz biz böle bir düzene koyamadım

finaller yeni mi başlıyor? hangi okuldasın, çok geç bitiyor sizin okul
hehe bak sevgilinle aynı evdesin, yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır.
ananemin bir sözü vardır ''kafanı tut serin, fazla düşünme derin'' :)

evet ya sorma hiç onu birde kpss var ama ben daha finalerle uğraşıyorum

ağrı da okuyorum canım yarı yıl soğuk nedeniyle geç başlıyor o yüzden geç bitiyor ki her zaman erken biterdi yine bu sene şansıma..

evet canım çok güzel ama ayrılmak çok zor geliyor işte

annen güzel söylemiş ama işte ben onu başaramıyorum anca düşün düşün

Öncelikle Allah sabır ve zihin açıklıgı versin. Düşün düşün kendini yıpratırsın bak mezun olmak üzeresin. Geriye tek kpss kalıyor.inşallah ilkinde başarılı olursun, olamazsan da dünyanın sonu degil ya olana kadar denersin :)
Hem bir işin sıkıntısı o işten daha ağırdır. Düşünme bu senin görevin, çalış ama nasıl olcak-napcam diye düşünme. Oldugu kadar olmadıgı kader :)

Son düzenleme:

(amin)

teşekkür ederim iyi dilekleri için..

bende öyle diyorum rahatlatıyorum kendimi ama bakıyorum yine başa dönmüşüm

saat kaç oldu ben ayaktayım ki çoğu arkadasım 9 da kalkıyorlar sınav saatine şimdiden alışalım diye

ben heralde uykusuz gidicem sınava

önerisi olan yok mu hiç arkadaşlar..

bugün arkdaşlar bitkisel çay önerdiler bana iyi gelir diye

var mı sizin bu konuda önerebileceğiniz

Sevgilimle ayni evdeyim derken birliktemi yasiyorsunuz?
Eger birlikte yasiyorsaniz, tatil boyunca sizi ziyarete gelir, siz gidersiniz.
Aileniz birlikte yasamaniza izin veriyorsa bunuda anlayisla karsilayacaklardir artik.

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin,finaller,kpss...önceliğin bunlar olmalı sevgiliyi ikinci plana al,önce kendi geleceğini kurtarmaya bak,
sevgili,eş olur zaten...inan ağlamana değmez ,tabi yaşın itibariyle bunlar sana saçma gelebilir ama birkaç yıla anlarsın ağlamanın boş olduğunu,
kpssye çalışmaya başlamadıysan işin zor malum çok az kaldı onu iki haftada halledemezsin finallerine adapte olup okulu uzatmamak seneye kpss daha mantıklı
kolay gelsin...

sevgilinle farklı bir yerde farklı ortamda (özellikle açık havada) hoş ve güzel zaman geçirin.. birazcık da olsa kafanızı dağıtmış olursunuz..

sağol canım ama kpss hallettim sayılır şuan deneme çözüyorum ve netlerim çok şükür iyi okul sınavlarıda iyi geçer..

ama ben heyecanlanmaktan korkuyorum ve yapamamaktan ya denemelerdeki gibi olmazsa diye..

sevgili konusunda ben hep böleyim birinden ayrılırkende ağlarım 2 3 hafta önceden bu durumda olurum malesef..

rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama beceremiyorum

bende iki belki üç haftadır çok uykum olmasına rağmen bir türlü uyuyamıyorum. sabaha karşı zor uyuyorum. ondan sonra da sersem sersem dolaşıyorum. bende kpss ye gircem. ondan mı acaba ya.

sevgilinle farklı bir yerde farklı ortamda (özellikle açık havada) hoş ve güzel zaman geçirin.. birazcık da olsa kafanızı dağıtmış olursunuz..

şuan finallerle uğraşıyoruz ve kpss çalışmaya zaman kalmıyor ve pek dışarıda çıkmamıyruz ama film falan izliyoruz arada çıkıyoruz ii geliyor ama akşama ben yine aynıyım

bende iki belki üç haftadır çok uykum olmasına rağmen bir türlü uyuyamıyorum. sabaha karşı zor uyuyorum. ondan sonra da sersem sersem dolaşıyorum. bende kpss ye gircem. ondan mı acaba ya.

aynen canım sabaha karşı anca uyuyorum

sabah kalkıncada sersem oluyorsun ve hiç çalışasın gelmiyor..

sınavdan dolayı galiba..

arkadaslarım hergün 9 gibi kalkmaya alıştırmışlar kendilerini o saatte sınav olcak diye

ama ben dolanıyom gece olunca etrafta..

breza cnm benım bende de malesef aynı durum var bugun ben de 4 saat uyudum ama hala uyuyamıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…