• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamamak

Kendi kendime konuşmaya başlıyorum bir çok şey düşünüyorum buna engel olamıyorum zaten müzik dinledim düşünmeyim bişeyler diye ama olmuyo :/ 9 da yattım 12de uyandım bugün canım hiç uyumak istemiyo ama gözlerim acıyo çok sinir bozucu

@gamzeH Pazartesi psikologa gidicem ben uyku ilacı iğne ot mot bişey versin başka türlü kurtulamıcam :D inş düzelir seninde mışıl mışıl bebişler gibi uyuduğumuz günleri görürüz offf:çok üzgünüm:

sana depresan tarzı bir ilaç vericektir eskiden benimde böyle bir problemim vardı ama haklı bir nedenim vardı o ilaclarla duzene girmiştim.

:delphin:kimi uyuyamamaktan... bense çok uyumaktan şikayetçiyim :delphin: benide uyku tutmasada bende evimin işleriyle ilgilensem, temizlik hastası olup heryeri temizlesem.. ah ahh :delphin:

aynı problem bende de var...Benimde çok stresli bir işim var ve bu uyu düzenimi etkiliyor. hemen hemen herseyi denedim. Size spor yapmanızı tavsiye ederim.Yoga ve pilates yaptıgım dönemler bu sorunum azalıyor..

bende uyuamııyorum herğün aynı tantana..
dr gitim uyku düzenleyici ilaç vardı bı-urda adını paylaşamıyorum D,harfiyle başlıyooo
ŞİMDİ İLAÇLI UYUaman yaa ne olcak bu bööyle bıktım

Back