önerilerin için teşekkürler sevgili Ally.
benim için kış yaz,sıcak soğuk hiç farketmiyor malesef.
hmm benneyaptımki o zaman çözümü yine sende, seni üzen veya endişelendiren bişeyler olmalı önce bunu halletmelisin bence :teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerilerin için teşekkürler sevgili Ally.
benim için kış yaz,sıcak soğuk hiç farketmiyor malesef.
bende sabahlayanlardanım.eşimi uyutup yanından kaçıyorum
bi psikoloji kitabında okumuştum sizin gibi uykusuzluk sorunu yaşayan bi hastayı anlatıyordu.Hasta bir askerdi sizdeki şikayetler ondada vardı doktor ona her gece saat 2 de dışarıya nöbetçileri teftişe gitmesini söyledi tabi ilk zamanlar hastanın zoruna gitmedi ama gün geçtikçe o saatte oraya gitmek işkence gibi gelmeye başladı çünkü uykusu geliyodu böylece uyku problemi çözülmüş oldu.
sizde kendinize her gece yapılacak bi iş bulun onu yapmak istemediğinizde uykunuz gelicektir okuldayken önemli sınavlar olduğu zaman erkenden uykumuzun gelmesi gibi :)
arkadaşlar uyuyamamanın size çok etkili bir çaresini söyleyim denenmiş ve işe yaramıştır ..çare şu kediotu tentürü internetten araştırınız bir bardak suya 25 damla koyuyorsunuz inanılmaz derecede güzel uyutuyor bu sadece uyutmak için değil aynı zamanda depreyon vb..rahatsızlıklarıda iyileştiryor..araştırın göreceksiniz şişesi 10 ytl idi..
Psikolojik rahatsızlıklardaki belirtilerden biriside .Uyku bozukluklarıdır.Kafanıza taktığınız bişilerr varsaa mutlaka o yüzdendir:1rolleyes:
ayy! çook teşekkürler arkadaşım.a.s.
kedi otu normalde çok pahalı bir bitkidir.kapsül şeklinde filan da duymuştum ama çok pahalıydı.
bu dediğini bir araştırayım bakalım.
markası neydi canım.
kimyasal haplar kullanmaktan iyidir.
alın benden de o kdar....
bıktım artık diyorum ama olmuyor...
herhangi bir takıntı ,kaygı ,huzursuzluğumda yok üstelik ,mutlu ve mesutum ...
ama sanki uyuyunca zaman kaybediyormuşum hissini yaşıyorum..
bir türlü uyumak istemiyorum..
işin kötüsünü uyuyunca da kalmak bilmiyorum:bbo: