Bıktım artık ya ne kadar iğrenç bişey delirmek üzereyim bi insan yatakta 4 saat uğraşır mı uyumak için hergün böyle ya uykum var yatağa giriyorum o an uykum kaçıyo işte kendi evimizi yadırgıyorum ya yok böyle bişey kendimi zorlayarak uyuyorum bu da beni çok yoruyo gece ancak 4de uyuyabiliyorum sabah 8 ya da 9da kalkıyorum ama o kadar yorgun oluyorum ki dayak yemişim gibi bacaklarımı çok kasmışım kollarımı kasmışım sonra bütün gün aptal aptal dolanıyorum ne yapıcam ya senağlama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uyuyamamak
- Konu Sahibi Stealthz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım uykuya dalmanı güçleştiren ne?
Kafanı taktığın bişeylermi var.
Kendi kendime konuşmaya başlıyorum bir çok şey düşünüyorum buna engel olamıyorum zaten müzik dinledim düşünmeyim bişeyler diye ama olmuyo :/ 9 da yattım 12de uyandım bugün canım hiç uyumak istemiyo ama gözlerim acıyo çok sinir bozucu
@gamzeH Pazartesi psikologa gidicem ben uyku ilacı iğne ot mot bişey versin başka türlü kurtulamıcam inş düzelir seninde mışıl mışıl bebişler gibi uyuduğumuz günleri görürüz offf:çok üzgünüm:
keske psikoloji bölümüne hiç girmeseydim ya neye baksam o sorundan bende de var sırnaşık şey kızlar bende de var aynı sorun yatakta dönüyorum dönüyorum dönüyoruumm... bazen sabah ezanını duyuyorum bazen duymadan dalıyorum ama cok zor en azından 3 saat yatakta dönüyorum..üstelik de çok yoruluyorum ve çok uykum varken yatağa giriyorum genede uyuyamıyorum bi türlü..milyonlarca şey aklıma geliyor düşünmediğim şey kalmıyor geceleri..
Kendi kendime konuşmaya başlıyorum bir çok şey düşünüyorum buna engel olamıyorum zaten müzik dinledim düşünmeyim bişeyler diye ama olmuyo :/
aynen ben de canım kendi kendime düşünüyorum konuşuyorum hatta o dereceye gelio ki çıldırcak gibi oluorum 'hiçbi şey düşünmek istemiorum,hiçbi şey düşünmek istemiorum...' die defalarca tekrarlıorum içimden hastayım ben hasta durumun çok kötü valla:1no2:
hep sevgilimin yüzünden oldu şimdi ayrıyız o uyuyodur şimdi mışıl mışıl diorum o da uyuyamasın istiorum! :)
uyuyamamak çok dert oldu bana o yüzden sevgilimin öldüğünü falan hayal ediorum biraz ağlıorum ağlayınca yorgun düşüorum ve uykum gelio eninde sonunda uyuorum ama tabi sabaha yorgun uyanıorum ama hiç uyuyamamaktan iyidir :uhm:
kızlar aynı sorun bendede var bir iki aydır... netten bir sağlık sitesinden test yaptım kendime anksiyete bozukluğu varmış bende ve bu sorunu yaşayanların büyük çoğunluğunda depresyonda görülüyomuş benneyaptımki
önceden yatağa yattığım anda uyurdum ama artık kafama bişeyleri takmaktan üçe dörde kadar uyumuyorum hatta sabaha kadar hiç uyumadığımda oluyo benneyaptımki
önceden yatağa yattığım anda uyurdum ama artık kafama bişeyleri takmaktan üçe dörde kadar uyumuyorum hatta sabaha kadar hiç uyumadığımda oluyo benneyaptımki
canım mutlaka bir psikaytra başvur ben aynı şekilde stres altındaydım sabahlara kadar uyumuyordum ertesı gun yine uyumuyordum tabi tansıyonum yükseldi, tüm vucudumda titreme atakları ve perişan bir halde 2 gece acil servislere gittim ve en sonunda bir psikaytristen destek aldım gündüz antidepresan gece de uykumu duzenleyici bir hap ve yanında yeşil reçete bir ilaç daha verdi şu anda çok çok iyiyim gece uyku ilacımı bıraktırdı gündüz aldıgım ilacı alıyorum ve sanırım 8 ay 1 seneyi tamamlayacağım ...
Bendee bendee peki bu sorun ne zamandır bende sadece yaz aylarında oluyor bebekler :jeyyar:
Bence psikolojik bir sorun kafamızda büyüttüğümüz sıkıntılar işte,bendee oluyor her yaz.Mesela yaz tatili geldiği gibi gecem gündüzüm karışır saat 9dada kalksam yinede erken yatamam uykum gelse bile şuandada sabah 6-7 gibi uyuyorum.Kafana takma bence canım,ne güzel işte sabah saah cik cik sesleriyle uyuyoruz millet hep klasik gece olunca uyuyor huh
Bence psikolojik bir sorun kafamızda büyüttüğümüz sıkıntılar işte,bendee oluyor her yaz.Mesela yaz tatili geldiği gibi gecem gündüzüm karışır saat 9dada kalksam yinede erken yatamam uykum gelse bile şuandada sabah 6-7 gibi uyuyorum.Kafana takma bence canım,ne güzel işte sabah saah cik cik sesleriyle uyuyoruz millet hep klasik gece olunca uyuyor huh
merhaba hanimlar,
size tavsiyem yatmadan önce kirmizi kantaron otunu demleyip bir yada iki bardak icin cok ise yariyo tecrübeyle sabittir.ayrica doktorun vericegi kimyasallardan kat kat daha iyidir.
evet bende artık akşamları normal çay yada kahve içmiyorum rezene çayı içiyorum hem rahatlatıyo hemde uyku yapıyo hihoyyyt birde uyuyamamakta sıcakların ve kafaya bişeyler takmanın etkisi büyük bence.
canlarım ben bir uyku bozukluğu olan ve tıbbi tedavi gören ve aynı zaman da yenmiş biri olarak doktorumdan bana bende de size bir kaç tavsiye ...
1- Sabahları ilk kalkışımızda yatakta oyalanmak yok aydınlık ferah bir yere çıkıyoruz 5-10 dk. kadar örneğin balkon !
2-Sabahları dışarı çıktığımız da kesinlikle güneş gözlüğü kullanmıyoruz
3-Akşamları yatmadan önce evi mutlaka havalandırıyoruz
4-Ağır yiyecekler yemiyoruz-kafeinli,asitli içecekler yasak akşamları mümkünse 1 kase yoğurt
5-Akşamları 21:30 dan sonra spor yapmıyoruz (vucuda adrenalin depolanması yasak)
6-Yatakta uyuyamıyorum diye hayal kurmak-kuzu saymak-ıpod dinlemek-sürükleyici kitaplar okumak yasak
bide belki yardımı dokunur dsyrel adlı bir ilaç 50 mg. (antidepresan) ben en fazla 5-6 adet kullandım ve şimdi hiç bir problemim yok
uykusuzluk gerçekten çok kötü herkes uyuyor ve siz dünyada yanlız kalmış gibi hissediyorsunuz ...
1- Sabahları ilk kalkışımızda yatakta oyalanmak yok aydınlık ferah bir yere çıkıyoruz 5-10 dk. kadar örneğin balkon !
2-Sabahları dışarı çıktığımız da kesinlikle güneş gözlüğü kullanmıyoruz
3-Akşamları yatmadan önce evi mutlaka havalandırıyoruz
4-Ağır yiyecekler yemiyoruz-kafeinli,asitli içecekler yasak akşamları mümkünse 1 kase yoğurt
5-Akşamları 21:30 dan sonra spor yapmıyoruz (vucuda adrenalin depolanması yasak)
6-Yatakta uyuyamıyorum diye hayal kurmak-kuzu saymak-ıpod dinlemek-sürükleyici kitaplar okumak yasak
bide belki yardımı dokunur dsyrel adlı bir ilaç 50 mg. (antidepresan) ben en fazla 5-6 adet kullandım ve şimdi hiç bir problemim yok
uykusuzluk gerçekten çok kötü herkes uyuyor ve siz dünyada yanlız kalmış gibi hissediyorsunuz ...
Son düzenleme:
herkese çook geçmiş olsun.
arkadaşlar ben de bu durumdan şikayetçiyim.ya gece uyuyamıyorum . ya da gece uyusam bile kalkınca tekrar uyuyamıyorum.artık hap da kullanmak istemiyorum.kafama bişey de takmıyorum neden uyuyamıyorum acaba?pskiyatr sadece hap veriyor.artık vücudum kimyasallardan bir hal oldu (
arkadaşlar ben de bu durumdan şikayetçiyim.ya gece uyuyamıyorum . ya da gece uyusam bile kalkınca tekrar uyuyamıyorum.artık hap da kullanmak istemiyorum.kafama bişey de takmıyorum neden uyuyamıyorum acaba?pskiyatr sadece hap veriyor.artık vücudum kimyasallardan bir hal oldu (
herkese çook geçmiş olsun.
sıcaklardan olabilir serin bi yere geçip uyumayı dene bence yerimseniben ben bazen balkon kapısını açıp onun önünde yerde yatıyorum hemen uyuyorum o zaman kaydirigubbakcemile3
sıcaklardan olabilir serin bi yere geçip uyumayı dene bence yerimseniben ben bazen balkon kapısını açıp onun önünde yerde yatıyorum hemen uyuyorum o zaman kaydirigubbakcemile3
önerilerin için teşekkürler sevgili Ally.
benim için kış yaz,sıcak soğuk hiç farketmiyor malesef.