• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyutmayan ağrı(sancı)

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım agrım geneldı ne sag ne sol bugun agrı hıssetmıyorum sanırım sökulmeye basladıgı ıcın cok agrı oldu suan agrım yok rahat bırsekılde gecırıyorum 1gunluk agrı ıcın doktora gıtsem abartmıs olurum dıye dusunuyorum gelecek ay aynısını yasarsam sadece ılk gun ıcın gıtmelıyımıyım evlı oldugum ıcın belkı artık böyle olucaktır dıye normal mı karsılamalıyım

Canim ben de evliyim. Ama sonradan oldu benim de. Eğer devam ederse gidersin. Zaten genel bir kontrole arada bir gitmek gerekiyor..

Canim ben de evliyim. Ama sonradan oldu benim de. Eğer devam ederse gidersin. Zaten genel bir kontrole arada bir gitmek gerekiyor..
gecen ay gttım ıste bır ultrason ıle baktı temız dedı vajınal kontrol yapmadı ama yapmasada normal ultrasonda cıkarmı bırde test yaptırdı ona da kötu bırseyın yok dedı cylo progynova dıye ılac verdı ılacı kullanınca adetım gecıktı sımdı o ılaca devam etmemeyı dusunuyorum gereksız yazanlar olmus

Kadınların regl zamanları genelde ağrılı olur. Ama sen dersen ki “benim hiç ağrım olmazdı” o başka bir şey. Ancak her şeyden etkilenmiş olabilirsin. Hala dayanılmayacak gibiyse ağrıların gitmelisin tabi.
Bugun hıcbırseyım yok evlenmeden once böyle degıldı yenı yenı oluyor sanırım düşük yasadıktan sonra bebek ıstegımden dolayı psıkolojık olarak cok etkıledım duzenımı ve suaralar ne bebek dusunuyorum ne baska bırsey ama gecmıs ayalrda yaptıgım sıkıntı stresın acısını sımdı cekıyorum dıye dusunuyorum kı son 2 aydır sıkıntı stresten uzagım böylede devam edıcem oyle takıntı yapan kısı degıldım yapınca böyle seyler gelıyor demek kı ınsanın basına keyfıme bakcam amaaan saglıgımdan önemlı mı dıger seyler bebek dusuncemden de uzaklastım zaten düşük yapmadan önce nasılsam öyle devam etcem bebek olcakmıs olmamıs olsunmus dıye takıntı ınsanı cok etkılıyor bence

gecen ay gttım ıste bır ultrason ıle baktı temız dedı vajınal kontrol yapmadı ama yapmasada normal ultrasonda cıkarmı bırde test yaptırdı ona da kötu bırseyın yok dedı cylo progynova dıye ılac verdı ılacı kullanınca adetım gecıktı sımdı o ılaca devam etmemeyı dusunuyorum gereksız yazanlar olmus

Normalde vajinal ultrason cekerler ama size neden bakmamislar acaba?
Insallah kötü bir sey yoktur. Devam eden sancilariniz olursa gidersiniz...

Normalde vajinal ultrason cekerler ama size neden bakmamislar acaba?
Insallah kötü bir sey yoktur. Devam eden sancilariniz olursa gidersiniz...
artık bu doktorlar bastan savmacı olmus ya

Back