Bn agri kesici evlendigimden beri icmiyorum evet bnde evliyim saglik yonunden sakincali bir durum mu bilmiyorum gecen ay dr a gttim bisey olsa soylerdiBenim hep öyle geçiyor ...İlk gün hayattan kopuyorum evlenince geçer dediler neerrrrdeeee 8 yıllık evliyim hiç geçtiğini hatırlamıyorum ...Ben bir de istifra ediyorum ilk güno nerden çıkıyor hiç bir fikrim yok ..Ama ağrı kesici yutuyorum napiim dayanamıyorum çakıyorum iki tane mavi bakıyorum keyfime :)
Kist var ise nasil anliyoruz ve tedavisi nasil merak ettimSon 2 aydir benim de böyle geçiyor. Kist varmis ondan.
Eğer ilac kullanabiliyorsaniz bir agri kesici alin. Ben kullanamıyorum ve bir günüm kabus gibi geciyor.
Cok gecmıs olsun...
Kist var ise nasil anliyoruz ve tedavisi nasil merak ettim
Döngülerin düzenliyse, hava değişimi, kullandığın ilaçlar vs herhangi biri etkilemiş olabilir.Daha once bukadar agriyla hele agriyla karsilasmamistim kasıklarımda uyumama engel ağrı var reglimin ilk gunu ilk defa olmuyorum tabi de bu gelen seyde jel gibi geliyor saydam ve pembe tonda boyle birsey daha once yasamadim yasayan bilen var mi bu agri nasil gecer delircem gozumu kapatip uyumaya calisiyorum sanki icimde fazlalik var cikmiyor reglisi boyle gecen belki cok vardirda bnde ilk oluyor delircem
Daha once bukadar agriyla hele agriyla karsilasmamistim kasıklarımda uyumama engel ağrı var reglimin ilk gunu ilk defa olmuyorum tabi de bu gelen seyde jel gibi geliyor saydam ve pembe tonda boyle birsey daha once yasamadim yasayan bilen var mi bu agri nasil gecer delircem gozumu kapatip uyumaya calisiyorum sanki icimde fazlalik var cikmiyor reglisi boyle gecen belki cok vardirda bnde ilk oluyor delircem
Ben doktora gittim. Agrim sol tarafta oluyordu. Sol tarafımda iki tane cikolata kisti varmis. Siz de bir doktor gidin. Kendi kendinize anlayamazsiniz zaten. Tedavi olarak da benimki küçük olduğu icin bir tedavi yapmadi doktor. Zaten biraz zor cikolata kistlerinin gitmesi. Bazen kendi kendine de gidebiliyor..
Doktora görünün. Muhtemelen kist oluşmuştur. Kistim varken yataktan kalkamaz acillik olurdum.
Size de soğan kürünü tavsiye edeceğim. 5.5 cm olan çikolata kistimden bu kürle 3 ayda kurtuldum.
Margariko post: 37215275 .!.:Geçmiş olsun
Bu sabah saat 6 civarı yatağımdan şiddetli bir adet ağrısı ile uyandım.. Daha adet olmama bir hafta kadar bir süre olmasına rağmen..
Ateş bastı, gözlerim karardı..
Nasıl kendime geldiğimi bilmiyorum şuan..
Ben de de ayni...Bugün oldu.daha 4 gün vardi halbukiGeçmiş olsun
Bu sabah saat 6 civarı yatağımdan şiddetli bir adet ağrısı ile uyandım.. Daha adet olmama bir hafta kadar bir süre olmasına rağmen..
Ateş bastı, gözlerim karardı..
Nasıl kendime geldiğimi bilmiyorum şuan..
pekı tekrar aynı duzene gırermı bu duzen yanı bu agrılar uzun vadelıyse doktora gıdıyım gelecek ay agrı olmazsa gıtmıyım demıDöngülerin düzenliyse, hava değişimi, kullandığın ilaçlar vs herhangi biri etkilemiş olabilir.
Ben böyle dönemlerde ağrı kesici almadan rahatlayamıyorum. Yoksa tüm fonksiyonlarım durmuş gibi oluyor. Düşük dozlu ağrı kesicilerden alabilirsin ilaca karşı bir etkileşimin yoksa.
benım agrım geneldı ne sag ne sol bugun agrı hıssetmıyorum sanırım sökulmeye basladıgı ıcın cok agrı oldu suan agrım yok rahat bırsekılde gecırıyorum 1gunluk agrı ıcın doktora gıtsem abartmıs olurum dıye dusunuyorum gelecek ay aynısını yasarsam sadece ılk gun ıcın gıtmelıyımıyım evlı oldugum ıcın belkı artık böyle olucaktır dıye normal mı karsılamalıyımBen doktora gittim. Agrim sol tarafta oluyordu. Sol tarafımda iki tane cikolata kisti varmis. Siz de bir doktor gidin. Kendi kendinize anlayamazsiniz zaten. Tedavi olarak da benimki küçük olduğu icin bir tedavi yapmadi doktor. Zaten biraz zor cikolata kistlerinin gitmesi. Bazen kendi kendine de gidebiliyor..
Kadınların regl zamanları genelde ağrılı olur. Ama sen dersen ki “benim hiç ağrım olmazdı” o başka bir şey. Ancak her şeyden etkilenmiş olabilirsin. Hala dayanılmayacak gibiyse ağrıların gitmelisin tabi.pekı tekrar aynı duzene gırermı bu duzen yanı bu agrılar uzun vadelıyse doktora gıdıyım gelecek ay agrı olmazsa gıtmıyım demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?