• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyutmayan ağrı(sancı)

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
214
56
38
32
Daha once bukadar agriyla hele agriyla karsilasmamistim kasıklarımda uyumama engel ağrı var reglimin ilk gunu ilk defa olmuyorum tabi de bu gelen seyde jel gibi geliyor saydam ve pembe tonda boyle birsey daha once yasamadim yasayan bilen var mi bu agri nasil gecer delircem gozumu kapatip uyumaya calisiyorum sanki icimde fazlalik var cikmiyor reglisi boyle gecen belki cok vardirda bnde ilk oluyor delircem

Benim hep öyle geçiyor ...İlk gün hayattan kopuyorum evlenince geçer dediler neerrrrdeeee 8 yıllık evliyim hiç geçtiğini hatırlamıyorum ...Ben bir de istifra ediyorum ilk güno nerden çıkıyor hiç bir fikrim yok ..Ama ağrı kesici yutuyorum napiim dayanamıyorum çakıyorum iki tane mavi bakıyorum keyfime :)

Son 2 aydir benim de böyle geçiyor. Kist varmis ondan.
Eğer ilac kullanabiliyorsaniz bir agri kesici alin. Ben kullanamıyorum ve bir günüm kabus gibi geciyor.
Cok gecmıs olsun...

Benim hep öyle geçiyor ...İlk gün hayattan kopuyorum evlenince geçer dediler neerrrrdeeee 8 yıllık evliyim hiç geçtiğini hatırlamıyorum ...Ben bir de istifra ediyorum ilk güno nerden çıkıyor hiç bir fikrim yok ..Ama ağrı kesici yutuyorum napiim dayanamıyorum çakıyorum iki tane mavi bakıyorum keyfime :)
Bn agri kesici evlendigimden beri icmiyorum evet bnde evliyim saglik yonunden sakincali bir durum mu bilmiyorum gecen ay dr a gttim bisey olsa soylerdi

Son 2 aydir benim de böyle geçiyor. Kist varmis ondan.
Eğer ilac kullanabiliyorsaniz bir agri kesici alin. Ben kullanamıyorum ve bir günüm kabus gibi geciyor.
Cok gecmıs olsun...
Kist var ise nasil anliyoruz ve tedavisi nasil merak ettim

Kist var ise nasil anliyoruz ve tedavisi nasil merak ettim

Ben doktora gittim. Agrim sol tarafta oluyordu. Sol tarafımda iki tane cikolata kisti varmis. Siz de bir doktor gidin. Kendi kendinize anlayamazsiniz zaten. Tedavi olarak da benimki küçük olduğu icin bir tedavi yapmadi doktor. Zaten biraz zor cikolata kistlerinin gitmesi. Bazen kendi kendine de gidebiliyor..

bende şükür ki ne kist var ne de başka bişi. ama her ay yerleri tırmalayacak kadar sancım olur. :KK62:

Daha once bukadar agriyla hele agriyla karsilasmamistim kasıklarımda uyumama engel ağrı var reglimin ilk gunu ilk defa olmuyorum tabi de bu gelen seyde jel gibi geliyor saydam ve pembe tonda boyle birsey daha once yasamadim yasayan bilen var mi bu agri nasil gecer delircem gozumu kapatip uyumaya calisiyorum sanki icimde fazlalik var cikmiyor reglisi boyle gecen belki cok vardirda bnde ilk oluyor delircem
Döngülerin düzenliyse, hava değişimi, kullandığın ilaçlar vs herhangi biri etkilemiş olabilir.

Ben böyle dönemlerde ağrı kesici almadan rahatlayamıyorum. Yoksa tüm fonksiyonlarım durmuş gibi oluyor. Düşük dozlu ağrı kesicilerden alabilirsin ilaca karşı bir etkileşimin yoksa.

Geçmiş olsun
Bu sabah saat 6 civarı yatağımdan şiddetli bir adet ağrısı ile uyandım.. Daha adet olmama bir hafta kadar bir süre olmasına rağmen..
Ateş bastı, gözlerim karardı..
Nasıl kendime geldiğimi bilmiyorum şuan..

Axile gitseniz üniversitedeyken banada olmuştu zaten normalde reglim sanxili geçerdiancak yasadigim daha oöte bir sanciydi
Rahimde ic kanama olmuş yani yumurta catlamamis ama sizdirmis. Regl olana kadar hastane yatmistim umarim önemli birşey değildirggeçmiş olsun simdiden

ben her zaman böyleyim malesef :mad::KK61: ağrı ksicilerin hiç faydası yok
acilde bi iğne yapıyolar 15dk geçiyo sankiş sürünen ben değilmişişm gibi rahatlıyorum

benimde bi kez öyle olmuştu normalde agrim olur ama cok farklıydı. tarif ettiğin gibiydi rengi filanda. ama bi daha öyle olmadi degisikti. doktora filan da gitmedim

Doktora görünün. Muhtemelen kist oluşmuştur. Kistim varken yataktan kalkamaz acillik olurdum.

Ben doktora gittim. Agrim sol tarafta oluyordu. Sol tarafımda iki tane cikolata kisti varmis. Siz de bir doktor gidin. Kendi kendinize anlayamazsiniz zaten. Tedavi olarak da benimki küçük olduğu icin bir tedavi yapmadi doktor. Zaten biraz zor cikolata kistlerinin gitmesi. Bazen kendi kendine de gidebiliyor..

Size de soğan kürünü tavsiye edeceğim. 5.5 cm olan çikolata kistimden bu kürle 3 ayda kurtuldum.

Doktora görünün. Muhtemelen kist oluşmuştur. Kistim varken yataktan kalkamaz acillik olurdum.

Size de soğan kürünü tavsiye edeceğim. 5.5 cm olan çikolata kistimden bu kürle 3 ayda kurtuldum.

Aslinda ben soğan kurunu uygulamistim. Geçti kistlerim, birden yok oldular aşırı kanamam oldu, doktora gittik falan. Kistler yoktu.
Gecen ay tekrar oluşmuş. Eğer icebilirsem tekrar icecegim soğan suyunu.
Teşekkürler. .

Margariko post: 37215275 .!.:
Geçmiş olsun
Bu sabah saat 6 civarı yatağımdan şiddetli bir adet ağrısı ile uyandım.. Daha adet olmama bir hafta kadar bir süre olmasına rağmen..
Geçmiş olsun
Ben de de ayni...Bugün oldu.daha 4 gün vardi halbuki:((hamilelik bekleyip gecikecegini düşünüyordk erken bile geldi

benim bugun duzene girdi gecen ay doktor baktgında kist göremedi ama vajınal ultrason ıle bakmadı sadece karından baktı ama ilk gunlerdekı agrıyı yenı yasadıgım ıcın kuskulandım bırden evlendıkten sonra acaba degısım mı gösterıyor bu durumlar yoksa illa doktora gıtmek lazım mı yıne ?

Döngülerin düzenliyse, hava değişimi, kullandığın ilaçlar vs herhangi biri etkilemiş olabilir.

Ben böyle dönemlerde ağrı kesici almadan rahatlayamıyorum. Yoksa tüm fonksiyonlarım durmuş gibi oluyor. Düşük dozlu ağrı kesicilerden alabilirsin ilaca karşı bir etkileşimin yoksa.
pekı tekrar aynı duzene gırermı bu duzen yanı bu agrılar uzun vadelıyse doktora gıdıyım gelecek ay agrı olmazsa gıtmıyım demı

benım agrım geneldı ne sag ne sol bugun agrı hıssetmıyorum sanırım sökulmeye basladıgı ıcın cok agrı oldu suan agrım yok rahat bırsekılde gecırıyorum 1gunluk agrı ıcın doktora gıtsem abartmıs olurum dıye dusunuyorum gelecek ay aynısını yasarsam sadece ılk gun ıcın gıtmelıyımıyım evlı oldugum ıcın belkı artık böyle olucaktır dıye normal mı karsılamalıyım

pekı tekrar aynı duzene gırermı bu duzen yanı bu agrılar uzun vadelıyse doktora gıdıyım gelecek ay agrı olmazsa gıtmıyım demı
Kadınların regl zamanları genelde ağrılı olur. Ama sen dersen ki “benim hiç ağrım olmazdı” o başka bir şey. Ancak her şeyden etkilenmiş olabilirsin. Hala dayanılmayacak gibiyse ağrıların gitmelisin tabi.

Back