- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi dayanilmazoldu
jinekologlar o sprey hakkında ne düşünürkü zararı varmıdır kızlarr:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün xylocaine sprey almaya gittim eczacı yok dedi bende anestol pomad aldım 1.80tl ye faydası olmaz belki ama denemiş olurum. amaaan 2 lira bile değil atarım çöpe gider
nerden aldın ben burda eczneye sordum öle bişey yok diyor internet adresini verirmisin banada bende sipariş vereyimben aldım bugun sprey ınternete bı sıtede gordum sıparıs verdım bugun geldı aldım denemk amaclı agdadan once koluma sıkdım merakdan kucuck bısye sıkdım ama kolum yemın ederım uyusdu ya yok boyle bısye
kızlar hiç gerek yok ben kullandım pek faydasını ağda ilk zaman çok acıtıyor yani farklı yöntemler deneyip ilk yaptırınca ama ikici ve daha sonrası hiç öyle olmuyorarkadaşlar tüyleri almadan önce uyuşturucu sprey varmış onu kullandığın zamn ağda yağtığında bile hissetmiyormuşssun böyle bişey duydum bilgisi olan varmı konu açıldımı diye baktım ama bulamdm kullanan varsa bilgi verirmi ne kadar ismi ne zararı varmı:sm_confused: